Aanbod

Sold

Sold: Adelstraat 41, 4921 BP Made

€430,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 450 m²
Liveable area 116.52 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Karakteristieke, zeer riant uitgebouwde & geheel gemoderniseerde 2/1 kap woning met dubbele vrijstaande garage incl. zolder, op maar liefst een perceel van 450m². Bijzonder is de extra brede oprit rechts naast de woning van ca. 5m breed met een elektrische poort (2020). De woning is ideaal gesitueerd, nabij het dorpscentrum en heeft maar liefst een ca. 25m diepe achtertuin (noord). In 2016 hebb... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1925
  Status Sold
  Offered since 04 June 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05455
Asking price €430,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 04 June 2021
Last updated 31 July 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1925
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Gambrel
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 450 m²
Effective area 116.52 m²
Living area 39.69 m²
Kitchen area 19.14 m²
Content 430 m³
Surface area external storage rooms 69.76 m²
Surface area external, linked storage rooms 17.99 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location City centre, Near highway, Near public transport, Near school, On a busy street
Garden
Type Front yard
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Garden 3 - Type Back yard
Garden 3 - Main garden Yes
Garden 3 - Orientation North
Garden 3 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha Calanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system, Electric boiler
Heating Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Double sink, Half bath, Shower, Steamcabin, Washbasin furniture
Parking Detached wood
Has AC Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Made en Drimmelen S 1966
Area 450 m²
Ownership Full ownership

Description

Karakteristieke, zeer riant uitgebouwde & geheel gemoderniseerde 2/1 kap woning met dubbele vrijstaande garage incl. zolder, op maar liefst een perceel van 450m². Bijzonder is de extra brede oprit rechts naast de woning van ca. 5m breed met een elektrische poort (2020). De woning is ideaal gesitueerd, nabij het dorpscentrum en heeft maar liefst een ca. 25m diepe achtertuin (noord). In 2016 hebben de huidige eigenaren de eerste verdieping volledig vernieuwd: een geïsoleerde kap/pannen en goten, aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst van 5m breed en aan de voorzijde een 2-tal Velux dakraam. De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. Alle vloeren hebben een nieuwe vloerafwerking en alle wanden en plafonds zijn opnieuw afgewerkt c.q. gestuukt. Tevens is in 2015 de voor-/ en zijgevel opnieuw gevoegd (knipvoeg/ echt nog ouderwets vakwerk) en geïmpregneerd. Verder heeft de woning buiten de voor- en achterkamer, een super royale keuken met kookeiland, fraaie badkamer en nog een 3-tal slaapkamers en bergzolder. Woning type ‘’Franse kap’’ uit de jaren 20/30 is enorm geliefd. Daarbij een heerlijke ruimte achter: o.a. plaats voor meerdere auto’s te parkeren op eigen terrein of caravan/camper. Dit is een uitstekende verbouwde en uitgebouwde woning met een heerlijke achtertuin. Kom kijken en ervaar de sfeer van vroeger gecombineerd met de huidige moderne voorzieningen. Bouwjaar woning ca 1925, inhoud ca. 430m³ en perceel groot 450m².

De bezichtigingen (op afspraak) zijn op: 9 juni (ochtend), 10 juni (middag) en 11 juni (ochtend)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning. Direct hierachter de hal, links de meterkast ( 9 groepen/ 2 aardlek) en een rechte steektrap naar de eerste verdieping. In het verlengde van de hal, toegang tot de badkamer die is uitgerust met een exclusieve “douche stoom whirlpool cabine” met o.a. stoombad, hand- en regendouche, rug massage, radio, etc. Rechts in de hal de toegangsdeur naar de sfeervolle en gezellige voor/ en achterkamer en aansluitend in de aanbouw, de ruime woonkeuken met complete keukeninrichting bestaande uit diverse units met in het midden een fantastisch kookeiland. De keuken heeft o.a. soft close lades, bij het kookeiland een 4-pits inductiekookplaat, grill en een rvs afzuigkap. In de overige units een koel- vriescombi, extra vriezer, vaatwasser, combi oven, rvs kraan en een spoelbak. De woonkamer met keuken is ca. 55m². Vanuit de keuken de toegangsdeur naar het tussenportaal, hier bevind zich de deel betegelde toiletruimte met wandcloset, de cv HR combi Remeha 2010 en de aansluiting voor het witgoed. Zowel in de hal als in de woonkamer is het lichtvenster voorzien van authentiek glas-in-lood (dubbelglas) en heb je in de keuken openslaande tuindeuren.

First floor

Eerste verdieping: overloop met een aparte toiletruimte incl. wastafel, 3-tal compleet afgewerkte slaapkamers waarvan twee aan de achterzijde van de woning en voorzien van een dakkapel van 5m breed. De derde L-vormige slaapkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van een 2-tal Velux dakramen en aansluitend een inloopkast. De gehele verdieping is in 2016 volledig gemoderniseerd/gerenoveerd.

Second floor

Tweede verdieping: via vlizotrap bereikbaar ruime bergzolder.

Garden

Voor- zij en achtertuin: Voor de woning een kleine voortuin met smeedijzer hekwerk en sierbestrating. In de zij tuin ruimte voor het parkeren van auto’s op eigen terrein en een pad naar achter. De achtertuin is ca. 25m diep en ligt op het noorden. Direct achter de woning een heerlijk tuinkamer, waar je lang kan genieten. In het midden van de tuin een speelgazon (kunstgras). Geheel achter in de tuin een dubbele garage met aan de voorzijde 2-kanteldeuren (extra breed) en een aparte loopdeur. Ook in de achtergevel een uitgang. De garage heeft stalen dakspanten, gordingen en een stalen trap naar de bergzolder boven de garage. Garage is dubbelwandig, volledig geïsoleerd, gedekt met stalen dakpanplaten, voorzien van elektra (eigen groepenkast) en een elektrische boiler.

Details

Bouwtechnisch/overig: Woning in spouw uitgevoerd, geen kruipruimte. In 2016 voorzien van een nieuw dak. Begane beton, verdiepingen houten balklaag (2016). Vloerverwarming begane grond. Elektrische poort (2020). Aanbouw woning ca. 2011. Goten woning 2016 en garage 2018. Aanbouw is geschikt voor opbouw. Schilderwerk is van 2018.

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan u terug vinden op de floorplanner.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed