Aanbod

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Vollevensstraat 21, 4931 VC Geertruidenberg

€265,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 136 m²
Liveable area 112 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Mooie gezinswoning (type middenwoning) met aanbouw, tuinkamer, berging, dakkapel, voor-en diepe achtertuin met achterom. De woning heeft een sfeervolle indeling op de begane grond met o.a. een ontvangsthal met toiletruimte, meterkast, voorraadkast en een royale L- vormige woonkamer met open keuken (totaal ca. 37m²/ keuken ligt in de aanbouw met plat dak). Op de eerste verdieping o.a.: overloop,... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1965
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 22 June 2021
  Offered since 22 June 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05459
Asking price €265,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 22 June 2021
Last updated 15 July 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1965
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 136 m²
Effective area 112 m²
Content 335 m³
Surface area external storage rooms 8.1 m²
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation South west
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha HR combi cw4
Heating source Gas
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Gas fireplace
Bathroom facilities Bath, Sink
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Geertruidenberg A 2250
Area 136 m²

Description

Mooie gezinswoning (type middenwoning) met aanbouw, tuinkamer, berging, dakkapel, voor-en diepe achtertuin met achterom. De woning heeft een sfeervolle indeling op de begane grond met o.a. een ontvangsthal met toiletruimte, meterkast, voorraadkast en een royale L- vormige woonkamer met open keuken (totaal ca. 37m²/ keuken ligt in de aanbouw met plat dak). Op de eerste verdieping o.a.: overloop, badkamer (ca. 2,60m²) zijn een 3-tal ruime slaapkamers van resp. groot ca. 11,70 m²/ 9,80 m² en 7,40m². Op de tweede verdieping via vaste trap een ruime voorzolder met cv (ca. 2006) en aansluitend een ruime 4e slaapkamer (ca. 12m²) met dakkapel. Deze dakkapel is over de volle breedte van de woning. Aan de straatzijde een kleine voortuin en achter een ca. 15m diepe achtertuin (noordoost) met geheel achterin de fraaie tuinkamer en de stenen berging. De woning is zeer courant, heeft een mooie keuken, tuindeuren bij de woonkamer en alle wanden en plafonds op de eerste verdieping zijn in ca. 2019 afgewerkt met nieuwe stucwerk. De trap naar de eerste verdieping is afgewerkt met duurzaam pvc (ca. 2019). Ook de gevels zijn ca. 6 jaar geleden opnieuw gevoegd en de pannen op het dak vervangen. Dit dak is van binnenuit geïsoleerd. Wat een leuke en aantrekkelijke gezinswoning is dit! Zien en dan geloven? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. Bouwjaar ca 1965, inhoud ca 335m³ en perceel groot 136m² (Pand nr. 05459).

De bezichtigingen (op afspraak) zijn op: woensdag 30-06 ochtend / donderdagmiddag 01-07 en vrijdagmiddag 02-07

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de woning.

Ground floor

Indeling begane grond: entree (fraaie voordeur) aan de voorzijde van de woning (met hierachter de ontvangsthal, met links de meterkast (uitgebreid met 3 groepen: nu dus 7 groepen/ 1x aardlek). Rechts in de hal de volledig betegelde toiletruimte met staand closet en aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping en een voorraadkast. In de hal een tegelvloer, wanden en plafond van strak stucwerk en inbouwspots in het plafond. Aan het einde van de hal de toegangsdeur naar de royale en heldere woonkamer met tuindeuren en de open keuken. De gashaard, het grote raam aan de voorzijde en de tuindeuren dragen alle bij aan de fijne woonsfeer in de woonkamer. Aan de straatzijde bij het raam een (elektrisch) rolluik. Op de vloer in de woonkamer ligt een laminaatvloer die doorloopt tot in de keuken. In de keuken een mooi keukenblok in hoekopstelling met bovenkastjes en inbouwapparatuur zoals: koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een 5-pits gasfornuis met afzuigkap. In de keuken een raam met uitzicht op de achtertuin en de toegangsdeur naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: overloop met de toegang tot een 3-tal ruime en mooi afgewerkte slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de straatzijde heeft een rolluik (handmatig). Op de gehele eerste verdieping ligt tapijt (2019) als vloerafwerking en alle toegangsdeuren zijn zgn. paneeldeuren. Wanden en plafonds strak stucwerk. De volledig betegelde badkamer heeft een lig-douche bad, wastafel met spiegel en planchet en de ventilatie is via een uitzetraampje. Op de overloop de vaste trap naar de tweede verdieping

Second floor

Tweede verdieping: Over de volle breedte aan de achterzijde een dakkapel. Voorzolder met aparte cv-ruimte (Remeha cw4 combi HR), ruimte voor het witgoed en bergruimte bij de knieschotten. Aansluitend een riante zolderkamer met hier ook bij de knieschotten bergruimte. In de plafonds op de tweede verdieping inbouwspots en op de vloer laminaat.

Garden

Voor-/achtertuin, berging en tuinkamer: Bij de woning een kleine voortuin van ca. 1m diep. Deze is volledig bestraat. In de achtertuin een grote plantenborder, een vijverpartij en een terras direct bij de achtergevel. Verder is de achtertuin nagenoeg volledig bestraat. Geheel achter in de tuin de stenen berging en de sfeervolle tuinkamer ca. 3,77 x 3,25m (deze is onlangs voorzien van een lichtkoepel). Hier is het lang genieten.

Details

Bouwtechnisch en overig: De begane grond beton, verdiepingsvloeren houten balklagen. Er is geen kruipruimte onder de woning. Schilderwerk buitenzijde van ca. 2018 (schilder). Afwerking zijkanten dakkapel: trespa. De woning is met spouwmuren (zonder isolatie). De aanbouw is van jonger en wel met spouwisolatie en geïsoleerd dak. Dak berging: betonnen dak met bitumen afgewerkt. Buitenkraantje bij achtergevel keuken.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed