Aanbod

Sold

Sold: Antwerpsestraat 5, 4921 DC Made

€340,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 590 m²
Liveable area 125 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

LET OP: OP DIT MOMENT ZITTEN DE BEZICHTIGINGEN VOL!
Mooie vrijstaande woning met royale aanbouw (aan zijkant en bij de achterzijde over volle breedte), op riant perceel van 590m² en tuin heerlijk op zuid. Bijzonder en uniek is de aanwezigheid van een slaapkamer, badkamer en de extra werkkamer/ kantoortje op de begane grond. Door die voorzieningen is de woning zowel geschikt als gezinswoning en... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1925
  Status Sold
  Offered since 09 January 2021
  Offered since 09 January 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05440
Asking price €340,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 09 January 2021
Last updated 13 March 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1925
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Floor, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 590 m²
Effective area 125 m²
Living area 33 m²
Kitchen area 17.7 m²
Content 479 m³
Surface area external storage rooms 26.4 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Nefit HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Bathroom facilities Bath, Double sink, Shower, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Drimmelen R 754
Area 590 m²

Description

LET OP: OP DIT MOMENT ZITTEN DE BEZICHTIGINGEN VOL!
Mooie vrijstaande woning met royale aanbouw (aan zijkant en bij de achterzijde over volle breedte), op riant perceel van 590m² en tuin heerlijk op zuid. Bijzonder en uniek is de aanwezigheid van een slaapkamer, badkamer en de extra werkkamer/ kantoortje op de begane grond. Door die voorzieningen is de woning zowel geschikt als gezinswoning en als seniorenwoning. De woning is in ca. 2006 volledig uitgebouwd aan zijkant en achterkant. Het zadeldak is compleet vervangen met Unidek isolatieplaten en voorzien van een 2-tal dakkapellen. Tot slot is in dezelfde periode de woning binnen gemoderniseerd. Indeling begane grond o.a.: hal, toilet, royale woonkamer (ca. 33m²), slaapkamer (ca. 19m²), badkamer (ca. 6,4m²), kantoortje (ca.6m²), leefkeuken met tuindeuren (ca. 17,7m²) en een bijkeuken (ca. 5,7m²). Indeling eerste verdieping: overloop met toegang tot een 2-tal sfeervolle slaapkamers, beide ca. 10m². De woning is overal voorzien van dubbele beglazing en de aanbouw met plat dak is geheel geïsoleerd. Voor de woning een kleine voortuin met hiernaast parkeerruimte voor het parkeren van een 2-tal auto’s naast elkaar (dat is nog eens ideaal). Zowel links als rechts van de woning een poort met achterom. De achtertuin is ca. 27m diep en ca. 12m breed. In de achtertuin een ruime berging (voorheen garage/ ca. 26m²). De woning staat op een uitstekend en gewilde locatie in het centrum van Made. Bouwjaar oorspronkelijk van ca. jaren 20-30, inhoud ca. 479m³ en perceel groot 590m². (Pand nr. 05440)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 1,17 x 2,49m) met rechts de meterkast (8 groepen/ 2x aardlek). Alle elektra in de woning is vernieuwd in ca. 2006. De wanden in de hal zijn net als bij de rest in de woning afgewerkt met stucwerk. In het verlengde van de hal de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,43 x 1,17m) met wandcloset en fonteintje met wastafelkastje. Links in de hal is de toegangsdeur (met glas-in-lood raam) naar de royale L-vormige woonkamer (ca. 5,13 x 7,45 x 3,86m). De ramen aan de zijkant en het raam aan de voorzijde zorgen voor meer dan voldoende lichtinval. Het zitgedeelte is aan de straatzijde. Het eetgedeelte is aan de achterzijde nabij de keuken. In de woonkamer een (draaibare) houtkachel en de vaste trap naar de eerste verdieping. Op de vloer ligt een laminaatvloer met een warme tint. Aansluitend (via paneeldeur met glas-in-lood raam) de leefkeuken (ca. 4,78 x 3,72m) met tuindeuren. Dat is pas genieten, want waar kom je dat nog tegen. In de keuken een mooi keukenblok in hoekopstelling (ca. 2006) met gasfornuis (5-pits) met oven en afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en een kunststof werkblad. Op de vloer ligt een bij de sfeer van de keuken passende vloertegel. Vanuit de keuken heerlijk uitzicht op de ruime achtertuin. Direct voor de keuken is een kleine gang met de toegang naar de (ouder)slaapkamer op de begane grond (ca. 5,18 x 3,74m). De 2 ramen aan de straatzijde zorgen voor de lichtinval. Ook hier stucwanden en een laminaatvloer gelijk aan die van de woonkamer. De badkamer (ca. 2,64 x 2,43m) op de begane grond is bereikbaar via de keuken. In de volledig betegelde badkamer is een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel met spiegel en wastafelmeubel, handdoekenkastje en designradiator. De badkamer heeft een uitzetraam en mechanische ventilatie. Tot slot is er naast de keuken een bijkeuken (c. 1,55 x 3,72m) met hier de natte ruimte en de HR-combi-cv Nefit 2017. In de bijkeuken een deur naar de achtertuin.

First floor

Indeling eerste verdieping: overloop (ca. 3,00 x 1,70m) met dakraam en de toegang tot een 2-tal gezellig ingedeeld slaapkamers, beide met dakkapel en raam in de topgevel. De L-vormige slaapkamers (met paneeldeuren) zijn bijna gelijk aan elkaar qua grootte (ca. 3,56 x 3,20 x 1,95m). Op de overloop en slaapkamers ligt een laminaatvloer.

Garden

Voor-/ achtertuin en (garage)berging: De voortuin ligt op noord en is ca. 2,50 x 7,00m. In de voortuin een plantenborder. Hiernaast een parkeerplaats op eigen grond geschikt voor 2-tal auto’s. In de achtertuin een groot terras met zonnescherm direct achter de woning en een ruim terras achter de berging. Verder een heerlijke speelweide met rondom meerdere plantenborders. Geheel achter in de tuin een houten afscheiding met hierachter een overkapping en een groentetuin. De berging heeft een zadeldak gedekt met pannen, een kanteldeur aan de voorzijde en een uitgang aan de tuinzijde. Door de ligging op zuid is het hier lang genieten.

Details

Bouwtechnisch/overig: begane grond beton/ verdiepingsvloer: houten balklaag. Geen kruipruimte. De hemelwaterafvoeren (HWA’s) en de riolering (pvc) naar de staat zijn ook in ca. 2006 vervangen. Schilderwerk buiten van ca. 2019. Bij de woning een bronnering met pomp voor beregening van de tuin.

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed