Aanbod

Sold

Sold: Duinhof 2, 4921 TE Made

€237,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 155 m²
Liveable area 115 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Courante en mooie gezinswoning (type tussenwoning/ midden blokje van 3 woningen) met een fraaie tuinkamer, ruime berging, voor/achtertuin (diep ca. 13m/ zuidoost), een achterom op een aantrekkelijk en zeer gewilde locatie. De woning heeft een doorzon woonkamer (totaal ca. 26m²), 4-tal slaapkamers van resp. groot ca. 12m²/ 11m²/ 6m² en een zolderkamer van ca. 20m² met dakkapel en een badkamer (ca.... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1969
  Status Sold
  Offered since 26 November 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05328
Asking price €237,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 26 November 2018
Last updated 05 February 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1969
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 155 m²
Effective area 115 m²
Living area 25.63 m²
Kitchen area 6.96 m²
Content 350 m³
Surface area external storage rooms 12 m²
Surface area external, linked storage rooms 17 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Type Front yard
Orientation West
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Sink
Has cable TV Yes
Garden available Yes

Definition

Courante en mooie gezinswoning (type tussenwoning/ midden blokje van 3 woningen) met een fraaie tuinkamer, ruime berging, voor/achtertuin (diep ca. 13m/ zuidoost), een achterom op een aantrekkelijk en zeer gewilde locatie. De woning heeft een doorzon woonkamer (totaal ca. 26m²), 4-tal slaapkamers van resp. groot ca. 12m²/ 11m²/ 6m² en een zolderkamer van ca. 20m² met dakkapel en een badkamer (ca. 3m²). Alle kozijnen hebben nagenoeg dubbele beglazing en zijn uitgevoerd in hout behalve de dakkapel (kunststof/ bj. ca. 2012.). Bij de bouw van de tuinkamer (ca. 2017) is de berging verhoogd en uitgebouwd. Zowel de voor-/ als achtertuin zijn fraai aangelegd en de achtertuin biedt veel privacy. De tuinkamer is natuurlijk het ideale om extra lang te genieten van het buitenleven. Zoekt u een mooie gezinswoning met een fijne tuin in een zeer kindvriendelijke buurt en met voldoende parkeergelegenheid, dan voldoet deze woning zeker aan uw wensen. Bouwjaar woning ca. 1969, inhoud ca. 350m³ en perceel groot 155m². (Pand nr. 05328)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan voorzijde van de woning en hierachter een ruime L-vormige hal (ca. 4,40 x 1,10m) met rechts naast de voordeur de meterkast (nieuw in ca. 2017/ 8 groepen, 3x aardlek) met aansluitend een voorraadkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Bij de trap nog een klein kastje voor bijvoorbeeld het opbergen van schoenen. Net voor de keuken de deur naar de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,16 x 0,85m) onder de trapopgang met wandcloset en fonteintje. In de hal een prachtige laminaatvloer met –groef die doorloopt tot in de woonkamer. Links in de hal de deur naar de doorzonwoonkamer (ca. 7,26 x 3,53m). In de woonkamer grote raampartijen die zorgen voor extra veel lichtinval met aan de voorzijde van de woonkamer vrij uitzicht. De keuken (ca. 3,15 x 2,21m) een mooi keukenblok met granieten werkblad en geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en een combimagnetron. Tegenover het keukenblok is nog een kleine zit-bar en aansluitend de deur naar de achtertuin. In de keuken ligt een vloertegel.

First floor

Indeling eerste verdieping: ruime overloop met toegang tot de badkamer en een 3-tal slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 3,40 x 3,71m/ 3,10 x 3,55m en 2,72 x 2,24m. De ouderslaapkamer heeft een schuifwandkast en de grote slaapkamer aan de voorzijde een vaste kast. De slaapkamers hebben laminaat als vloerafwerking en op de overloop ligt tapijt. De badkamer (ca. 2,06 x 1,56m) ligt aan de straatzijde en heeft een groot ligbad met douchescherm en een wastafel met kastje, spiegel en planchet. Ventilatie hier via een uitzetraam. Op de overloop de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Indeling tweede verdieping: een kleine voorzolder met aansluitend een riante 4e slaapkamer met aan de tuinzijde een dakkapel over de volle breedte. Hier is ook de aansluiting voor was-/ droogapparatuur en de HR-combi cv-ketel Remeha Avanta (bj. ca. 2013).

Garden

Voor-/ achtertuin, tuinkamer en berging: de onderhoudsvriendelijke en modern aangelegde voortuin (ca. 6,00 x 3,00m) bestaat o.a. uit een ruime border met split en een pad met terrastegels naar de voordeur. De achtertuin heeft een groot terras direct achter de woning met terrastegels van Belgisch graniet. Aansluitend een gazon van kunstgras en de tuinkamer met berging. Naast de berging en tuinkamer een pad naar de poort gelegen achter de berging. Hier is ook ruimte voor de afvalcontainers. De tuinkamer is ca. 4,38 x 3,93m en via deze tuinkamer is ook de deur naar de berging (ca. 4,18 x 2,99m).

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond beton, verdiepingsvloeren houten balklagen. Er is geen kruipruimte. Kap van binnenuit geïsoleerd. Schilderwerk buiten: ca. 2016. Bedekking dakkapel: bitumen. Dak berging en tuinkamer: bitumen ca. 2017. Buitenkraantje bij voor- en achtergevel (afsluiten in mk en keuken). Loper voor alle deuren m.u.v. poort. enkel glas alleen bij voordeur.

De koper betaalt € 1.900,- aan makelaarskosten voor de diensten van Zopfi Makelaardij (Meer informatie hierover zie onze site www.zopfi-makelaardij.nl of neem contact op met een van onze makelaars). Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed