Aanbod

Sold

Sold: Kruisstraat 39, 4926 AG Lage Zwaluwe

€395,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,140 m²
Liveable area 109 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

LET OP! DE BEZICHTINGEN ZITTEN VOL! ONZE EXCUSES, voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Mooie vrijstaande woning incl. aanbouw op maar liefst 1.140m² grond met vrijstaande garage en o.a. een prachtige tuinkamer (ca. 2020), een geïsoleerde houten berging (mancave), zwembad en een kippenren met hok. De woning heeft een voor-/ zij-/ en achtertuin. Aan de voorzijde is een... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1955
  Status Sold
  Offered since 12 March 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05446
Asking price €395,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 12 March 2021
Last updated 15 May 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1955
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 1,140 m²
Effective area 109 m²
Living area 36.6 m²
Kitchen area 6.9 m²
Content 416 m³
Surface area external storage rooms 34 m²
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near railway station, Near school, On a quiet street
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Valliant combi-cv
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating, Wood stove
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has a swimming pool Yes
Cadastral informations
Drimmelen I 1503
Area 1,140 m²

Description

LET OP! DE BEZICHTINGEN ZITTEN VOL! ONZE EXCUSES, voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Mooie vrijstaande woning incl. aanbouw op maar liefst 1.140m² grond met vrijstaande garage en o.a. een prachtige tuinkamer (ca. 2020), een geïsoleerde houten berging (mancave), zwembad en een kippenren met hok. De woning heeft een voor-/ zij-/ en achtertuin. Aan de voorzijde is een oprit naar meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. Maar ook het stallen van een caravan/camper op eigen terrein is hier geen enkel probleem. Indeling woning begane grond: fraaie hal (ca. 6m²), toilet, kantoor-/ of speelkamer (ca. 10,9m²), echte voorraadkelder (ca. 8,5m²), woonkamer met open keuken (totaal ca. 34m²/ keuken is van ca. 2016), bijkeuken (ca. 4m²) en een aparte natte ruimte (ca. 3,3m²). Eerste verdieping; overloop, mooie badkamer (ca. 4m²) en een 3-tal slaapkamers van ca. 13m² / 11m² en 7m². Tweede verdieping: bergzolder (ca. 14m²) via vlizotrap. Bijna alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, de spouw is na-geïsoleerd en de kap is van binnenuit geïsoleerd. De voortuin bestaat o.a. uit een riant gazon, plantenborders langs de straatzijde en parkeerplaatsen. In de zij-tuin staat de halfsteens uitgevoerde garage (ca. 18m²) met tegen de garage een fraaie tuinkamer (ca. 17m²) en nabij de woning speciale ruimte met speeltoestellen. In het achterste deel van de tuin is het zwembad en de kippenren met kippenhok. Dit is pas vrijstaand wonen! Prima gezinswoning, ruimte, vrijheid, een speelparadijs voor de kinderen, natuur, zon en een schaduwplekje. Wat verder? Op geringe loopafstand is basisschool De Grienden en de binnenhaven van Lage Zwaluwe. De A16 ligt op slechts enkele autominuten, net als treinstation lage Zwaluwe. Spannend en nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak, Bouwjaar ca 1955, inhoud ca 416m³ en perceel 1140m². (Pand nr. 05446)

De bezichtigingen (op afspraak) zijn op: donderdag/- en vrijdag-/ en zaterdagochtend (resp. 18-19-20 maart).

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning (via poortje aan de zijkant). Hierachter de L-vormige met direct links de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,26 x 1,10m) met staand closet en fonteintje. Naast de toiletruimte is een kantoor/ of speelruimte (ca. 3,45 x 2,72m). In deze ruimte is ook de meterkast (6 groepen/ krachtstroom/ 1x aardlek). In dit kantoor ligt een houtenvloer en de wanden zijn deels van schoonmetselwerk en deels van granol. In de hal ligt een natuurstenen vloertegel en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. In het verlengde van de hal is de trapopgang naar de eerste verdieping met onder de trap de voorraadkelder (ca. 4,37 x 1,95m). Tegenover de kelderdeur is de toegangsdeur naar de sfeervolle woonkamer (ca. 3,81 x 7,19m) met open keuken (ca. 2,68 x 2,60m). In de woonkamer een schouw met houtkachel (blijft achter). De grote ramen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer. In de woonkamer een chique vloerafwerking van pvc, wanden van spachtelputz en een schuurwerk plafond. In de keuken een fraai keukenblok in hoekopstelling met een granieten werkblad en smetplint. De keuken heeft geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en in een aparte unit in de hoek van de keuken zit de koelkast en een combimagnetron. Op de vloer in de keuken een pvc-vloer (tegelmotief) en ook hier de wanden afgewerkt met spachtelputz en plafond van schuurwerk. In de woonkamer en keuken ligt vloerverwarming als hoofd verwarming. Achter de keuken (in de aanbouw met plat dak) is een bijkeuken (ca. 1,73 x 2,44m). Hier is ook de achterdeur naar de tuin en de HR-combi-cv Vaillant ca. 2016. De wanden hier zijn deels betegeld en op de vloer ligt een keramische tegel. Naast het portaal is een aparte natte ruimte (ca. 1,37 x 2,44m) voor aansluiting van het witgoed en een uitstortgootsteen.

First floor

Eerste verdieping: L-vormige overloop, met trapopgang afgewerkt met spachtelputz. Via de overloop toegang tot de badkamer (ca. 2,12 x 1,99m) en een 3-tal slaapkamers van respectievelijk ca. 3,82 x 3,45m / 3,64 x 3,18m en 2,72 x 2,63m. De slaapkamers en de overloop hebben een mooie laminaatvloer als vloerafwerking. De plafonds op de slaapkamers zijn van zachtboard en sommige slaapkamers hebben een vaste kast. De kinderkamer een klein dakraam en een deur naar het balkon op de aanbouw. Op de ouderslaapkamer is airco. In de badkamer is een hoek-ligbad, wandcloset, wastafel met tafeltje en spiegel, handdoekenkastje en een designradiator.

Second floor

Tweede verdieping: via een vlizotrap op de overloop toegang tot een bergzolder (ca. 4,40 x 3,17m). De kap van deze zolderruimte is van binnenuit geïsoleerd.

Garden

Tuin, garage, tuinkamer, berging (mancave): De tuinen bij de woning zijn geheel nieuw aangelegd. De tuin heeft o.a. meerdere gazonweides, paden met bestrating, oprit met parkeerruimte, een terras o.a. bij de aanbouw en bij de tuinkamer. Er is ook gedacht aan een aparte ruimte voor speeltoestellen voor de kinderen. Daarnaast is er een overkapping voor bijv. een aanhangwagen te stallen en een opslag voor haardhout. En vind u het fijn om kleinvee zoals bijvoorbeeld kippen te houden, dan is die ruimte al aanwezig. De garage (ca. 3,29 x 5,44m) biedt voldoende ruimte aan de auto om deze binnen te parkeren. En wat dacht u van de volledige geïsoleerde houten mancave (ca. 5,36 x 3,15m). Bij de oprit een elektrische bedienbare dubbele poort. Mooier kan het haast niet. Ieder die vrij wil wonen kan zich hier echt wel vinden.

Details

Bouwtechnisch en overig: Begane grond: beton, verdiepingsvloeren: houten balklaag. Er is geen kruipruimte. In plafond tussen begane grond en eerste verdieping: isolatie. Muren (na)geïsoleerd. Dak aanbouw achterzijde: betonnen dak. Overal dubbelglas m.u.v. achterdeur/ dakraam slaapkamer en 1 raam op slaapkamer achterzijde. In ca. 2016 in keuken HR+ glas en HR++ bij ramen zijgevel woonkamer. Verdeler vloerverwarming is in de bijkeuken. Krachtstroom ligt achter keukenblok en in de garage. In de kelder zijn de gasmeter en de watermeter. In de natte ruimte was voorheen een douche (deels nog zichtbaar/ niet in gebruik meer). Een paar zeer kleine zetscheurtjes zitten in de achtergevel. Buitenkraantje bij voorgevel. Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed