Aanbod

Sold

Sold: De Hooimijt 21, 4921 SM Made

€295,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 113 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Prachtige, riante en instap klare gezinswoning in een jonge nieuwbouwwijk te Made oost. De woning is modern afgewerkt en heeft o.a. een woonkamer met openslaande tuindeuren en een open keuken van totaal ca. 38m², een 3-tal slaapkamers (ca. 7,5m², 10m² en 15m²) en een (zolder)slaapkamer van ca. 35m². Hier kan je makkelijk een slaapkamer met voorzolder creëren. Het afwerkingsniveau van de badkamer,... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 2015
  Status Sold
  Offered since 09 August 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05365
Asking price €295,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 09 August 2019
Last updated 27 September 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2015
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Anchor free cavity wall
Cavity wall
HR glazing
Surfaces and content
Plot size 113 m²
Effective area 110 m²
Living area 27.54 m²
Kitchen area 9.03 m²
Content 425 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Type of boiler HR Combi CV Remeha Avanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Floor heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Walkin shower
Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Prachtige, riante en instap klare gezinswoning in een jonge nieuwbouwwijk te Made oost. De woning is modern afgewerkt en heeft o.a. een woonkamer met openslaande tuindeuren en een open keuken van totaal ca. 38m², een 3-tal slaapkamers (ca. 7,5m², 10m² en 15m²) en een (zolder)slaapkamer van ca. 35m². Hier kan je makkelijk een slaapkamer met voorzolder creëren. Het afwerkingsniveau van de badkamer, toiletruimte en keuken is hoog. De wanden in de gehele woning zijn alle afgewerkt met spachtelputz en op de begane grond ligt een prachtige eiken vloer die voorzien is van vloerverwarming als hoofdverwarming. De plafonds op de begane grond en op de eerste verdieping zijn afgewerkt met spuitwerk. De woning is optimaal geïsoleerd met vloer-/ spouw- en dakisolatie, alle beglazing van HR++ en alle deuren en ramen zijn voorzien van degelijk veiligheidshang-/ en sluitwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en de ramen van het type draai-kiepsysteem. Zowel voor- als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin ligt op het noordwesten, heeft een achterom en is ca. 5,30 x 8,00m en de voortuin is ca. 2,50 x 5,30m. De kindvriendelijk woonwijk met speeltuin ligt op korte afstand van het levendige centrum, polderlandschap en scholen. Bouwjaar woning 2015, inhoud ca. 425m³ en perceel groot 113m². (Pand nr. 05365)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning en hierachter de ontvangsthal (ca. 1,80 x 3,37m). Direct rechts de meterkast ( 10 groepen / 3 aardlek en waarvan 2 aparte groepen voor het koken), de volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,10 x 1,30m) met wandcloset/fonteintje en aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping. In het verlengde van de hal is de toegangsdeur naar de sfeervolle en heldere woonkamer met open keuken (ca. 5,10 x 8,77m) met aan de straatzijde de keuken en aan de achterzijde de eet- en zitkamer. De moderne hoekkeuken van Keukenhuis de tweede kamer met een betonnetwerkblad, soft-close lades, kastjes en geïntegreerde apparatuur zoals, vaatwasser, 5-pits inductie kookplaat met afzuigkap, koelkast, magnetron, oven en een spoelbak (apparatuur van Siemens of AEG). De grote raampartijen bij de keuken aan de zijde van de voortuin maken het plaatje van dit deel van de keuken geheel af. De fraai openslaande tuindeuren met raampuien betrekken de achtertuin volledig bij het woongedeelte. Tevens in de woonkamer een trapkast met hierin de verdeler van de vloerverwarming.

First floor

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca. 2,95 x 2,20m) met toegang tot de royale badkamer (ca. 2,20 x 2,20m) en een 3-tal fraai afgewerkte slaapkamers van groot ca. 2,83 x 5,28m, 3,45 x 2,83m en 2,20 x 3,43m. De volledig betegelde mooie badkamer ligt aan de straatzijde bestaande uit een ruime inloopdouche, wastafel met ombouw/spiegel, wandcloset en een designradiator. De overloop en slaapkamers hebben een laminaatvloer en de muren zijn afgewerkt met spachtelputz. Op de overloop is ook de vaste trap naar de tweede verdieping. Op de eerste verdieping tevens vloerverwarming als hoofdverwarming.

Second floor

Tweede verdieping: deze zeer ruime tweede verdieping (zolder)slaapkamer (ca. 5,10 x 7,00m) met dakkapel en extra bergruimte bij de knieschotten. De ruimte is eenvoudig te wijzigen naar een slaapkamer met voorzolder. Op deze verdieping is ook de HR-combi cv Remeha Avanta (2015/CW5), aansluiting voor het witgoed en de unit voor het centraal afzuigsysteem. Op de tweede verdieping is dezelfde laminaatvloer gelegd als op de eerste verdieping.

Garden

Voor-/ achtertuin en berging: de voortuin is zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. In de voortuin grindborders en terrastegels. De sfeervolle achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en is hoofdzakelijk bestraat met terrastegels, grindborders, heeft een speelveldje van kunstgras en een afscheidingswandje voor de afvalcontainers. Aan de achtergevel een heerlijke overkapping (2016). In de achtertuin een houten berging met elektra (ca. 3,00 x 2,06m) en hiernaast een poort met achterom.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane vloer en verdiepingsvloeren zijn van beton. Anker-loze spouwmuur tussen buren. Schilderwerk buitenzijde 2016 en buitenkraantje bij achtergevel. Begane grond en eerste verdieping vloerverwarming als hoofdverwarming. Verdeler begane grond in de trapkast en eerste verdieping slaapkamer (per kamer temperatuur apart te regelen).

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed