Aanbod

Sold

Sold: Poolsestraat 2, 4927 BD Hooge Zwaluwe

€167,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 235 m²
Liveable area 115 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Leuke 2/1 kap gezinswoning met aanbouw, garage en rondom tuin op een uitstekende locatie in Hooge Zwaluwe. De woning heeft o.a. een voor-/ en achterkamer, gesloten keuken, tussenportaal, bijkeuken, 4-tal slaapkamers, badkamer en een ruime bergzolder. De garage met oprit ligt om de hoek aan de Burgemeester Godwaldtstraat. De voortuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde en is ca. 4m diep en c... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1960
  Status Sold
  Offered since 08 February 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05334
Asking price €167,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 08 February 2019
Last updated 11 March 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1960
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 235 m²
Effective area 115 m²
Living area 32.5 m²
Content 325 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near public transport
Near school
On a quiet street
Garden
Type Front yard
Orientation East
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Cv Remeha W28
Heating source Gas
Year of manufacture 2001
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Electric boiler
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Sink
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Leuke 2/1 kap gezinswoning met aanbouw, garage en rondom tuin op een uitstekende locatie in Hooge Zwaluwe. De woning heeft o.a. een voor-/ en achterkamer, gesloten keuken, tussenportaal, bijkeuken, 4-tal slaapkamers, badkamer en een ruime bergzolder. De garage met oprit ligt om de hoek aan de Burgemeester Godwaldtstraat. De voortuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde en is ca. 4m diep en ca. 7,50m breed. De achtertuin ligt op west en is ca. 8m breed en ca. 6m diep. De woning is volledig in spouw uitgevoerd, heeft hoofzakelijk houten kozijnen, enkele aluminium kozijnen aan de achterzijde en is deels voorzien van dubbele beglazing. De garage met lessenaar dak is halfsteens uitgevoerd. Met modernisering van de woning moet rekening gehouden worden. De woning ligt nabij een basisschool, op loopafstand van een opstapbushalte en belangrijke uitvalswegen liggen op slechts enkele autominuten afstand. Zoekt u een leuke woning die u naar eigen smaak en keuze wilt verbouwen dan is dit mogelijk de woning die u zoekt. Bouwjaar woning ca. 1960, inhoud ca. 360m³ en perceel groot 235m². (Pand nr. 05334)

Ground floor

Indeling begane grond: Entree aan voorzijde van de woning met hierachter de hal. Direct rechts in de hal (ca. 3,78 x 1,14m) is de toiletruimte (ca. 1,06 x 0,84m) met staand closet en fonteintje en aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast (5 groepen/ 2x aardlek) en een kleine voorraadkelder. In het verlengde van de hal de toegangsdeur naar de achterkamer en geheel links achter in de hal de deur naar de voorkamer. De voorkamer (ca. 4,75 x 3,67m) heeft een vaste kast en een groot raam met uitzicht op de straat. De achterkamer (ca. 4,35 x 2,60m) wordt van de voorkamer gescheiden met een deur met hiernaast een raam. Ook de achterkamer heeft voldoende lichtinval via het grote raam aan de tuinzijde. Naast de achterkamer is de keuken (ca. 2,75 x 2,45m) met recht keukenblok, bovenkastjes, losse apparatuur zoals koelkast/ vaatwasser en (huur)geiser. Achter de keuken is een tussenportaal (ca. 1,83 x 3,35m/ wanden deels betegeld) met toegangsdeur naar de achtertuin en de bijkeuken. De bijkeuken (ca. 4,20 x 2,20m) biedt extra bergruimte bij de woning en heeft verwarming. Het dak van de bijkeuken is een zadeldak, dat gedekt is met pannen.

First floor

Eerste verdieping: ruime overloop met toegang tot een 4-tal slaapkamers van resp. ca. groot 3,84 x 2,24m/ 2,66 x 2,75m/ 3,88 x 2,67m en 2,92 x 2,67m. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een rolluik. De wanden in de slaapkamers zijn hoofdzakelijk afgewerkt met behang en een van de slaapkamers aan de voorzijde heeft een wastafel. De volledig betegelde L-vormige badkamer (ca. 2,77 x 0,93 x 1,89m) ligt direct vooraan links bij de overloop en heeft een ligbad en een wastafel met spiegel. Op de overloop is een vlizotrap naar de bergzolder op de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: ruime bergzolder (nokhoogte ca. 2,10m) met dakraam. Hier is ook de cv-ketel Remeha W28 eco bj. ca. 2001.

Garden

Voor-/ zij-tuin en garage: de voortuin is ruim van opzet en bestaat hoofdzakelijk (net als de zij-tuin) uit een gazon en pad met bestrating naar de voordeur. De achtertuin en zij-tuin zijn nu open met de straat maar kan volgens de wettelijke regels en/of de regels van het bestemmingsplan van de gemeente wel afgeschermd worden door een afscheiding. De garage (ca. 5,70 x 3,70m) met lessenaars dak aan de achterzijde bij de woning. Deze garage is voorzien van elektra en halfsteens uitgevoerd. Voor de garage een oprit voor het parkeren van de auto op eigen terrein.

Details

Van deze woning is een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Extra

ZonZone

Recently viewed