Aanbod

For sale: Burgemeester Godwaldtstraat 7, 4927 BB Hooge Zwaluwe

€215,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 185 m²
Liveable area 78 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Leuke hoekwoning met aanbouw en een zeer riante berging van ca. 32,5m² groot. De woning heeft een royale voor-/ achtertuin met een eigen achterom aan de zijkant van de woning. Aan de overzijde van de woning een buurtsuper, een basisschool en seniorenwoningen en meerdere parkeerplaatsen. De woning staat in het gezellige dorpscentrum van het kerkdorpje. Indeling van de woning, begane grond o.a. h... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1950
  Status Available
  Offered since 19 August 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05422
Asking price €215,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 19 August 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1950
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Party insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 185 m²
Effective area 78 m²
Living area 21 m²
Kitchen area 6.37 m²
Content 317 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near school
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Condition Needs to be laid out.
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes

Description

Leuke hoekwoning met aanbouw en een zeer riante berging van ca. 32,5m² groot. De woning heeft een royale voor-/ achtertuin met een eigen achterom aan de zijkant van de woning. Aan de overzijde van de woning een buurtsuper, een basisschool en seniorenwoningen en meerdere parkeerplaatsen. De woning staat in het gezellige dorpscentrum van het kerkdorpje. Indeling van de woning, begane grond o.a. hal met toiletruimte en kelderkast, woonkamer met open keuken (ca. 27m²) en een bijkeuken (ca. 6,7m²). Op de eerste verdieping: overloop, een 3-tal slaapkamers van ca. 11m²/ 6,9m² en 7,5m² en een badkamer van ca. 2,7m². Op de overloop is een vlizotrap naar de tweede verdieping met een ruime bergzolder. De achtertuin ligt heerlijk zongunstig op zuid en is ca. 12,50 diep (tot achter de berging) en ca.7,50m breed. De voortuin is ruim van opzet en ca. 3m diep en 7,50m breed. De woning is volledig in spouw uitgevoerd, heeft hoofzakelijk houten kozijnen met deels dubbelglas (alleen woonkamer achterzijde is een aluminium kozijn uit ca. 2009). De woning is op loopafstand van een bushalte en belangrijke uitvalswegen als A59/A16 en A27 liggen op slechts enkele autominuten afstand. Met modernisering van de woning moet rekening gehouden worden, zo zijn de kozijnen op de eerste verdieping matig tot slecht. Zoekt u een leuke gezinswoning op een fijne plek en in een rustig kerkdorp, dan is een bezichtiging zeker de moeite waard. Bouwjaar woning ca. 1950, inhoud ca. 317m³ en perceel groot 185m². (Pand nr. 05422)

Ground floor

Indeling begane grond: Entree aan voorzijde met kleine overkapping van de woning en hierachter de hal. Direct links in de hal (ca. 3,05 x 1,10m) is de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,00 x 0,90m) met wand closet en aansluitend de kleine voorraadkelder met meterkast (nieuw: 8 groepen/ 2x aardlek) en de trapopgang naar de eerste verdieping. In het verlengde van de hal de toegangsdeur naar de woonkamer met openkeuken. De woonkamer (ca. 3,59 x 5,85m) heeft een 2-tal grote ramen met o.a. uitzicht op de straat en de achtertuin. De keuken (ca. 2,71 x 2,35m) gelegen tussen de hal en de bijkeuken met een recht keukenblok (2010) die voorzien is van een koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en oven. Achter de keuken is de bijkeuken ( 3,05 x 2,20m/aanbouw) met de toegangsdeur naar de achtertuin. Tevens in de bijkeuken de aansluiting voor het witgoed. Bij de woning overal rolluiken m.u.v. de aanbouw.

First floor

Indeling eerste verdieping: overloop (ca. 1,83 x 1,00m) met toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. Overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De ouderslaapkamer (ca. 3,11 x 3,56m) gelegen aan de achterzijde beschikt over een vaste kast en zijn de muren afgewerkt met Spachtelputz. Overige slaapkamers (ca. 2,81 x 2,66m/ ca. 3,11 x 2,22m) zijn voorzien van stucwerk en de slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,29 x 1,19m) ligt direct vooraan rechts bij de overloop en heeft een douche en een wastafel met spiegel/planchet. De ventilatie is via een uitzetraam. Op de overloop is een vlizotrap naar de bergzolder op de tweede verdieping.

Garden

Tuin en garage-berging: een fijne voortuin (ca. 3,00 x 7,50m) die zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. Bij de voorgevel terrastegels en een border met 2-tal Catalpa bolbomen. Naar de voordeur een bestraat pad. De zongunstige achtertuin op het zuiden (ca. 12,50 x 7,50m) is grotendeels onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating. Direct achter de aanbouw een (speel)gazon. De riante berging (ca. 6,79 x 4,79m) geheel achterin de tuin is voorzien van elektra.

Details

Bouwtechnisch/overig: begane grond deels hout, deels beton. Eerste verdieping beton, tweede verdieping houten balklaag. Tussen 1e en 2e verdieping tussen balklaag isolatie m.u.v. ouderslaapkamer. Muren woning en aanbouw in spouw, zonder isolatie. Muren berging: halfsteens. Alleen op begane grond dubbelglas (m.u.v. wc raampje).

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed