Aanbod

Sold

Sold: De Gijster 20, 4921 NE Made

€375,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 286 m²
Liveable area 127.68 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Riante gezinswoning (type 2/1 kap) met royale garage, een extra brede oprit en een zongunstige achtertuin (zuid) op kindvriendelijke locatie. Indeling begane grond o.a.: ruime ontvangsthal, toiletruimte, riante en speels opgezette woonkamer met semi open leefkeuken (totaal ca. 40m²). Eerste verdieping: een 3-tal ruime slaapkamers (ca. 16,5m² / 13m² en 10m²) en een complete badkamer (ca. 6m). Op... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1995
  Status Sold
  Offered since 17 May 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05447
Asking price €375,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 17 May 2021
Last updated 11 June 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1995
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Floor, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 286 m²
Effective area 127.68 m²
Living area 32.09 m²
Kitchen area 14.38 m²
Content 523 m³
Surface area other inner rooms 26.16 m²
Surface area external, linked storage rooms 11.38 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Atag combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Drimmelen S 4351
Area 286 m²

Description

Riante gezinswoning (type 2/1 kap) met royale garage, een extra brede oprit en een zongunstige achtertuin (zuid) op kindvriendelijke locatie. Indeling begane grond o.a.: ruime ontvangsthal, toiletruimte, riante en speels opgezette woonkamer met semi open leefkeuken (totaal ca. 40m²). Eerste verdieping: een 3-tal ruime slaapkamers (ca. 16,5m² / 13m² en 10m²) en een complete badkamer (ca. 6m). Op de tweede verdieping een royale voorzolder en een 4e slaapkamer (ca. 12m²) met dakraam. De woning is in 2013 voorzien van een 14-tal zonnepanelen (goed voor ca. 3.000 kWh per jaar). De achtertuin is ca. 12,50m diep en ca. 10m breed en de voortuin is ca. 5,50 x 3,00m. De oprit naast de woning biedt meer dan voldoende ruimte voor parkeren op eigen terrein. De keuken is van ca. 2007 en de badkamer en toiletruimte van ca. 2010. De woning is optimaal geïsoleerd met vloer-/ spouw-/ en dakisolatie en heeft overal dubbelglas. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en ook de garage (ca. 26m²) is in spouw uitgevoerd. De woning staat aan de rand van de woonwijk, in een rustige doorgaande weg met om de hoek bij de woning een speelveldje voor de kinderen. Het polderlandschap ligt op enkele loopminuten van de woning. Deze woning heeft een bijzonder fraaie uitstraling en is qua bouwstijl zeker geen “standaard” 2/1 kap woning. Bouwjaar woning ca. 1995, perceel groot 286m² en inhoud woning ca. 523m³. (pand nr. 05447).

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning met hierachter de ontvangsthal en direct rechts de meterkast (8 groepen / 2x aardlek). Aansluitend de volledig betegelde en moderne toiletruimte (ca. 1,55 x 1,00m) met wandcloset, spiegel en fonteintje met kastje. Links in de hal de trapopgang naar de eerste verdieping met onder de trap een ruime voorraadkast. In de hal ligt een laminaatvloer die doorloopt tot in de keuken en woonkamer. In het verlengde van de hal de toegangsdeur naar de royale en tuingerichte woonkamer (ca. 5,63m breed en ca. 5,70m diep) met semi open keuken. Het zitgedeelte is aan de achterzijde van de woning met hier een schuifpui naar de achtertuin. De leefkeuken (ca. 3,94 x 3,65m) heeft een keukenblok in een hoekopstelling met bovenkastjes en geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, hete lucht oven, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap. De totale lengte van de woonkamer met open keuken is ca. 9,37m.

First floor

Indeling eerste verdieping: overloop met toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn resp. groot ca. 5,32 x 3,11m / 4,32 x 2,38m en 4,17 x 3,11m. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een wastafel met warm en koud water. Op de vloer in de slaapkamers en op de overloop ligt zeil. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,43 x 2,38m / 2010) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een uitzetraam in de zijgevel. De badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet, wastafel/ombouw en een spiegel. Ventilatie in de badkamer ook via het centrale afzuigsysteem. Op de overloop is ook de vaste open trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: ruime voorzolder (ca. 4,03 x 2,24m) met dakraam en raam in de topgevel. Tevens is hier de aansluiting voor was- en droogapparatuur en de combi cv Atag (bj. 08-2012/ huur). Aansluitend een 4e slaap- werkkamer (ca. 3,76 x 3,27m) eveneens met groot dakraam en zeil als vloerafwerking. In de slaap-werkkamer is nog een vaste kast en een kleine bergzolder.

Garden

Voor- achtertuin en garage: De voortuin bestaat hoofdzakelijk uit een grote plantenborder met diverse struiken en vaste planten. De garage is binnenwerks ca. 7,05 x 3,70m en heeft aan de voorzijde een kanteldeur met loopdeur en aan de achterzijde een toegangsdeur naar de achtertuin. Direct achter de woning een terras met een kleine luifel bij de schuifpui. Door het midden van de tuin een pad van sierbestrating met aan beide zijde een ruim gazon. Links achterin de tuin eveneens een terras.

Details

Bouwtechnisch-overige: Begane vloer en verdiepingsvloeren: beton. Boven de 2e verdieping is nog een kleine bergzolder, bereikbaar via vlizotrap. Onder woning kruipruime, mangat bij garage en in voorraadkast woning. Fundering: paalfundering. Tussen buren extra dikke isolatiemuur. Schilderwerk buiten: ca. 2015/2016. Riolering PVC. Op 2e verdieping is het centrale afzuigsysteem voor de woning. De omvormer van de zonnepanelen zit op de voorzolder. Huurprijs €38,68 per maand voor de cv.

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed