Aanbod

Sold

Sold: Dreef 53, 4921 ZA Made

€225,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 167 m²
Liveable area 90 m²

Note

Courante en in 2017 gerenoveerde hoekwoning met riante aanbouw, tuinkamer-garage en een prachtig nieuw aangelegde achtertuin op het zuiden.

Courante en in 2017 gerenoveerde hoekwoning met riante aanbouw, tuinkamer-garage en een prachtige (nieuw aangelegde) royale achtertuin (zuid / ca/. 12m diep) op gewilde locatie in kern van Made op de hoek Dreef-Valkenbergstraat. Bij de woning is o.a. in 2017: de L-vormige aanbouw met plat dak opnieuw opgemetseld / de bijkeuken opnieuw opgemetseld (nu spouw) en verhoogd / een nieuw tuinkamer gebouw... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1953
  Status Sold
  Offered since 20 September 2017
 • Location

Features

Offer
Reference number 05251
Asking price €225,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 20 September 2017
Last updated 06 July 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1953
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 167 m²
Effective area 90 m²
Content 310 m³
Surface area external storage rooms 11 m²
Surface area external, linked storage rooms 13 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Vaillant combi HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2002
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Courante en in 2017 gerenoveerde hoekwoning met riante aanbouw, tuinkamer-garage en een prachtige (nieuw aangelegde) royale achtertuin (zuid / ca/. 12m diep) op gewilde locatie in kern van Made op de hoek Dreef-Valkenbergstraat. Bij de woning is o.a. in 2017: de L-vormige aanbouw met plat dak opnieuw opgemetseld / de bijkeuken opnieuw opgemetseld (nu spouw) en verhoogd / een nieuw tuinkamer gebouwd met garage-berging / in aanbouw nieuwe kunststofkozijnen geplaats (m.u.v. kozijnen bij eetkamer) / zit- en eetkamer gescheiden gemaakt door muur / alle platte daken zijn nieuw / bijkeuken betegeld en nieuwe afvoeren aangelegd / tussenportaal nieuw gestuukt, betegeld en een nieuwe zijdeur en achterdeur geplaats / keuken is voorzien van nieuwe koelkast, een kookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Schilderwerk: binnen en buiten is alles medio 2017 geschilderd. De woning heeft o.a. een royale zitkamer met semi open keuken en een aparte eetkamer (totaal ca. 40m²) / een tussenportaal met achterdeur die uitkomt in de Valkenbergstraat / een bijkeuken met aansluiting voor was- en droogapparatuur / een kleine kelderkast / een 3-tal slaapkamers / een ruime badkamer en een kleine bergzolder via vlizotrap. De spouwmuren van de aanbouw en de platte daken zijn alle voorzien van isolatie (2017) en sommige ramen zijn vervangen en voorzien van dubbele beglazing. De woning is deels gestoffeerd (nw. 2017). De prachtige achtertuin (ontworpen door tuinarchitect) ligt heerlijk op zuid en is ca. 7,85m breed. Bouwjaar woning ca. 1953 / perceel groot 167m² en inhoud ca. 310m³. (Pand nr. 05251)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 2,95 x 1,26m) en direct links de meterkast (ca. 11 groepen en 2x aardlek). Aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping (trap geschilderd en afgewerkt nieuwe trapmaantjes). Bij de trap de toiletruimte (ca. 1,00 x 0,85m) met wandcloset en fonteintje (opgeknapt 2017) en onder de trap een kleine voorraadkelder. Aan het einde van de hal de toegangsdeur naar de royale L-vormige zitkamer (ca. 5,98 x 5,81 x 3,50m) met semi open keuken. In de keuken (ca. 3,79 x 2,15 m) een recht keukenblok met natuurstenen werkblad, vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast en een combimagnetron. Naast de keuken de toegang tot de eetkamer (ca. 3,73 x 2,67m) met uitzicht op de achtertuin. Achter de keuken een klein tussenportaal (ca. 2,32 x 1,37m) met een toegangsdeur naar de Valkenbergstraat, een deur naar de achtertuin en een deur naar de deels betegelde bijkeuken (ca. 2,73 x 2,15m) met hier de aansluiting voor de wasmachine en droger en de combi cv (Vaillant HR bj. ca. 2002).

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2,17 x 0,95m) met toegang tot de badkamer en een 3-tal slaapkamers van respectievelijk groot ca. 3,50 x 2,74m / 3,13 x 3,00m en een L-vormige slaapkamer van ca. 2,95 x 2,37 x 1,36m met balkondeur. De badkamer (ca. 2,36 x 1,85) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een ligbad, een wandcloset, en een wastafel met wastafelmeubel en spiegel (2017: o.a. nieuwe kranen en voegwerk opgeknapt). Op de slaapkamers schrootjes plafonds en laminaatvloeren (incl. op de overloop) en bijna alle wanden afgewerkt met stuukwerk. Op de overloop een vlizotrap naar de zolder.

Second floor

Tweede verdieping: een kleine bergzolder over de volle breedte van de woning.

Garden

Achtertuin en garage: De prachtig aangelegde en onderhoudsvriendelijke achtertuin ligt op het zuiden. De achtertuin is nagenoeg volledig bestraat met aan de zijkant een plantenborder. Een 4-tal bomen zorgen voor eventueel een schaduwplekje. In de achtertuin een fraaie tuinkamer (ca. 3,56 x 3,13m) met toegangsdeur naar de naastgelegen garage-berging.

Details

Bouwtechnisch-overig: Verdiepingsvloeren: balklagen / er is geen kruipruimte / de woning en aanbouw uitgevoerd in spouw, waarvan de aanbouw volledig met spouw- en dakisolatie / dak gedekt met een klei-pan / afvoeren binnen: pvc / platte daken aanbouw bitumen. Alle ramen met dubbelglas.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed