Aanbod

Sold

Sold: Nieuwlandsedijk 97, 4926 AN Lage Zwaluwe

€315,000
Type of residence House, single-family house, detached house, split-level house
Plot size 313 m²
Liveable area 140 m²

Note

General

Sfeervolle vrijstaande splitlevel dijkwoning (*) met aanbouw, atelier/berging en een eigen oprit direct links naast de woning op een mooie locatie. De woning grenst met de achtertuin direct aan de Onderstraat waar eveneens een toegang is tot de woning met hier eventueel extra parkeerruimte. Deze toegang maakt de woning extra aantrekkelijk. De woning heeft o.a. op de begane grond een royale woonkam... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house, split-level house
  Construction period 1880
  Status Sold
  Offered since 06 April 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05280
Asking price €315,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 06 April 2018
Last updated 18 September 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house, split-level house
Type of construction Existing estate
Construction period 1880
Rooftype Front gable
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 313 m²
Effective area 140 m²
Content 340 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Harbour area
Near highway
Near public transport
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler ATAG HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Sfeervolle vrijstaande splitlevel dijkwoning (*) met aanbouw, atelier/berging en een eigen oprit direct links naast de woning op een mooie locatie. De woning grenst met de achtertuin direct aan de Onderstraat waar eveneens een toegang is tot de woning met hier eventueel extra parkeerruimte. Deze toegang maakt de woning extra aantrekkelijk. De woning heeft o.a. op de begane grond een royale woonkamer van ca. 42m², keuken van ca. 13m² en een badkamer ca. 6,50m². Iets hoger gelegen is een slaap-/werkkamer (ca. 7m²) met een ruime vaste kast en een tweede slaapkamer van ca. 13m². Op de eerste verdieping een masterbedroom (ca. 34m²) voorzien van een aparte toiletruimte en is deze kamer eventueel te splitsen in 2 ruime slaapkamers. Verder is onder de gehele woning nog een kelderruimte (stahoogte ca. 1,40m). De achtertuin (zuidwest) is ca. 17m diep en 12m breed. In deze achtertuin staat een atelier (ca. 16m²) met berging (ca. 7,50m²). De plataan paraplubomen zorgen voor een schaduwplekje in de zomer. Aan de overzijde van de straat ligt achter de woningen direct de binnen-/ (buiten)haven van Lage Zwaluwe hetgeen een toeristische trekpleister is. Bekend zijn ook de rondvaarten naar de Biesbosch. Bent u op zoek naar een woning met sfeer en geen standaard indeling, dan is dit mogelijk de woning waarnaar u op zoek bent. Bouwjaar ca. 1880, inhoud ca. 340m³ en perceel groot 313m². (Pand nr. 05285)

(*) Een splitlevel woning is een woning waarbij de vloeren een halve verdiepingshoogte ten opzichte van elkaar verspringen.

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan voorzijde met een fraaie voordeur (glas-in-lood) en hierachter de hal. Rechts de meterkast (vernieuwd: 10 groepen/ 3x aardlek) en in het verlengde de paneeldeur met glaszetting naar de royale woonkamer. De woonkamer (ca. 8,23 x 5,15m) heeft een zitgedeelte direct rechts/links. Het eetgedeelte is aan de voorzijde van de woonkamer. De grote ramen in de voor-/ en zijgevel zorgen voor veel lichtinval. De stoere balken van het plafond met hiertussen de grove planken van de verdiepingsvloeren en de massiefeiken vloerdelen zorgen voor een warme uitstraling en laten u de sfeer proeven van vroeger. De robuuste haard met houtkachel maakt het plaatje compleet. Rechts in de woonkamer is de trap naar de splitlevel en de eerste verdieping. Hiernaast is een trapje naar de lager gelegen leefkeuken en badkamer. In de keuken (ca. 5,22 x 2,58m) een keukenblok in hoekopstelling en een losse unit met beide een natuurstenen werkblad. De keuken is voorzien van een koelkast, combimagnetron, vaatwasser (defect), afzuigkap en een exclusief Boretti 5-pits gasfornuis met 2 ovens. Op de vloer in de keuken een plavuis. Vanuit de keuken mooi uitzicht op de achtertuin. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,61 x 2,58m) heeft een ruime inloopdouche met vaste sproeikop, losse sproeier, een wandcloset, dubbele wastafel met spiegel en designradiator. Via de keuken is een trap naar de kelder onder de woning (stahoogte beperkt tot ca. 1,40m). De kelder kan dienen als opslag. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine/droger en de HR-combi cv Atag perfect bouwjaar. ca. 2004.

First floor

Splitlevel: gezellige werk(slaap)kamer (ca. 2,61 x 2,64m) met schuifwandkast en houten vloerdelen. Een raam zorgt voor lichtinval en uitkijk op de achtertuin. Aansluitend via paneeldeur met glas-in-lood raam toegang tot een ruime tweede slaapkamer (ca. 5,22 x 2,61m) met wastafel en spiegel. Ook hier op de vloer houten delen als vloerafwerking.

Eerste verdieping: masterbedroom (ca. 8,23 x 4,13m) verdeelt in 2 gedeeltes: ruimte voor ledikant en wastafel met ombouw en spiegel. Het tweede gedeelte bestaat uit een ruimte die dienst zou kunnen doen als riante inloopkast en/of als werkplek. In deze ruimte is nog een aparte toiletruimte met staand closet. De slaapkamer heeft aan de achterzijde een dakkapel en aan de straatzijde nog een dakraam.

Garden

Oprit, achtertuin en atelier-berging: De oprit naast de woning biedt meer dan voldoende ruimte voor het parkeren op eigen terrein. Bij de oprit een dubbele poort met achterom naar de achtertuin. De achtertuin ligt heerlijk op zuidwest en heeft o.a. een ruim terras direct achter de woning, een plantentuin met paraplubomen en vaste (groene) struiken en nog een terras met kinderkopjes geheel achter in de tuin. Hier is tevens een poort met achterom die uitkomt bij de Onderstraat. Het atelier (ca. 5,29 x 3,04m) met berging (ca. 3,41 x 2,20m) biedt meer dan voldoende ruimte voor het bergen van spullen. Het atelier kan ook dienen als hobbyruimte. De overstekken aan het atelier-berging geven een mooie uitstraling aan dit bijgebouw.

Details

Bouwtechnisch-overig: woning uitgevoerd in steens-muren/ voorzetwanden bij voorgevel en zijgevel links/ dubbelgals m.u.v. de glas-in-lood ramen, 1 raam in woonkamer (met voorzetraam)/ Schilderwerk achterzijde 2014-2015, voorzijde 2018/ dakkapel achter: bitumen (ouder dan 2007)/ alle goten van de woning zijn van ca. 2006/ elektra: nieuwe meterkast, incl. schakelaars, wcd’s en bedrading in 2006/ gevels gereinigd, gestuukt en geïmpregneerd ca. 2007/ woning betreft een beschermd dorpsgezicht.

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed