Aanbod

Sold

Sold: Antwerpsestraat 25, 4921 DC Made

€325,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 430 m²
Liveable area 115 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Goed onderhouden vrijstaande en zeer gewilde “Franse kap woning” met riante aanbouw, inpandige garage/berging én royale vrijstaande garage (geschikt voor camper of caravan) op ruim perceel van 430m² in centrum van Made. De inpandige garage heeft een garagedeur aan de achterzijde van de aanbouw. De woning is in ca. 1980 verbouwd, aangebouwd, kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen alle met... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1930
  Status Sold
  Offered since 16 August 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05368
Asking price €325,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 16 August 2019
Last updated 14 November 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1930
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Gambrel
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 430 m²
Effective area 115 m²
Living area 25 m²
Kitchen area 15 m²
Content 450 m³
Surface area other inner rooms 25 m²
Surface area external storage rooms 26 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Nefit Topline CW5
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 3
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower
Sink
Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath
Sink
Toilet
Parking Attached stone
Detached wood
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes

Definition

Goed onderhouden vrijstaande en zeer gewilde “Franse kap woning” met riante aanbouw, inpandige garage/berging én royale vrijstaande garage (geschikt voor camper of caravan) op ruim perceel van 430m² in centrum van Made. De inpandige garage heeft een garagedeur aan de achterzijde van de aanbouw. De woning is in ca. 1980 verbouwd, aangebouwd, kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen alle met dubbele beglazing, de pannen zijn vervangen en de kap is geïsoleerd. De woning heeft o.a. op de begane grond: hal-entree (ca. 4m²), woonkamer met open keuken (ca. 48m²), bijkeuken (ca. 8m²), inpandige berging (ca. 7m²), badkamer op de begane grond (ca. 5m²), inpandige garage (ca. 25m²/ met smeerput). Indeling eerste verdieping: overloop, met een (tweede) badkamer (ca 6,6m²), een 4-tal slaapkamers (ca. 11m², 7m² en 2x ca. 6,7m²/beide met dakkapel). Op de tweede verdieping is nog een kleine bergzolder. Bij de woning een kleine zij-/ en voortuin en een extra brede oprit naar de vrijstaande garage (ca. 7,50 x 3,50m) in de achtertuin. De ca. 12m diepe (gemeten vanaf achterzijde aanbouw) en ca. 12m brede achtertuin ligt heerlijk op het zuiden. Bouwjaar woning ca. 1930, inhoud 450m³ (excl. vrijstaande garage) en perceel groot 430m². (Pand nr. 05368)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning en hierachter de hal met rechts de meterkast ( 8 groepen/4x aardlek en 2x krachtstroom). In het verlengde van de hal een toegangsdeur naar de ruime woonkamer (ca. 7,80 x 4,32m) met openkeuken (ca. 4,80 x 3,10m). Het zitgedeelte bevind zich aan de voorzijde over de volle breedte van de woning. Het plafond in de woonkamer is met stuukwerk afgewerkt en sierlijsten, op de vloer laminaat en wanden van schoonmetselwerk en/of granol. In de open leefkeuken een keukenblok in hoekopstelling met dubbele spoelbak, een keramische kookplaat met oven, afzuigkap en koelkast. In de keuken zijn de wanden deels afgewerkt met tegels en deels met granol. In de keuken uitzicht op de zij-tuin en oprit. Aansluitend de bijkeuken (ca. 3,10 x 2,50m) met hier de aansluiting voor droogapparatuur en de toegangsdeur naar de inpandige garage, achtertuin en berging. In de inpandige berging (ca. 3,00 x 2,41m) is de HR combi-cv Nefit (bj. ca. 2010) en de aansluiting voor de wasmachine. Op de gehele begane grond ligt een plavuis m.u.v. de woonkamer. In de keuken is ook de toegangsdeur naar de badkamer op de begane grond, kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping. De deels betegelde badkamer (ca. 2,41 x 2,20m) is voorzien van een ruime douchecabine, staand toilet, wastafel met planchet/spiegel en een designradiator.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 6,00 x 0,90m) en toegang tot een 4-tal ruime slaapkamers en een riante badkamer. De slaapkamers zijn (ca. 4,70 x 2,70m, 2,70 x 2,50m en 2 identieke slaapkamers van ca. 2,68 x 2,50m). Alle wanden op de eerste verdieping zijn afgewerkt met behang, vloerafwerking van vinyl en op de overloop tapijt. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel. De badkamer (ca. 2,68 x 2,47m) ligt aan de straatzijde en heeft een ligbad, staand toilet en een wastafel met planchet/spiegel.

Second floor

Tweede verdieping: kleine bergzolder bereikbaar via een mangat op de overloop met een (losse) trap.

Garden

Voor- achtertuin/garage: de voortuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. Bestaande uit een grindborder met een 3-tal groenblijvende boompjes. Rechts naast de woning een brede oprit naar de achtertuin en geschikt is om een 2-tal auto’s te parkeren op eigen terrein. De oprit wordt afgesloten door een smeedijzeren poort. Links naast de woning een kleine zij-tuin tussen de buren. De achtertuin biedt ook veel privacy en is volledig bestraat. De ruime vrijstaande garage in de achtertuin is opgebouwd uit zgn. damwandplaten, aan de binnenzijde geïsoleerd met tempex platen en beschikt over ventilatie en een wateraansluiting. De inpandige garage met smeerput incl. lucht, heeft een keukenblok met afzuigkap, warm/koud water en is ook te bereiken via de achtertuin met een kanteldeur.

Details

Bouwtechnisch/overig: Begane grond deel hout/beton en eerste verdieping houten balklaag. Buitenkraantje bij de achtergevel/ Riolering vervangen met grote verbouwen en volledig pvc. Schilderwerk is van 2016. Westgevel opnieuw gevoegd en buitenmuren geïmpregneerd ca. 1980. Originele gedeelte spouwmuren/vanaf keuken spouwmuren met isolatie. Dak van de woning is geïsoleerd. Verdeler vloerverwarming (bijverwarming) bij CV. Plafond inpandige garage eternit en berging achtertuin ABC golfplaatjes.

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Features by friends

 • Gezellige Rustige brede straat scholen en winkels te voet te bereiken.
  1
  Endorser
 • Rustige straat scholen en winkels te voet te berij
  1
  Endorser
 • Rustige straat in het centrum ,dich scholen en winkels
  1
  Endorser
 • Rustige fijne straat dhet centrum
  1
  Endorser
 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

What friends have to say

Recently viewed