Aanbod

New for sale

For sale: Cyclaamstraat 37, 4921 JB Made

€375,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 191 m²
Liveable area 104.49 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Courante 2/1 kap gezinswoning met aanbouw én opbouw, extra diepe garage/berging (33m²), tuinkamer en een royale voor- en achtertuin. De achtertuin (met achterom) ligt heerlijk op zuidwest. De uitbreiding op de eerste verdieping aan de achterzijde is van ca. 1990. In 2017 zijn alle kozijnen van de woning vervangen door kunstkozijnen met HR++ beglazing en ramen van het type draaikiep systeem. Ind... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1961
  Status New for sale
  Offered since 10 September 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05467
Asking price €375,000
Furnishing Optional
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 10 September 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1961
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 191 m²
Effective area 104.49 m²
Content 368 m³
Surface area external storage rooms 38.59 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation East
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler HR combi-cv Nefit Excellent
Heating source Gas
Year of manufacture 2001
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system, Electric boiler
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Drimmelen H 6154
Area 158 m²
Drimmelen H 6849
Area 33 m²

Description

Courante 2/1 kap gezinswoning met aanbouw én opbouw, extra diepe garage/berging (33m²), tuinkamer en een royale voor- en achtertuin. De achtertuin (met achterom) ligt heerlijk op zuidwest. De uitbreiding op de eerste verdieping aan de achterzijde is van ca. 1990. In 2017 zijn alle kozijnen van de woning vervangen door kunstkozijnen met HR++ beglazing en ramen van het type draaikiep systeem. Indeling begane grond: hal, toilet, voorraadkelder, L-vormige woonkamer met semi open keuken (totaal ca. 38m²). Eerste verdieping: overloop met vaste kast, een 3-tal slaapkamers van resp. ca. 11,8m² / 8m² en 10,5m², badkamer (ca. 3m²) en een walk-in closet van ca. 5m² (voorheen kinderslaapkamer). Tweede verdieping (via vaste trap): voorzolder met Hr combi-cv en aansluitend een 4e slaapkamer (ca. 8,2m²) met dakraam. De garage ligt direct om de hoek achter de achtertuin, met voor de garage ruimte om je auto te parkeren. De garage is ook via de achtertuin bereikbaar. De woning heeft nagenoeg overal rolluiken. De zongunstige achtertuin is ca. 6,50m breed en ca. 12,00m diep. In de tuin is een sfeervolle tuinkamer. Op deze locatie is het rustig wonen en bovendien ligt de woning op geringe loopafstand van het gezellige dorpscentrum en scholen. Bouwjaar ca 1961, inhoud ca 368m³ en perceel groot 191m². (Pand nr. 05467)

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de woning.

Bezichtigingen vanaf: donderdag 16 september

Ground floor

Indeling begane grond: Entree voorzijde met kleine overkapping. Hierachter de hal met rechts de volledig betegelde toiletruimte (ca. 2011) met radiator, mechanische- en natuurlijke ventilatie. Aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping en de voorraadkelder. Links in de hal de meterkast (nieuw: 6 groepen / 6x aardlek). In de hal wanden afgewerkt met stucwerk en een systeemplafond. Op de vloer een fraaie laminaatvloer met v-groef die doorloopt tot in de woonkamer en keuken. De L-vormige woonkamer is ruim van opzet met aan de straatzijde het eetgedeelte, het zitgedeelte in tuingericht. De grote ramen zorgen voor extra veel lichtinval. De wanden zijn hier afgewerkt met spachtelputz en het plafond met stucwerk en sierbalken. De radiatoren zijn netjes weggewerkt radiatorbekleding. De keuken is semi open met de woonkamer. In de keuken een modern en compleet keukenblok (ca. 2010) met kunststof werkblad en geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast en combimagnetron. In de keuken een plissé hordeur met de toegangsdeur naar de achtertuin. In de keuken stucwerkwanden en een systeemplafond.

First floor

Eerste verdieping: Trapopgang met raam in zijgevel, aansluitend de overloop met toegang tot de badkamer en een 3-tal slaapkamers. De overloop en 2 slaapkamers hebben tapijt als vloerafwerking. De walk-in closet en de derde slaapkamer (in de opbouw) hebben een laminaatvloer. De slaapkamer aan de straatzijde heeft behang als wandafwerking en een 2-tal vaste kasten. De ouder slaapkamer heeft stucwerk wanden en/of behang. De slaapkamer in de aanbouw heeft een systeemplafond (zgn. Agnesplaatjes) en wanden van behang/ stucwerk of schoonmetselwerk. De volledig betegelde badkamer (ca. 2012) heeft een douche, wastafel met spiegel/wastafelmeubel, kastjes en nog extra opbergruimte in de hoek met (verstelbare) rieten opbergmandjes. Op de overloop is een vaste kast en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: Voorzolder met bergkast en bergruimte bij het knieschot. Hier is ook de HR combi-cv Nefit (bj. 10-2001). Aansluitend een 4e slaapkamer met dakraam.

Garden

Voor-/ achtertuin, garage/berging: De voortuin is nagenoeg volledig bestraat, aangevuld met kleine plantenborders. Aan de zijkant bij de aanbouw is een poort met achterom. Ook de fraai aangelegde achtertuin is bijna volledig bestraat met rechts achter in de tuin een vijver en een gezellige tuinkamer. Nabij de poort een buitenkraantje met spoelbak. De tuinkamer zorgt voor een schaduwplekje en heeft aan de zijkant (bij deur naar berging) een screen en een kleinere screen aan de voorzijde. Hier is ook de toegang naar de berging met de aansluiting voor het witgoed. Aansluitend de toegang naar de extra diepe garage (afm. ca. 9,28 x 3,21m). Het achterste deel van de garage loopt schuin af (gedekt met doorzichtige golfplaatjes)

Details

Bouwtechnisch-overig: De garage heeft een eigen kadastraal perceel. Begane grond deels betond en deel hout. Eerste verdieping: beton / tweede verdiepingsvloer houten balklaag. Woning en aanbouw uitgevoerd met spouwmuren, zonder isolatie. De schuine dak-delen van de woning zijn van binnenuit geïsoleerd. Bij de aanbouw onder het lage zadeldak, isolatie op de verdiepingsvloer.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning (op de site van de makelaar) en eventueel via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed