Aanbod

Sold

Sold: De Hooimijt 4, 4921 SK Made

€300,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 151 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Instapklare en goed onderhouden gezinswoning (type tussenwoning) met een fraaie stenen berging (ca. 5,28 x 2,70m) incl. overkapping met buitenhaard en voor-/ achtertuin (ca. 12m diep) in een jonge en kindvriendelijke nieuwbouwwijk. Deze gezinswoning heeft op de begane grond o.a. een hal met toiletruimte, een sfeervolle woonkamer met open keuken (totaal ca. 35m²) en aan de achterzijde een schuif... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 2013
  Status Sold
  Offered since 30 April 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05407
Asking price €300,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 30 April 2020
Last updated 26 June 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2013
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Anchor free cavity wall
Full
Surfaces and content
Plot size 151 m²
Effective area 120 m²
Living area 29.2 m²
Kitchen area 5 m²
Content 395 m³
Surface area external storage rooms 14 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Heat pump
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Description

Instapklare en goed onderhouden gezinswoning (type tussenwoning) met een fraaie stenen berging (ca. 5,28 x 2,70m) incl. overkapping met buitenhaard en voor-/ achtertuin (ca. 12m diep) in een jonge en kindvriendelijke nieuwbouwwijk. Deze gezinswoning heeft op de begane grond o.a. een hal met toiletruimte, een sfeervolle woonkamer met open keuken (totaal ca. 35m²) en aan de achterzijde een schuifpui. Op de eerste verdieping een 3-tal goed afgewerkte slaapkamers van ca. 13m² incl. inloopkast/ 9m² en 6,5m² en een ruime badkamer ca. 5,5m². Op de tweede verdieping is een 4e zolder(slaap)-kamer. Op de gehele begane grond ligt een mooi keramische tegelvloer met houtlook motief. Vloerverwarming als hoofdverwarming, ligt zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. De wanden in de woning zijn nagenoeg alle afgewerkt met strak stucwerk. De woning is optimaal geïsoleerd met vloer-/ spouw- en dakisolatie (spouw van 14cm), alle beglazing van HR++ en de deuren en ramen zijn voorzien van veiligheidshang-/ en sluitwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met ramen van het type draai-kiepsysteem. De groene achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een achterom. Een speelveldje voor de kinderen ligt op korte afstand van de woning. Een perfecte en jonge gezinswoning op een hele fijne locatie. Bouwjaar woning 2013, inhoud ca. 395m³ en perceel groot 151m². (Pand nr. 05407)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning en hierachter de hal (ca. 1,43 x 2,00m). Direct bij binnenkomst aan de rechterzijde de garderobe en de meterkast ( 8 groepen / 2 aardlek). In het verlengde van de hal is de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,43 x 0,95m) met wandcloset en fonteintje. Aan de linkerzijde de toegangsdeur naar de sfeervolle en heldere woonkamer met open keuken (ca. 8,00 x 3,65 x 5,15m) met aan de straatzijde het zit gedeelte en aan de tuinzijde de keuken/eet gedeelte. De moderne, complete en super mooie, in hoogglans uitgevoerde keuken in U-opstelling met composietwerkblad en smetplint, heeft soft-close lades, opbergkastjes en geïntegreerde apparatuur (Siemens/Bosch) zoals: vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, combimagnetron en een spoelbak. Het grote raam aan de voorzijde van de woning en de schuifpui met vakverdeling aan de achterzijde maken het plaatje af. Via de schuifpui toegang naar de achtertuin. In de woonkamer een trapkast met hierin de verdeler van de vloerverwarming en een afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping.

First floor

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca. 0,95 x 2,00m) met toegang tot de royale badkamer (ca. 2,13 x 2,54m) en een 3-tal fraai afgewerkte slaapkamers van groot ca. 3,38 x 3,04m, 2,54 x 3,63m en 2,53 x 2,60m. De volledig betegelde en complete badkamer heeft een inloopdouche, wastafel met spiegel (met verlichting), wandcloset en een ligbad. De overloop en slaapkamers hebben een tegelvloer (hout look motief) als vloerafwerking en ook hier zijn de muren afgewerkt met stucwerk. Op de overloop is ook de vaste trap naar de tweede verdieping en is deze verdieping voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

Second floor

Tweede verdieping: zeer ruime tweede verdieping (zolder)slaapkamer (ca. 5,20 x 3,75m) met een dakraam, dakkapel over bijna de volle breedte van de woning, laminaat als vloerafwerking, trapopgang en de muur van zijgevel zijn voorzien van stucwerk en extra bergruimte bij de knieschotten. Op deze verdieping is ook de HR-combi cv (2013) en warmtepomp Daalderop (2017), de aansluiting voor het witgoed en de unit met het centraal afzuigsysteem.

Garden

Voor-/ achtertuin en berging: de voortuin (ca. 4,00 x 5,00m) zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. In de voortuin in het midden een ruime plantenborder met veelal vaste planten en rondom een pad van sierbestrating. De sfeervolle achtertuin (ca. 12,00 x 5,00m) heeft direct achter de woning een ruim terras en een terras voor de stenen berging met overkapping. De fraaie plantenborder met een gazon (kunstgras) geven de achtertuin een extra “groen karakter”. De stenen berging met overstek en overkapping zorgt voor een schaduwplekje. Hier is het ook in de iets frisse avonden lang genieten met de buitenhaard. In de berging is een toegangsdeur naar de brandgang achter de woning.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane vloer en verdiepingsvloeren zijn van beton. Er is geen kruipruimte. Anker-loze spouwmuur tussen buren. Schilderwerk buitenzijde 2019. Verdeler van de vloerverwarming begane grond en eerste verdieping in de trapkast.

I.v.m. de coronacrisis is een persoonlijke virtuele bezichtiging een prima eerste optie. U maakt op een bepaalde dag en tijdstip met ons een afspraak en wij zijn dan op de afgesproken dag/tijd in de woning, waarna wij u de woning live tonen via FaceTime. U kunt dan ook direct uw vragen stellen. Traditionele bezichtigingen blijven uiteraard mogelijk. Wel met aangepaste normen en voorschriften van RIVM. Meer informatie hierover? Neem dan even contact op met ons kantoor of met een van onze makelaars.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld.

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed