Aanbod

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Duivenhof 16, 4921 WH Made

€245,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 138 m²
Liveable area 128.78 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Riante gezinswoning (type hoekwoning) met dakterras, 4-tal slaapkamers, stenen berging, voortuin en een ca. 11m diepe zongunstige achtertuin op zuidwest. De woning heeft aan de zijkant uitzicht op een royale groenstrook, een wandelpad en uitzicht op de Crullaan. Indeling op de begane grond o.a.: een ontvangsthal, berging 9ca. 6m²), toilet, garderobe, meterkast, semi open keuken (ca. 11m²) en ee... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1978
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 03 July 2021
  Offered since 03 July 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05460
Asking price €245,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 03 July 2021
Last updated 18 July 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1978
Certifications Architectural inspection
Isolations Cavity wall, Party insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 138 m²
Effective area 128.78 m²
Living area 30.88 m²
Kitchen area 11 m²
Content 437 m³
Surface area external, linked storage rooms 15.59 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North east
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler VR Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 1998
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system, Electric boiler
Heating Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Half bath, Shower, Sink, Toilet, Washingmachine connection
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Drimmelen S 2502
Area 138 m²

Description

Riante gezinswoning (type hoekwoning) met dakterras, 4-tal slaapkamers, stenen berging, voortuin en een ca. 11m diepe zongunstige achtertuin op zuidwest. De woning heeft aan de zijkant uitzicht op een royale groenstrook, een wandelpad en uitzicht op de Crullaan. Indeling op de begane grond o.a.: een ontvangsthal, berging 9ca. 6m²), toilet, garderobe, meterkast, semi open keuken (ca. 11m²) en een tuingerichte woonkamer (ca. 31m²). Indeling eerste verdieping: overloop, een 3-tal ruime slaapkamers van groot ca. 15m²/ 8m² en 11m² en een badkamer (ca. 5,6m²). Tweede verdieping indeling: voorzolder, natte ruimte/berging (ca. 6m²), cv-ruimte (ca. 2m²) en aansluitend een 4e slaapkamer van ca. 15m² met toegang tot een royaal dakterras van ca. 15m². In de achtertuin aan de zijkant een poort met achterom. Maar officieel is er een uitgang aan de achterzijde bij de achtertuin. De woning ligt op zeer geringe loopafstand van een basisschool, een school voor voortgezet onderwijs en een bushalte. Zoekt u een echt riante gezinswoning, maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Bouwjaar ca 1978, inhoud ca 436m³, vloeroppervlak 128m² en perceel groot 138m². (Pand nr. 05460).

Van de woning is een Bouwkundig-rapport aanwezig en een officieel inmeetrapport. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de woning.

De bezichtigingen (op afspraak) zijn op: dinsdagmiddag 06 juli, op woensdagochtend 07 juli en op donderdag 08 juli ochtend/middag.

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning met hierachter de hal met geheel links in de hal de toegang naar de berging. Deze berging heeft ook een eigen toegangsdeur bij de voortuin. In de hal de deels betegelde toiletruimte met staand closet en fonteintje en aansluitend een garderobe en de meterkast (6 groepen en 2x aardlek). De wanden in de hal zijn afgewerkt met granol. De ruime woonkamer heeft een raam in de zijgevel en schuifpui met bovenlichten aan de tuinzijde. Via het zijraam fraai uitzicht op een brede groenstrook en vanuit de woonkamer prima uitzicht op de achtertuin. In de woonkamer is een openhaard met plateau en de open trap naar de eerste verdieping. De wanden zijn deels afgewerkt met granol en deels met steenstrips of schoonmetselwerk. Op de vloer ligt tapijt en het plafond is afgewerkt met schrootjes. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning en is semi open met de woonkamer. In de keuken een recht keukenblok met gasfornuis, afzuigkap, oven, een dubbele spoelbak, close-in boiler en een losse koelkast-vriezer. Vanuit de keuken uitzicht op de voordeur/voortuin.

First floor

Eerste verdieping: overloop met schuifdeur bij de trap en de toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben grote ramen die zorgen voor een heldere verblijfsruimte. De wanden zijn afgewerkt met behang en op de gehele eerste verdieping ligt tapijt. De deels betegelde en royale badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met spiegel, planchet en een staand closet. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine. Maar deze kan ook geplaatst worden in de berging/natte ruimte op de tweede verdieping. Ventilatie hier via uitzetraam.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder/overloop met rechts de natte ruimte/berging en links de cv-ruimte met de cv (verbeterd rendement/ Vaillant bj. ca. 1998). Aansluitend een zeer riante 4e zolderslaapkamer met raam en toegangsdeur naar het zonnige dakterras. De boeiboorden bij het dakterras en bij het dak zijgevel zijn afgewerkt met Trespa.

Garden

Voor- achtertuin en tuinhuis/berging: de voortuin is deels bestraat met grindtegels en daarnaast een plantenborder met coniferenhaag. De achtertuin is ca. 11m diep en heeft aan de zijkant een poort met achterom. Bij de achtergevel een ruim terras met elektrisch zonnescherm. Ook hier bestrating van grindtegels en aansluitend een pad naar een kleiner terras achter in de tuin. In de tuin een border met split en fonteintje en meerdere veelal groenblijvende plantenborders. Geheel achter in de tuin een brede coniferenhaag.

Details

Bouwkundig/overig: Verdiepingsvloeren van beton, er is geen kruipruimte. Spouwmuren met 4cm dik steenwol. Dak woning (incl. het platte dak): geïsoleerd. Tussen buren anker loze spouwmuur. Bij achtergevel een bruikbaar waterkraantje. Kraantje op dakterras is afgesloten. Plat dak woning (bij tweede verdieping): bitumen. Schilderwerk buiten: niet bekend wanneer voor het laatst.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning (op de site van de makelaar) en eventueel via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed