Aanbod

Sold

Sold: Morgenstond 8, 4927 BM Hooge Zwaluwe

€295,000
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Plot size 478 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

Riant vrijstaande semibungalow met een inpandig bereikbare garage en een voor- zij- en achtertuin op een rustige/aantrekkelijke locatie.

Riant vrijstaande semibungalow met een inpandig bereikbare garage en een voor- zij- en achtertuin (totaal bijna 500m²) op een rustige/aantrekkelijke locatie. De woning is gesitueerd in een redelijk jonge woonwijk aan de rand van de polder en heeft o.a.: een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer/badkamer op de begane grond, 2-tal slaapkamers boven en een aan(in)pandige garage. Voor de gara... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
  Construction period 1985
  Status Sold
  Offered since 13 April 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05290
Asking price €295,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 13 April 2018
Last updated 24 April 2019
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Type of construction Existing estate
Construction period 1985
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 478 m²
Effective area 120 m²
Content 415 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Type Side yard
Orientation West
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Garden 3 - Type Front yard
Garden 3 - Orientation South
Garden 3 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Riant vrijstaande semibungalow met een inpandig bereikbare garage en een voor- zij- en achtertuin (totaal bijna 500m²) op een rustige/aantrekkelijke locatie. De woning is gesitueerd in een redelijk jonge woonwijk aan de rand van de polder en heeft o.a.: een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer/badkamer op de begane grond, 2-tal slaapkamers boven en een aan(in)pandige garage. Voor de garage een ruime oprit voor het parkeren van de auto op eigen terrein en hiernaast een zeer royale zij-tuin die via een pad achter de garage ook bereikbaar is. In zijn geheel is de woning voorzien van dubbele beglazing/hardhouten kozijnen, aan de voorzijde screens en achterzijde rolluiken. De onderhoudsvriendelijke voortuin zorgt voor privacy vanaf de straatzijde. De gezellige woonomgeving maakt het wonen aantrekkelijk en Hooge Zwaluwe ligt op zeer geringe afstand van de uitvalswegen A16/ A27 en A59. Zoekt u een courant gebouwde (gezins)woning op een riant perceel, dan is dit mogelijk de woning die u zoekt. Bouwjaar woning 1985, inh. ca. 415m³ en perceel groot 478m². (Pand nr. 05286)

Ground floor

Indeling begane grond: overkapte entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een ruime ontvangsthal (ca. 3.19/2.79m). In de hal een natuurstenen tegelvloer en wanden van schoonmetselwerk. Rechts de meterkast (6 groepen/ 2 aardlek)/toegang naar de ruime woonkamer. In het verlengde van de hal een aparte toiletruimte en links de slaapkamer met badkamer. In de betegelde toiletruimte (ca. 1,06/1,00m) een staand closet met fonteintje. De heldere woonkamer (ca. 7,70/4,10m) met uitzicht op voor- zij-/ en achtertuin heeft grote ramen bij achter- en voorgevel. Het plafond in de woonkamer is van stuukwerk, op de vloer een natuurstenen tegelvloer en de wanden met spachtelputz afgewerkt. De achter de hal gelegen keuken is bereikbaar via de hal én de woonkamer. In de volledig betegelde keuken (ca. 3.22/3.06m) een keukenblok met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Vanuit de keuken uitzicht op de achtertuin. Aansluitend de bijkeuken (ca. 2.24/1.20m) met de aansluiting voor was-/ en droogapparatuur en de deur naar de garage en achtertuin. De ruime slaapkamer (ca. 3.98/3.62m) ligt aan de voorzijde van de woning met aansluitend de volledig betegelde badkamer (ca. 1.69/3.07m) bestaande uit: ligbad, staand closet, douchecabine en wastafel/spiegel/planchet. De woning is hierdoor naast gezinswoning ook een levensloopbestendige woning.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2.95/288m) met een opbergruimte (2.13/2.76m) waar ook de cv is gevestigd (HR combi Intergas bouwjaar 2011) en de toegang tot een 2-tal ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn resp. groot ca. 4.92/4.29m en 4.92/3.84m en afgewerkt met tapijt/zeil. De zijramen zorgen voor meer dan voldoende lichtinval en bij de knieschotten is extra bergruimte. Plafonds zijn afgewerkt met gipsplaten. Eventueel is een van de slaapkamers op te splitsen in twee aparte kamers.

Garden

Garage, voor- zij- en achtertuin: de garage direct naast de woning (binnenwerks ca. 2.93/7.37m) is in spouw uitgevoerd en heeft een elektrisch bedienbare sectionaldeur. Aan de tuinzijde is een achteringang naar de garage. De garage is tevens voorzien van elektra en verwarming. Achter de garage een pad naar de riante zij-tuin (extra optie zou kunnen zijn een extra toegangsdeur bij de garage om deze tuin ook van de garage uit bereikbaar te maken). De mooi aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuinen (rondom) bestaan hoofdzakelijk uit een gazonweide, diverse borders met vaste planten en bij de achtergevel een ruim terras.

Details

Bouwtechnisch: Begane grond/verdiepingsvloer van beton. Kruipruimte onder keuken en bijkeuken mangat bij de bijkeuken/tussenportaal. Plat dak garage bitumen (nieuw 2008). Schuine dakdelen geïsoleerde dakplaten. Vloerverwarming (bijverwarming) in keuken, bijkeuken en badkamer (verdeler in kast bijkeuken). Riolering van pvc. Zinken goten en hemelafvoeren vervangen in ca. 2012.

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed