Aanbod

Sold

Sold: Geraniumstraat 59, 4921 LJ Made

€395,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Plot size 1,185 m²
Liveable area 110 m²

Note

General

Vrijstaande woning (landelijke gelegen) met een royale garage/loods op een riant perceel van 1.185m². De woning ligt aan de rand van de bebouwde kom op een zeer gewilde en aantrekkelijke locatie. Bijzonder is de ca. 60m diepe achtertuin op het zuidwesten. De woning heeft op de begane grond o.a. een woonkamer met open keuken (totaal ca. 45m²), werkkamer (ca. 7m²), slaapkamer (ca. 13m²), toiletruimt... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, bungalow, detached house
  Construction period 1920
  Status Sold
  Offered since 12 May 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05291
Asking price €395,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 12 May 2018
Last updated 21 September 2018
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1920
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Cavity wall
Surfaces and content
Plot size 1,185 m²
Effective area 110 m²
Living area 35 m²
Kitchen area 10 m²
Content 350 m³
Surface area external storage rooms 60 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Unobstructed view
Open position
Outside village
Country side
Near public transport
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Cv ATAG / boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2002
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Water heating Gas boiler
Heating Central heating
Parking Detached wood
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Vrijstaande woning (landelijke gelegen) met een royale garage/loods op een riant perceel van 1.185m². De woning ligt aan de rand van de bebouwde kom op een zeer gewilde en aantrekkelijke locatie. Bijzonder is de ca. 60m diepe achtertuin op het zuidwesten. De woning heeft op de begane grond o.a. een woonkamer met open keuken (totaal ca. 45m²), werkkamer (ca. 7m²), slaapkamer (ca. 13m²), toiletruimte en een badkamer (ca. 6m²). Op de eerste verdieping zijn een 3-tal achter elkaar liggende slaapkamers, waarvan een slaapkamer met een groot dakkapel. De woning dateert uit ca. 1920 maar is in ca. 1979 herbouwd en voorzien van spouwmuren. De kap is in ca. 2002 van buiten uit geïsoleerd en voorzien van nieuwe pannen. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout. De garage/loods met zadeldak is ca. 12m lang/ ca. 5,00m breed en heeft zowel aan de voorzijde als achterzijde een garagedeur. Op de zuidzijde van de garage liggen een 9-tal zonnepanelen die zorgen voor 2.025 kWh. De royale voortuin en de achtertuin hebben veel privacy. Deze landelijk gelegen woning ligt nabij de polder, maar ook op loopafstand van het gezellige dorpscentrum. Rustig wonen, ruimte en privacy, dat zijn begrippen die passen bij deze woning. Bouwjaar ca. 1920, inhoud ca. 350m³ en perceel groot 1.185m². (Pand nr. 05291)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning. Deze entree wordt niet echt gebruikt, maar veelmeer de ingang aan de achterzijde van de woning. Via deze achteringang komt men in een portaal (ca. 2,34 x 2,41m) met hier de Atag cv (ca. 2002) en de aansluiting voor de wasmachine/droger. Direct rechts in het portaal is de toegangsdeur naar een L-vormige werkkamer (ca. 3,80 x 2,32 x 1,30m) en aansluitend is er de deur naar de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,15 x 0,90m) met staand closet. In het verlengde van het portaal een L-vormige hal (ca. 4,86 x 3,30 x 0,95m) met een trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de (ouder)slaapkamer, badkamer en de woonkamer. De (ouder)slaapkamer (ca. 4,65 x 2,77m) heeft een 2-tal vaste kasten. Op de vloer ligt een boerenplavuis en de 2 ramen in de zijgevel zorgen voor meer dan voldoende lichtinval. Aan de overzijde van deze slaapkamer is de deels betegelde badkamer (ca. 2,70 x 2,24m) dat is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel met wastafelmeubel/spiegel, 2-tal designradiatoren, staand closet en mechanische ventilatie. Bij de badkamer is ook een bergruimte met hier de watermeter en de Vaillant geiser (ca. 2002) die zorgt voor het warmwater in de woning. Aan het einde van de hal is de deur naar de woonkamer met open keuken. In de keuken (ca. 3,39 x 2,92m) een keukenblok in hoekopstelling met dubbele spoelbak, gaskookplaat met afzuigkap, koelkast en een elektrische oven. Op de vloer ligt een plavuis. Tussen de keuken en de L-vormige woonkamer (ca. 7,09 x 5,06 x 2,84m) is een kleine bar. De woonkamer doet huiselijk aan door de robuust gemetselde haard, het balkenplafond en de ramen met kruisroeden. In de woonkamer ligt een eikenvloer. Naast de voordeur (die rechtstreeks uitkomt in de woonkamer) is de meterkast (4 groepen en 1x aardlek).

First floor

Eerste verdieping: Voorzolder (ca. 2,11 x 3,25m) met een toegangsdeur naar het plat dak van de aanbouw aan de achterzijde van de woning. Aansluitend een 2-tal achter elkaar liggende slaapkamers van resp. groot ca. 5,10 x 3,25m en 4,18 x 3,25m. De grootste slaapkamer heeft een 2-tal kastruimtes en een dakkapel dat zorgt voor het lichtinval. De achterste slaapkamer heeft een 2-tal dakramen en bergruimte bij de knieschotten. De plafonds zijn afgewerkt met houtwolcementplaten of schrootjes en op de vloer tapijtafwerking.

Garden

Voor-/ achtertuin en garage/loods: De voortuin (zuidoost) is ruim van opzet (ca. 15m diep/ 12m breed). De voortuin bestaat hoofdzakelijk uit paden aangelegd met grind, meerdere plantenborders en diverse soorten bomen. Voor de woning een bestraat terras. Geheel links bij de voortuin een lange oprit naar de garage-loods. Deze houten garage/loods (ca. 60m²/ bj. ca. 1994) is voorzien van elektra en heeft een zadeldak gedekt met golfplaten (asbestvrij/ vervangen in ca. 2012). De achtertuin is ruim van opzet. Achter de woning en bij de garage is de tuin nagenoeg volledig bestraat met in de bestrating enkele kleine plantenborders, een parapluboom en aan de zijkant een mooie beukenhaag. Hierdoor zijn meerdere terrassen ontstaan. Leuk detail is de houten zitbank om een boom. De bestrating gaat over in een royale grindborder nabij de achterzijde van de garage. Aansluitend is nog een zeer riante groentetuin.

Details

Bouwtechnisch-overige: begane grond: beton/ verdiepingsvloer: balklaag. Geen kruipruimte. Bij de muur die is gepotdekseld (met Canadese gevelplaten) zit isolatie in de spouw/ buitengevel-zijgevel rechts vanaf straat gezien: nw. stucwerk in ca. 2000/ schilderwerk buiten ca. 2016/ linker goot woning geheel nw. in ca. 2010/ plat dak bitumen vervangen in ca. 2002 (is geïsoleerd dak)/ Hemelwaterafvoer van garage via grindbakken.

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Features by friends

 • veel privacy
  1
  Endorser
 • Leuke moestuin
  1
  Endorser
 • karakteristiek woonboerderijtje
  1
  Endorser
 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Energiezuinig
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Heerlijk wonen in het buitengebied van Made en toch op loopafstand van de winkels de Jong-Goedendorp

Recently viewed