Aanbod

Sold

Sold: Van Colsterstraat 27, 4931 XJ Geertruidenberg

€279,500
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 260 m²
Liveable area 133.5 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Courante, mooie en riante hoekwoning, met aanbouw, ruime overkapping, voor-/ achtertuin (noordoost) en een achterom. Bijzonder aan dit pand zijn 1) de twee naast elkaar gelegen parkeerplaatsen op eigen grond aan voorzijde bij de woning 2) de zeer royale woonkamer van maar liefst ca. 46m². Deze is ontstaan omdat in ca. 2008 de woning is uitgebreid met een aanbouw waarnaar de keuken is verplaatst... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1981
  Status Sold
  Offered since 12 August 2020
  Offered since 12 August 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05421
Asking price €279,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 12 August 2020
Last updated 16 October 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1981
Isolations Floor, Full
Surfaces and content
Plot size 260 m²
Effective area 133.5 m²
Living area 46 m²
Kitchen area 9.9 m²
Content 467 m³
Surface area external storage rooms 4.13 m²
Surface area external, linked storage rooms 11.91 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Number of parking spaces 2
Water heating District heating
Heating Air conditioning, District heating
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Has AC Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Geertruidenberg A 3036
Area 260 m²
Ownership Property encumbered with restricted rights

Description

Courante, mooie en riante hoekwoning, met aanbouw, ruime overkapping, voor-/ achtertuin (noordoost) en een achterom. Bijzonder aan dit pand zijn 1) de twee naast elkaar gelegen parkeerplaatsen op eigen grond aan voorzijde bij de woning 2) de zeer royale woonkamer van maar liefst ca. 46m². Deze is ontstaan omdat in ca. 2008 de woning is uitgebreid met een aanbouw waarnaar de keuken is verplaatst. De huidige eigenaren hebben de woning in 2008 uitgebouwd (aanbouw en serre/overkapping) en gemoderniseerd. Zo zijn nagenoeg alle kozijnen vervangen door kunststofkozijnen (voordeur in 2020) met HR++ isolerende dubbele beglazing en op de eerste verdieping alle met draai-kiepramen. De moderne keuken en badkamer zijn vervangen / gemoderniseerd in 2008, net als de uitbreiding van de meterkast. De toiletruimte is van 2018. Aan de achterzijde is in 2013 een kunststof dakkapel geplaatst over de volle breedte. Indeling begane grond o.a.: hal met toiletruimte, woonkamer (ca. 46m²), semi open keuken (ca 9,9m²). Eerste verdieping: overloop, 3-tal slaapkamers (ca. 16m²/ 2 x ca. 7,50m²) en een badkamer van ca. 6,5m². Tweede verdieping: voorzolder met slaapkamer 4 (ca. 17m²) en aansluitend slaapkamer 5 (ca. 9m²). Mooie en gezellige gezinswoning. Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte binnen. Lekker onderhoudsvriendelijk met de kunststofkozijnen. Bouwjaar woning ca. 1981, inhoud ca. 467m³ en perceel groot 260m². (Pand nr. 05421) (inmeetrapport aanwezig)

Ground floor

Indeling begane grond: Entree via portaal vooraan bij de woning (aanbouw aan de voorzijde) met hierachter de hal (ca. 2,55 x 1,40m). In de hal een mooie parketvloer met v-groef (toplaag eiken) die ook doorloopt in de woonkamer. Vanuit de hal de toegangsdeur naar de toiletruimte (1,55 x 0,90m) met wandcloset en een fonteintje en in het verlengde de deur naar de zeer ruime woonkamer. Tevens is in de hal de meterkast (12 groepen/ 2x aardlek). De heerlijk riante woonkamer (7,97 x 5,99m) heeft zowel aan de voor-/ als achterzijde een groot raam en een smal zijgevelraam. Het zitgedeelte is aan de straatzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde nabij de semi open keuken. Het plafond in de woonkamer is afgewerkt met fraai schuurwerk en de wanden met strak stucwerk. In de woonkamer is ook de open vaste trap naar de eerste verdieping (boven bij overloop afgesloten met een deur zodat warmte in de winter lekker beneden blijft.). In de aanbouw is de keuken (ca. 3,67 x 2,51m) met fraai keukenblok in hoekopstelling met geïntegreerde apparatuur zoals o.a.: vaatwasser, inductiekookplaat (4-pits plus warmhoud-pit)/ afzuigkap, spoelbak en combimagnetron. Aan de overzijde bij de hoekopstelling staat een Amerikaanse koel-vriezer (blijft achter). In de keuken de toegangsdeur naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: Overloop (ca. 1,88 x 2,60m) met toegang tot een 3-tal slaapkamers en de riante badkamer. De slaapkamers zijn groot ca. 6,00 x 2,79m (ouderslaapkamer met schuifwandkast)/ 3,10 x 2,43m en 3,35 x 2,26m. Over de gehele verdieping ligt een mooie, strakke laminaatvloer en zijn nagenoeg alle wanden voorzien van spuitwerk of glasvezelbehang. Tevens op de overloop een airco. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,90 x 2,24m) beschikt over een douchecabine, wandcloset, ligbad, een wastafel met wastafelmeubel en een spiegelkastje. De mechanische ventilatie zit op aparte schakelaar. De badkamer is vergroot door deze ca. 1m te vergroten t.l.v. een van de slaapkamers aan de achterzijde. Op de overloop is de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: ruime voorzolder met 4e slaapkamer (ca. 2,95 x 5,91m) met aansluitend een 5e (slaap)kamer (ca. 2,97 x 3,20m). Aan de achterzijde van de woning een dakkapel (2013/kunststof) over de volle breedte dat zorgt voor meer dan voldoende lichtinval en maakt de slaapkamers extra ruimtelijk. Op de voorzolder/slaapkamer is de aansluiting voor het witgoed, de stadsverwarming en extra bergruimte bij de knieschotten. De vloer is afgewerkt met laminaat en de wanden met van glasvezelbehang en/of stucwerk. In de plafonds inbouwspots.

Garden

Voor-/ achtertuin: De voortuin (zuidwest ca. 8m breed en ca. 10m diep / incl. 2 parkeerplaatsen) is geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en borders met split. De 2 parkeerplaatsen op eigen terrein hebben aan de zijkanten meerdere splitborders. De achtertuin is via een poort aan de rechterzijde van de woning bereikbaar. De achtertuin (ca. 8m diep en ca. 9m breed) is net als de voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd met achter de woning en in de overkapping/serre sierbestrating met lijngoot. De rest van de achtertuin heeft grijze sierbestrating met geheel achter in de tuin een houten tuinhuisje (ca. 2,37 x 1,74m). De overkapping/serre (ca. 3,67 x 3,18m) naast de aanbouw (keuken) is een ideale schaduwplek.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond en verdiepingsvloeren: beton. Mangat naar kruipruimte onder woonkamer is dichtgemaakt. Kruipruimte onder portaal voorzijde woning wel toegankelijk. Woning én aanbouw staan op paalfundering. Dakbedekking dakkapel en aanbouw beide EPDM. Dak aanbouw is geïsoleerd. Buitenkraantje bij woning, afsluiten in keuken. In woonkamer loopt een koof waarin de afvoerleidingen lopen van de eerste verdieping. Riolering overal pvc. Vloerverwarming alleen in keuken (pomp en verdeler zit in keukenkastje). Verwarming van de woning via Stadsverwarming. Unit hiervan zit op 2e verdieping en is eigendom.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed