Aanbod

Sold

Sold: Blockmekerstraat 76, 4921 ST Made

€247,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 176 m²
Liveable area 105 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Prima en goed onderhouden 2/1 kap gezinswoning met een zeer riante aanbouw, garage, een houten berging, voortuin en gezellige achtertuin op het zuiden. Voor de garage een parkeerplek op eigen grond. Indeling begane grond o.a.: hal met vaste kast en kelderkast, sfeervolle L-vorige woonkamer (ca. 30m²), leefkeuken (ca. 10m²), toiletruimte met tussenportaal en een echte bijkeuken (ca. 8m²). De won... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1968
  Status Sold
  Offered since 06 October 2020
  Offered since 06 October 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05426
Asking price €247,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 06 October 2020
Last updated 27 October 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1968
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Party insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 176 m²
Effective area 105 m²
Living area 29.4 m²
Kitchen area 10.4 m²
Content 459 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, On a busy street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler HR Combi Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Gas fireplace
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Underfloorheating, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Drimmelen S 1831
Area 176 m²

Description

Prima en goed onderhouden 2/1 kap gezinswoning met een zeer riante aanbouw, garage, een houten berging, voortuin en gezellige achtertuin op het zuiden. Voor de garage een parkeerplek op eigen grond. Indeling begane grond o.a.: hal met vaste kast en kelderkast, sfeervolle L-vorige woonkamer (ca. 30m²), leefkeuken (ca. 10m²), toiletruimte met tussenportaal en een echte bijkeuken (ca. 8m²). De woning heeft verder op de eerste verdieping o.a. een overloop, een 2-tal slaapkamers (ca. 14m² en 7,8m²), een derde slaapkamer is verbouwd tot badkamer (ca. 7,5m²) en er is een aparte toiletruimte. Op de tweede verdieping, via een vaste trapopgang toegang tot een voorzolder/overloop en aansluitend een ruime 3e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde van de woning. De houten berging is vanaf de achtertuin bereikbaar. De woning heeft overal hardhouten kozijnen met op de begane grond dubbelglas en bijna overal rolluiken. Zowel de voor-/ als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd en nagenoeg volledig bestraat. Op geringe afstand loop je zo de polder in (Brieltjenspolder). Belangrijke uitvalswegen zoals de A59/A16/A27 liggen op slecht enkele autominuten. Zoek je een 2/1 kap gezinswoning met garage, die in prima staat is en betaalbaar, dan moet je echt met onze makelaars bellen voor een bezichtiging. Bouwjaar ca. 1968, inhoud ca. 459m³ en perceel 176m². (Pand.nr. 05426)

Ground floor

Indeling begane grond: overdekte entree aan de voorzijde met hierachter de ruime hal (ca. 1,57 x 3,25m), direct links een vaste kast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de kelderkast. Aan de rechterzijde de meterkast ( 4 groepen / 1x aardlek). In het verlengde van de hal de toegangsdeur naar sfeervolle L-vormige woonkamer (ca. 2,88 x 6,24 x 3,57m). In de hal een systeemplafond en de wanden zijn afgewerkt met granol. Op de vloer ligt een mooie speelse keramische vloertegel. De heldere woonkamer heeft aan de voor-/ achterzijde en zijkant ramen die zorgen voor meer dan voldoende lichtinval. In de woonkamer een plafond met sierlijsten, inbouwspots en op de vloer een duurzame laminaatvloer (eigenmotief) met v-groef. De gashaard geeft een huiselijke sfeer en vanuit de eetkamer (achterzijde woning) uitzicht op de achtertuin. Achter de woonkamer, via een harmonicadeur, in de aanbouw ligt de leefkeuken. In de leefkeuken (ca. 4,05 x 2,57m) een lang keukenblok met bovenkastjes, een gaskookplaat met afzuigkap, een dubbele spoelbak, vaatwasser en koelkast. In de keuken zijn de wanden deels betegeld en deels van stucwerk. Op de vloer een vloertegel en een plafond van zgn. Agnesplaatjes met inbouwspots. Bij de keuken een toog met toegang tot een tussenportaal (1,12 x 1,30m) met de deur naar de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,10 x 1,00m) met wandcloset. Tevens heeft u vanuit dit tussenportaal doorgang naar de bijkeuken. De praktische bijkeuken (ca. 2,57 x 3,69m), heeft een toegangsdeur naar de achtertuin. In de bijkeuken is de aansluiting voor het witgoed en de HR combi cv (Remeha ca. 2005). Ook in de bijkeuken een plafond gelijk aan de keuken en een tegelvloer.

First floor

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping een overloop (ca. 1,94 x 1,00m) met toegang tot een 2-tal slaapkamers (ca. 3,59 x 3,90m en 2,19 x 3,59m), aparte toiletruimte (ca. 2,07 x 1,10m) met wandcloset en een grote wastafel met spiegelkastje. De royale badkamer (ca. 2,58 x 2,94m / voorheen slaapkamer) heeft een doucheruimte, ligbad, wastafel met wastafel meubel en een spiegel. De badkamer beschikt over vloerverwarming. De slaapkamers zijn afgewerkt met granol en op de vloer ligt tapijt, eveneens als de overloop. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast. Op de overloop een vaste trap naar de tweede verdieping. De gehele verdieping heeft rolluiken.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca. 2,28 x 1,86) met dakraam en aansluitend een 3e (slaap)kamer (ca. 3,72 x 3,27m). Deze (slaap)kamer heeft een dakkapel en bij de knieschotten extra bergruimte. Ook hier tapijt als vloerafwerking.

Garden

Voor-/ achtertuin, garage en berging: De voortuin (ca. 2,50 x 6,00m) is deels bestraat en deels van grindborders. Voor de garage eveneens een brede oprit van sierbestrating. De garage (ca. 3,11 x 6,52m) is halfsteens uitgevoerd, heeft aan de voorzijde openslaande deuren en geheel achterin in een toegangsdeur naar de achtertuin. De achtertuin heeft veel privacy, ligt heerlijk op zuid en is ca. 8m diep. De achtertuin is eveneens nagenoeg volledig bestraat en heeft een verhoogde grindborder. Tot slot in de achtertuin een houten berging.

Details

Bouwtechnisch/overig: Begane vloer: beton / verdiepingsvloeren houten balklaag. Woning in spouw uitgevoerd, geen isolatie. Dak woning, aanbouw en dakkapel geïsoleerd. Garage en aanbouw van ’78. Plat dak van aanbouw 2015 en van de garage 2017/2018. Schilderwerk buiten van ca. 2017. Badkamer heeft vloerverwarming. Riolering pvc. In de garage elektra en koud water.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed