Aanbod

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Hazelaar 2, 4921 MG Made

€305,000
Type of residence House, single-family house, end house
Plot size 175 m²
Liveable area 100.04 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

BEZICHTIGINGEN ZITTEN VOL, UITERAARD IS HET MOGELIJK OM CONCACT OP TE NEMEN MET ONS KANTOOR VOOR DE RESERVELIJST!
Mooie gezinswoning met aanbouw, overkapping, vrijstaande garage (mancave) en een prachtig aangelegde achtertuin op het zuiden met achterom. De woning ligt in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. Erg praktisch en fijn is de parkeerplaats direct voor de garage, voor het parkeren... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, end house
  Construction period 1990
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 09 August 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05465
Asking price €305,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 09 August 2021
Last updated 21 August 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, end house
Type of construction Existing estate
Construction period 1990
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Anchor free cavity wall, Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 175 m²
Effective area 100.04 m²
Living area 28.07 m²
Kitchen area 9.2 m²
Content 361 m³
Surface area external storage rooms 20.19 m²
Surface area external, linked storage rooms 8.9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha Calenta HR-Combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes

Description

BEZICHTIGINGEN ZITTEN VOL, UITERAARD IS HET MOGELIJK OM CONCACT OP TE NEMEN MET ONS KANTOOR VOOR DE RESERVELIJST!
Mooie gezinswoning met aanbouw, overkapping, vrijstaande garage (mancave) en een prachtig aangelegde achtertuin op het zuiden met achterom. De woning ligt in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. Erg praktisch en fijn is de parkeerplaats direct voor de garage, voor het parkeren van de auto op eigen grond. De woning heeft een L-vormige woonkamer met open keuken (totaal ca. 38m²), een bijkeuken, badkamer en een 4-tal slaapkamers (ca. 11m², 8,5m², 8m², 10m²). De keukeninrichting is van 2005, maar in 2018 voorzien van nieuwe frontjes en grepen. Het toilet op de begane grond en de badkamer zijn vernieuwd in 2010 en is in februari 2017 de HR-combi CV vervangen. Op de begane grond een nieuwe laminaatvloer 2018. De aanbouw is gelijktijdig gezet met de woning, de garage in 1997 en de overkapping in ca. 2013. De woning is voorzien van vloer-/ dak- en spouwisolatie, heeft overal dubbele beglazing (excl. garage) en alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout. Tevens ligt de woning uitstekend gesitueerd, op geringe loopafstand van scholen, een speelveldje voor kinderen en het natuurpark de Putten. Bouwjaar woning ca. 1990, perceel 175 m² en inhoud van ca 360,57m³. (Pand nr. 05465)

De bezichtigingen (op afspraak) zijn op: woensdagmiddag 11 aug / donderdagochtend 12 aug en vrijdagmiddag 13 aug.

Ground floor

Indeling begane grond: entree/hal aan de voorzijde van de woning. Direct links de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset, aansluitend aan de linkerzijde de meterkast (nieuw in ca. 2010 / 7 groepen en 2x aardlek) en de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal een laminaatvloer (2018) die doorloopt tot in de woonkamer en keuken. De wanden in de hal zijn afgewerkt met spachtelputz. In het verlengde van de hal de toegangsdeur naar de heldere L-vormige woonkamer met open keuken. In de woonkamer zijn de wanden en het plafond afgewerkt met stuukwerk met in het plafond inbouwspots. De trapkast is weggehaald waardoor de woonkamer nog ruimtelijker toont. In de keuken een complete keukeninrichting met keukenblok in hoekopstelling met veel bergruimte, een keramische kookplaat met afzuigkap, apothekerskast en geïntegreerde apparatuur zoals een vaatwasser en koelkast. De wand bij het keukenblok en het keukenblad zijn van graniet (hardsteen). Achter de woonkamer in de aanbouw met plat dak is de bijkeuken met de toegangsdeur naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: overloop met toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers van ca. 3,01 x 3,91m, 2,55 x 3,33m en 3,33 x 2,48m en de mooie badkamer. Alle slaapkamers hebben een laminaatvloer en muren afgewerkt met spachtelputz. Een van de slaapkamers is voorzien van een vaste kast. Aan de voorzijde van de woning ligt de volledig betegelde badkamer met ruime douchecabine, wandcloset en wastafel met wastafelmeubel en spiegel.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder met bergruimte, de HR Combi Remeha Calenta en de aansluiting voor was- en droogapparatuur en het centraal afzuigsysteem. Aansluitend een ruime 4e slaap-/ werkkamer (ca 3,37 x 2,93m) met 2 grote dakramen, laminaatvloer en extra bergruimte bij de knieschotten.

Garden

Voor- achtertuin, overkapping en garage: De voortuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een ruime grindborder en een breed pad naar de voordeur (natuursteen). Naast de woning een brede groenstrook. Aan de zijkant via een poort toegang naar de volledig bestrate en zongunstige (ca 8,00m diepe) achtertuin op het zuiden. Direct achter de woning een ruim terras van natuursteen met aluminium overkapping (2013) met inbouwspots en pad naar de garage en een gazon van kunstgras. De garage staat geheel achter in de tuin (ca. 5,92 x 3,40m), in spouw uitgevoerd en heeft aan de voorzijde een kanteldeur (nu rolluik ervoor) en een toegangsdeur via de achtertuin. De garage is voorzien van elektra.

Details

Bouwtechnisch/overige: begane grond vloer en verdiepingsvloeren: beton. Onder de woning kruipruimte (mangat voordeur) en is het dak gedekt met een betonnen sneldekpan. Garage in spouw uitgevoerd (geen isolatie). Aan achter-/ voorzijde een buitenkraan. Mechanische ventilatie op de 2e verdieping t.b.v. badkamer, toilet en keuken. Bij keukenblok zit nog een gasaansluiting. Schilderwerk achterzijde incl. poort en garage van 2021 en overige van 2016.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning (op de site van de makelaar) en eventueel via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed