Aanbod

Sold

Sold: Esdoornlaan 43, 4921 DW Made

€485,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 414 m²
Liveable area 125 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Aan de rand van de bebouwde kom op een gewilde locatie een prachtige vrijstaande woning met garage/berging incl. hierboven een atelier/slaapkamer met dakkapel. Tegenover de woning geheel vrij uitzicht. De woning is in uitstekende staat van onderhoud en opgetrokken uit bijzonder fraai genuanceerd metselwerk (zgn. “rainbow”). De woning heeft o.a.: een ruime ontvangsthal (ca. 8m²), royale L-vormige w... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1992
  Status Sold
  Offered since 08 May 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05351
Asking price €485,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 08 May 2019
Last updated 10 August 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1992
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 414 m²
Effective area 125 m²
Living area 33 m²
Kitchen area 11 m²
Content 400 m³
Surface area external, linked storage rooms 44 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
On a quiet street
Open position
Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler HR combi cv AWB
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Solar collectors
Heating Partial Floor heating
Wood stove
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Parking Garage with carport
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes

Definition

Aan de rand van de bebouwde kom op een gewilde locatie een prachtige vrijstaande woning met garage/berging incl. hierboven een atelier/slaapkamer met dakkapel. Tegenover de woning geheel vrij uitzicht. De woning is in uitstekende staat van onderhoud en opgetrokken uit bijzonder fraai genuanceerd metselwerk (zgn. “rainbow”). De woning heeft o.a.: een ruime ontvangsthal (ca. 8m²), royale L-vormige woonkamer met gesloten keuken (samen totaal ca. 44m²), bijkeuken (ca. 8m²), 3-tal slaapkamers op de eerste verdieping (ca. 21m² / 13m² en 11m²) en een complete badkamer (ca. 6m²). De tweede verdieping beschikt over een ruime bergzolder. De garage/berging achter de woning bestaat uit een carport onder de eerste verdieping (ca. 18m²), berging (totaal ca. 21m²) met een aparte ruimte (aansluiting toilet) en aansluitend een vaste trap naar de eerste verdieping met hier een 4e slaapkamer/atelier met dakkapel. De woning heeft rondom geheel onderhoudsvriendelijk en fraai aangelegde tuinen met veelal borders en sierbestrating. Wilt u heerlijk vrij wonen aan de rand van de bebouwde kom in een courant gebouwde woning, dan moet u echt een afspraak maken om deze woning te bezichtigen. Bouwjaar ca. 1992, inhoud ca. 400m³ en perceel 414m². (Pand nr. 05351)

Ground floor

Indeling begane grond:
Entree aan de zijkant van de woning en hierachter de ontvangsthal (ca. 2,45 x 3,20m) met direct links de ruime en betegelde (mozaïek) toiletgelegenheid (ca. 1,10 x 1,30m) met staand closet/fontein. Aansluitend de meterkast (10 groepen en 2x aardlek). Aan de rechterzijde de gesloten betonnen spiltrap naar de 1e verdieping met onder de trap de garderobe. In de hal en op de trap een keramische tegelvloer. Aan het einde van de hal de toegangsdeur naar de sfeervolle L-vormige woonkamer (ca. 6,98 x 6,00m) voorzien van een houtenvloer (eiken), lambrisering, stuukwanden en een plafond met sierlijsten. Aan de voorzijde bevindt zich het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte. De woonkamer beschikt tevens over openslaande tuindeuren (zuidoost) met dubbele beglazing die voorzien zijn van kruisroedes en een houtkachel, die beiden extra bijdragen aan de huiselijke sfeer. De fraaie hoekkeuken (ca. 3,67 x 3,04m) met uitzicht op de tuin is een design keuken van Maltinti met ingebouwde apparatuur zoals: vaatwasser, afzuigkap en een exclusieve Boretti inductiekookplaat incl. 2 ovens (nieuw 2019). De keuken is deels betegeld en heeft een tegelvloer die doorloopt in de bijkeuken. In de bijkeuken (ca. 3,20 x 3,00m) de aansluiting voor de wasmachine/droger en hier is ook de HR-combi CV AWB van 2007. Vanuit de bijkeuken toegang naar de achtertuin (noord).

First floor

Eerste verdieping:
Een ruime overloop (ca. 2,45 x 2,00m) met toegang tot een 3-tal slaapkamers en de mooie badkamer. De zeer royale (ouder)slaapkamer (ca. 6,89 x 3,04m) ligt over de volle breedte aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een houten vloer, lambrisering wandafwerking, stuukplafond met sierbalkjes en heeft een vaste inbouwkast. Aan de voorzijde zijn een 2-tal nagenoeg identieke en ruime slaapkamers (ca. 3,67 x 3,45m en 3,20 x 3,45m) met beide een raam in de topgevel, laminaat als vloerafwerking en wanden/plafonds zijn afgewerkt met kraaldelen en/of mdf-delen. In het midden van de overloop een prachtige, volledige betegelde (deels Portugese tegels) badkamer (ca. 2,00 x 2,45m) met losstaand ovaal ligbad, wastafel, toilet en een moderne douche (badkamer nieuw 2018). Vanuit de slaapkamer (voorzijde) de vlizotrap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping:
via een vlizotrap op de slaapkamer aan de voorzijde heeft u toegang tot de volledig beplankte en ruime bergzolder.

Garden

Tuinen, garage/berging: de riante geïsoleerde in spouw uitgevoerde garage/berging met zadeldak is (ca. 3,81 x 4,66m en 8,00 x 4,66m) met dakkapel. Op de 2e verdieping zijn de wanden deels voorzien van behang en laminaat als vloerafwerking. Op de garage liggen 17 stuks zonnepanelen. De auto kan prima geparkeerd worden op eigen grond en onder de carport (ca. 4,20 x 4,66m) van het bijgebouw. De achtertuin (ca. 13m breed/ 10m diep) is volledig bestraat met sierbestrating. Verder heeft de woning nog een 2-tal zijtuinen en een riante voortuin. Via een ‘’schuif’’ poort (Douglashout 2018) aan de zijkant is de achtertuin ook bereikbaar en tevens afgeschermd, dit geeft veel privacy.

Details

Bouwtechnisch overige: Begane grond en eerste verdieping: beton. Tweede verdieping: houten balken. Schilderwerk: jan. 2019. Badkamer nieuw 2018. Zonnepanelen 17 stuks op de garage/berging. Dakkapel woning nieuw bitumen dak in ca. 2002.

Situering: Made heeft een uitgebreid winkelaanbod en ligt ten noorden van Breda en dichtbij Oosterhout. Ook de bereikbaarheid van de gemeente is uitstekend. Made ligt vlak bij de A59 en heeft op die manier een prima verbinding met steden in de omgeving, zoals Breda en ’s-Hertogenbosch, maar ook Eindhoven, Antwerpen en de Randstad zijn snel en gemakkelijk te bereiken.

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Extra

ZonZone

Recently viewed