Aanbod

Sold

Sold: De Dorsvlegel 14, 4921 ZV Made

€312,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 118 m²
Liveable area 116.39 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Mooie, riante en instap klare gezinswoning met ruime aanbouw in nieuwbouwwijk te Made De woning is modern afgewerkt en heeft o.a. een woonkamer met schuifpui en een open keuken (totaal ca. 39m²), een 3-tal slaapkamers (ca. 6,5m², 15m² en 9m²) en een royale, afgewerkte open zolder van ca. 35m². Hier kan je makkelijk een slaapkamer met afzonderlijke voorzolder creëren. De wanden in de gehele woni... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 2014
  Status Sold
  Offered since 28 May 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05451
Asking price €312,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 28 May 2021
Last updated 24 July 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2014
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 118 m²
Effective area 116.39 m²
Living area 34.82 m²
Kitchen area 6.22 m²
Content 402 m³
Surface area external storage rooms 4.07 m²
Surface area external, linked storage rooms 0.75 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North west
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler CV Combi Daalderop
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Floor heating, Heat recovery system
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Drimmelen S 5463
Area 118 m²

Description

Mooie, riante en instap klare gezinswoning met ruime aanbouw in nieuwbouwwijk te Made De woning is modern afgewerkt en heeft o.a. een woonkamer met schuifpui en een open keuken (totaal ca. 39m²), een 3-tal slaapkamers (ca. 6,5m², 15m² en 9m²) en een royale, afgewerkte open zolder van ca. 35m². Hier kan je makkelijk een slaapkamer met afzonderlijke voorzolder creëren. De wanden in de gehele woning zijn alle afgewerkt met stucwerk en op de begane grond ligt een prachtige en duurzame pvc vloer met reliëf in de toplaag. Hierdoor voelen pvc-vloeren zelfs aan als echt hout. Zowel de begane grond als de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. De woning is optimaal geïsoleerd met vloer-/ spouw- en dakisolatie, alle beglazing van HR++ en tevens behandeld met Clearshield Ecosystem. Alle deuren en ramen zijn voorzien van degelijk veiligheidshang-/ en sluitwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en de ramen van het type draai-kiepsysteem. Voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin ligt op het zuidoosten, heeft een achterom en is ca. 5,35 x 7,70m en de voortuin is ca. 5,35 x 3,00m. De woning staat in een jonge, kindvriendelijk woonwijk met speeltuin op geringe loopafstand. Zoek jij een voor de komende jaren onderhoudsvrije, een leuke gezinswoning en geen kluswoning, maak dan een afspraak. Bouwjaar woning 2014, inhoud ca. 402m³ en perceel groot 118m². (Pand nr. 05451)

De bezichtigingen (op afspraak) zijn op: 2 juni (ochtend/middag), 3 juni (ochtend) en 4 juni (ochtend)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met een kleine overstek. Hierachter de ontvangsthal met rechts de meterkast ( 6 groepen / 2 aardlek). In het verlengde van de hal, de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,10 x 1,30m) met wandcloset/fonteintje incl. kastje. Aan de linkerzijde van de hal de deur naar de sfeervolle woonkamer (ca. 3,65 x 9,54m). Aan de voorzijde bevind zicht het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte met open keuken (ca. 3,89 x 1,60m). Het eetgedeelte is heerlijk tuingericht met een schuifpui. De moderne keuken met kunststofwerkblad is voorzien van soft-close lades/kastjes en beschikt over geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser, 4-pits kookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer (3 lades), combimagnetron, een spoelbak en een strak bovenkastje voor eventueel het servies. Tevens in de woonkamer een voorraad(trap)kast met hierin de verdeler van de vloerverwarming voor de begane grond. De gehele begane grond is voorzien strak stucwerk en op de vloer ligt een mooie pvc vloer.

First floor

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de royale badkamer (ca. 2,34 x 2,55m) en een 3-tal fraai afgewerkte slaapkamers van groot ca. 2,55 x 3,63m, 5,15 x 2,99m en 2,59 x 2,50m. Slaapkamer aan de voorzijde en één slaapkamer aan de achterzijde zijn voorzien van een loftdeur. De volledig betegelde mooie badkamer ligt direct tegenover de trap, bestaande uit: een douchecabine, ligbad, wastafel met ombouw/spiegel en een wandcloset. De overloop en slaapkamers hebben een laminaatvloer met V-groef en is tevens voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming(verdeler op zolder). Op de overloop is ook de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: deze zeer ruime, afgewerkte tweede verdieping (zolder)slaapkamer (ca. 5,15 x 4,49m) met dakkapel en extra bergruimte bij de knieschotten is ideaal. De ruimte is eenvoudig te wijzigen naar een slaapkamer met voorzolder. Op deze verdieping is ook de HR-combi 2014 Daalderop, warmte-terug-win systeem, de aansluiting voor het witgoed en de unit voor het centraal afzuigsysteem. Op de tweede verdieping is dezelfde laminaatvloer gelegd als op de eerste verdieping.

Garden

Voor-/ achtertuin en berging: de voortuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde en is onderhoudsvriendelijke aangelegd met terrastegels en in het midden een plantenborder. De sfeervolle achtertuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd, volledig bestraat met terrastegels en beschikt over een verticale drainage. Aan de achtergevel een elektrisch zonnescherm. In de achtertuin een houten berging met elektra (ca. 1,62 x 2,49m) en hiernaast een poort met achterom.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane vloer en verdiepingsvloeren zijn van beton. Anker-loze spouwmuur tussen buren. Schilderwerk buitenzijde 2019 m.u.v. dakkapel en buitenkraantje bij achtergevel. Begane grond en eerste verdieping vloerverwarming als hoofdverwarming. Verdeler begane grond in de trapkast en eerste verdieping op zolder. Alle ramen buitenkant behandeld met Clearshield Ecosystem incl. het glas van de douche. Aanbouw en dakkapel vanaf de bouw als optie. Buitenkraantje vorstvrij.

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed