Aanbod

Sold

Sold: Adelstraat 30, 4921 BR Made

€375,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 329 m²
Liveable area 138 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Mooie en super sfeervol ogende vrijstaand geschakelde woning met royale aanbouw, tuinkamer en een riante vrijstaande berging met bergzolder. De achtertuin is maar liefst ca. 17m diepe en ca. 10m brede en ligt heerlijk zongunstig op zuid. Bijzonder aan de woning is de riante vrijstaande berging van ca. 7,42 x 3,90m (volledig geïsoleerd) en de slaapkamer en het kantoor/werkplek op de begane grond... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1901
  Status Sold
  Offered since 15 October 2020
  Offered since 15 October 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05431
Asking price €375,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 15 October 2020
Last updated 25 December 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1901
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 329 m²
Effective area 138 m²
Living area 41 m²
Kitchen area 7.3 m²
Content 415 m³
Surface area external storage rooms 40 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, On a busy street
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR-combi Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Solar collectors
Bathroom facilities Double sink, Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Drimmelen S 1955
Area 329 m²

Description

Mooie en super sfeervol ogende vrijstaand geschakelde woning met royale aanbouw, tuinkamer en een riante vrijstaande berging met bergzolder. De achtertuin is maar liefst ca. 17m diepe en ca. 10m brede en ligt heerlijk zongunstig op zuid. Bijzonder aan de woning is de riante vrijstaande berging van ca. 7,42 x 3,90m (volledig geïsoleerd) en de slaapkamer en het kantoor/werkplek op de begane grond. Indeling begane grond o.a.: hal, slaapkamer (ca. 12m²), kantoor (ca. 6m²), gesloten keuken ca. (6.7m²), bijkeuken (ca. 12m²), toiletruimte en een super royale woonkamer (ca. 40m²). Indeling eerste verdieping o.a.: overloop met vaste kast, en een 3-tal slaapkamers van resp. groot ca. 16,4m²/ 8,7m² en ca. 6m² en de moderne badkamer (ca. 5,5m²/ bj. 2018). De huidige bewoners hebben de woning gemoderniseerd, verbouwd en uitgebreid. Zo is het zadeldak verhoogd en geheel nieuw (ca. 1998) incl. de goten, alle kozijnen zijn van hardhout en nieuw in ca. 1994 en voorzien van HR+ beglazing. De aanbouw aan de achterzijde en zijkant zijn van 2002 en bij de bestaande bouw is gelijktijdig aan de buitenzijde een nieuwe buitengevel opgetrokken. De bestaande bouw is in ca. 2019 na-geïsoleerd, de aanbouw uiteraard gelijktijdig met de bouw. De berging met zadeldak is gebouwd in ca. 2003 en in 02-2019 zijn een 16-tal zonnepanelen op de berging geplaatst. De dakkapel is van 1998. Links naast de woning is een parkeerplek voor het parkeren van de auto op eigen terrein met aansluitend een poort naar de achtertuin. U leest het goed: dit is een uitstekend verbouwde en uitgebouwde gezinswoning met een super grote achtertuin en berging. Wie wilt er nu niet wonen in zo een gezellige woning. Bouwjaar ca. 1910, herbouwd in 1998/2002, inhoud ca. 415m³ en perceel groot 329m². (Pand nr. 05431)

Ground floor

Indeling begane grond: Entree aan voorzijde van de woning met hier achter een L-vormige ontvangsthal/gang (ca. 6,46 x 1,10 x 2,50m) met direct rechts de meterkast (nw.: 5 groepen / 2x aardlek). In de hal een natuurstenen vloer en wanden afgewerkt met een lambrisering en stucwerk. Halverwege de hal de toegangsdeuren naar de slaapkamer en het kantoor/werkplek op de begane grond. De ruime slaapkamer (ca. 3,38 x 3,63m) ligt aan de straatzijde en heeft een 2-tal ramen aan de straatzijde en een raam aan de zijkant. Op de vloer ligt tapijt en wanden en het plafond is afgewerkt met stucwerk. Aansluitend het kantoor (ca. 2,83 x 1,91m) met een houten vloer en wanden deels behang en deels stucwerk. Een kantoor aan huis is tegenwoordig ideaal omdat een werkgever steeds vaker medewerkers vanuit huis laat werken. In het kantoor een raam dat uitkijkt op de oprit. In het verlengde van hal is de trapopgang naar de eerste verdieping met aan het einde van de hal de deur nar de royale woonkamer. Deze zeer sfeervolle woonkamer (ligt deels in de aanbouw met plat dak) is ca. 40m² (9,11 x 4,61m) en heeft aan de achterzijde fraai openslaande tuindeuren met hiernaast extra ramen voor voldoende daglicht. Het eetgedeelte is nabij de keukeningang en het zitgedeelte met heerlijk uitzicht op de achtertuin is aan de achterzijde van de woonkamer. Bij het eetgedeelte een plafond met inbouwsport. In de woonkamer is nog een vaste (kelder)kast. De muren en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk en op de vloer ligt een laminaatvloer (nw. 2020). Wat een fantastische verblijfsruimte. Naast de woonkamer is de gesloten keuken (ca. 3,53 x 2,08m) met hier een keukenblok in hoekopstelling met vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en een koelkast. Ook in de keuken een 2-tal ramen die uitkijken op de pad met achterom, en die weer zorgen voor meer dan voldoende lichtinval. De muren zijn deels betegeld en deels stucwerk en op de vloer ligt een keramische tegel. Aansluitend de toegang naar de bijkeuken (ca. 5,76 x 2,08m) met hier de cv-kast (HR-combi Nefit bj. 2015), de aansluiting voor het witgoed en de toiletruimte (ca. 1,34 x 1,00m). In de bijkeuken een tegelvloer gelijk aan de keuken en de wanden ook deels betegeld. In de toiletruimte een wandcloset, fonteintje, radiator en een uitzetraampje voor de ventilatie. Tot slot de deur naar de achtertuin met hierachter een kleine overkapping bij de achtergevel.

First floor

Indeling eerste verdieping: Overloop met de toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De riante ouderslaapkamer (ca. 4,20 x 3,92m) met vaste schuifwandkast ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een raam in de zijgevel en de achtergevel. Op de vloer ligt tapijt, net als op de overige slaapkamers. De 2 gezellig ingedeelde kinderslaapkamers liggen aan de straatzijde. De kinderkamer met vaste kast meet ca. groot 3,29 x 3,26m. De tweede kinderslaapkamer is L-vormige, heeft een dakkapel en meet ca. 4,15 x 2,30 x 1,59m. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,40 x 2,30m/ bj. ca. 2018) met dakkapel, ligt in het midden tussen de slaapkamer aan de voor-/ en achterzijde. In de badkamer een doucheruimte, dubbele wastafel met wastafelmeubel en spiegel, badkamerkast, een wandcloset en een designradiator. Op de overloop is nog een vaste kast.

Garden

Voor-/ achtertuin en berging: voor de woning ligt een smalle “voortuin”. Links naast de woning de oprit voor de auto met aansluitende een brede pad met poort en een achterom. De achtertuin is gemiddeld 17m diep en ca. 10m breed. Deze achtertuin is in ca. 2018 geheel nieuw aangelegd en ligt heerlijk op zuid. In de achtertuin een riant terras direct achter de woning en o.a. een plantenborder, een speelweide en een pergola met begroeiing. Super is natuurlijk de tuinkamer (bj. ca. 2017) in de achtertuin die zorgt voor een schaduwplekje. In de achtertuin een volledig geïsoleerde berging (ca. 7,43 x 3,90m) met zadeldak (bergzolder). Deze berging heeft dubbele deuren aan de zijkant en een aparte inloopdeur. Op de berging liggen de zonnepanelen.

Details

Bouwtechnisch/overig: begane grond: beton waarvan de vloer bij de aanbouw geïsoleerd. Plat-dak aanbouw geïsoleerd. Verdiepingsvloer: houten balklaag. Schilderwerk buitenzijde 2019. Om ombouwer van de zonnepanelen zit in de berging. Bij achtergevel buitenkraantje.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed