Aanbod

Sold

Sold: Kruisstraat 28, 4926 AH Lage Zwaluwe

€209,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 427 m²
Liveable area 110 m²

Note

General

Courante hoekwoning met aanbouw, carport en ruim dakterras op perceel groot 427m² (achtertuin ca. 28m diep - ca. 9m breed / noordwest). De woning is door de huidige eigenaar uitgebreid in ca. 2011 met een aanbouw en de kap is verhoogd (nieuw dak met geïsoleerde Uniek dakplaten). Hierdoor is een prima gezinswoning ontstaan. De woning heeft o.a. een gezellige L-vormige woonkamer (ca. 28m²) / een lee... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1920
  Status Sold
  Offered since 09 June 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05299
Asking price €209,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 09 June 2018
Last updated 04 October 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1920
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 427 m²
Effective area 110 m²
Living area 28 m²
Kitchen area 10 m²
Content 375 m³
Surface area external, linked storage rooms 20 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Unobstructed view
Sheltered location
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler HR cv Bosch combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Carport
Has a bath Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Courante hoekwoning met aanbouw, carport en ruim dakterras op perceel groot 427m² (achtertuin ca. 28m diep - ca. 9m breed / noordwest). De woning is door de huidige eigenaar uitgebreid in ca. 2011 met een aanbouw en de kap is verhoogd (nieuw dak met geïsoleerde Uniek dakplaten). Hierdoor is een prima gezinswoning ontstaan. De woning heeft o.a. een gezellige L-vormige woonkamer (ca. 28m²) / een leefkeuken (ca. 11m²) met keukenblok in hoekopstelling / een complete badkamer (ca. 6m²) op de begane grond / een voorraadkelder en op de eerste verdieping een 2-tal ruime slaapkamers (respectievelijk ca. 18m² en 6m² - mogelijkheid om ouderslaapkamer te splitsen in 2 aparte slaapkamers) / een tussenportaal (ca. 5,5m²) met een grote vaste kast en een royaal balkon (ca. 18m²) dat vanuit beide slaapkamers bereikbaar is. Op de overloop is via een (losse) trap een kleine bergzolder bereikbaar. Naast de woning een carport, geschikt om de auto te parkeren op eigen terrein. Het tweede gedeelte van de carport kan dienen als tuinkamer. De zeer royale achtertuin heeft een vijverpartij met langs de vijver hoofdzakelijk grindborders met veelal vaste planten, bomen en struiken. Geheel achter in de tuin (over de volle breedte) een houten tuinhuis. Bouwjaar woning ca. 1920 / inhoud ca. 375m³ en perceel groot 427m². (Pand nr. 05299)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 3,00 x 0,90m) en direct rechts de meterkast (8 groepen + krachtstroom) en de trapopgang naar de eerste verdieping met onder de trap de deur naar de voorraadkelder. In de hal een laminaatvloer die doorloopt tot in de woonkamer en keuken. In het verlengde van de hal een (paneel)deur met glaszetting naar de sfeervolle en heldere L-Vormige woonkamer (ca. 6,20 x 5,60 x 3,70m) met aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte. In de woonkamer een systeemplafond met inbouwspots, stuukwerk wanden en vloerverwarming gecombineerd met radiatoren. Achter de woonkamer in de aanbouw is de leefkeuken (ca. 3,40 x 3,00m) met keukenblok in hoekopstelling met vaatwasser, elektrische kookplaat met afzuigkap en een spoelbak. Aan de overzijde een keukenblad met hieronder de aansluiting voor was- en droogapparatuur, wandkastjes en ruimte voor losse apparatuur zoals vriezer en koelkast. In de keuken een systeemplafond met inbouwspots (gelijk aan dat van de woonkamer), een tegelvloer en wanden deels betegelt en deels van stuukwerk. Naast de keuken is de ruime en volledig betegelde badkamer (ca. 3,00 x 2,00m) met ligbad, wastafel met wastafelmeubel en spiegel, designradiator en een staand closet. Ventilatie via uitzetraam.

First floor

Eerste verdieping: een kleine overloop (ca. 2,90 x 0,90m) met aansluitend een slaapkamer (ca. 3,00 x 2,10m) met toegangsdeur naar het dakterras. Op deze slaapkamer is een bergkast en een vaste kast met de HR combi cv (Bosch / bj. ca. 2009). Via een tussenportaal (ca. 2,80 x 1,80m / met grote vaste kast) toegang tot de zeer ruime ouderslaapkamer (ca. 6,00 x 3,00m). Het plafond is open gehouden met de zolderruimte, wat een zeer ruimtelijk effect geeft. De slaapkamer heeft aan de achterzijde een deur naar het terras. Alle vloeren op de eerste verdieping zijn afgewerkt met grenen delen en de wanden hoofdzakelijk met stuukwerk. Het dakterras (ca. 6,20 x 3,00m) heeft veel privacy en biedt mooi uitzicht op de achtertuin en het achterliggende polderlandschap.

Second floor

Tweede verdieping: Op de overloop nog een mangat met toegang tot een heel kleine bergzolder.

Garden

Voor- achtertuin, carport: de voortuin (ca. 6m x 2m) bestaat voornamelijk uit een grindborder met sierbestrating en een buxushaag naar de voordeur. Links naast de woning een brede oprit naar de carport met ruimte voor het parkeren van de auto op eigen terrein. De carport loopt nagenoeg door tot en met de aanbouw. De ca. 28m diepe achtertuin heeft direct achter de woning een (schaduw)terras met een houten tuinhuisje. In de achtertuin een super grote vijverpartij (professioneel aangelegd en tevens geschikt als zwembad). Naast de vijver borders met vaste planten, struiken en kleine bomen. Geheel achter in de tuin een houten tuinhuis met hier voor een zonneterras. De grootte van de achtertuin mag als bijzonder genoemd worden. De woning grenst met de achtertuin aan polderlandschap.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond: beton / verdiepingslagen: balken. Opbouw in spouw uitgevoerd, met isolatie. Andere spouwmuren: na-geïsoleerd. Voor/- zij/- en achterkant: gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Tussen muur buren: extra voorzetwand met isolatie. Aanbouw: bitumen dak (ca. 2011) / Overal dubbelgals m.u.v. voor- en achterdeur. Schilderwerk buiten: ca. 2013. Dakgoten nieuw in ca. 2011. Verdeler vloerverwarming: in kelder. Riolering: pvc.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed