Aanbod

Sold: Hazelaar 28, 4921 MG Made

€315,000

Description

Uitstekend onderhouden half vrijstaande gezinswoning met garage en aan de achterzijde een riante uitbouw over de volle breedte. Heel praktisch is de naast gelegen garage die vanuit de woning bereikbaar is en de bijkeuken (ca. 6m²) voor de aansluiting van het witgoed. De ruime zongunstig achtertuin op het zuiden is ca. 10,00m diep en ca. 8,30m breed. Doordat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd, is er een fantastische woonkamer ontstaan met open keuken (nieuw 2019) van maar liefst ca. 45m². De woning heeft o.a. een 3-tal slaapkamers op de eerste verdieping groot ca. 5,8m² / 10,9m² en 9,00m², en op de tweede verdieping de zolder(slaap)kamer van ca. 10m². De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming in combinatie met radiatoren. De woning is volledig geïsoleerd met heeft vloer-/ dak- en spouwisolatie en overal dubbele beglazing. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout. Het schilderwerk aan de buitenzijde is van 2018-2020 en de HR-combi cv is van ca. 2014. De woning is prachtig afgewerkt en staat in een groen opgezette en erg gewilde woonwijk met voldoende parkeerruimte. Scholen, een speelveldje voor kinderen en het natuurpark de Putten liggen op loopafstand. Dus grijp uw kans en maak een afspraak. Bj. ca. 1990, perceel 193m² en inhoud van ca 385 m³ (incl. garage). (Pand nr. 05432)

Ground floor

Indeling begane grond: entree/hal aan de voorzijde van de woning (ca 3,13 x 1,40m) met direct links de volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,29 x 0,90m) met wandcloset en fonteintje. Aansluitende de meterkast (nieuw 2019 totaal 8 groepen / 2 aardlek/ extra groep t.b.v. kookplaat) en de trapopgang naar de eerste verdieping. Trap is voorzien van pvc-afwerking. In de hal ligt een onderhoudsvriendelijke en mooie pvc-vloer die doorloopt tot in de toiletruimte, woonkamer en keuken. In het verlengde van de hal is de deur naar de zeer royale L-vormige woonkamer met open keuken (woonkamer ca. 7,00 x 5,10m / keuken ca. 3,15 x 2,70m) en voorraadkast onder de trap. De moderne keukeninrichting (nieuw 2019) in hoekopstelling heeft een kunststof werkblad met een identieke achterwand waardoor een mooi geheel ontstaat. De keuken beschikt over geïntegreerde apparatuur zoals: combimagnetron, vaatwasser, 5- pits inductie kookplaat met afzuigkap, koelkast en spoelbak. De keuken ligt aan de straatzijde en de woonkamer is tuingericht met fijn uitzicht op de achtertuin. De grote ramen aan de achterzijde bij de woonkamer zorgen voor extra veel lichtinval. In de woonkamer is het plafond afgewerkt met stucwerk en de wanden met spachtelputz. De bijkeuken (ca. 2,85 x 2,00m), ligt aan de tuinzijde en is via de woonkamer bereikbaar. In de bijkeuken een keukenblad met opbergkastjes en spoelbak (2018) en de aansluiting voor het witgoed. Wanden strak afgewerkt en op de vloer een keramische tegelvloer. Via de bijkeuken een toegangsdeur naar de garage en een deur naar de achtertuin. Nagenoeg is de bijna de gehele begane grond voorzien van fraaie paneeldeuren.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2,00 x 1,10m) met toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer zijn ca. 2,80 x 3,92m / 3,00 x 3,02m en de kleinste slaapkamer ca. 2,00 x 2,90m. Deze laatste heeft een vaste schuifwandkast met spiegelwand. In 2018 heeft de huidige eigenaar de gehele eerste verdieping voorzien van een laminaatvloer. Later in 2020 is in de slaapkamers over de laminaatvloeren tapijt gelegd (uitzondering de overloop/kleinste slaapkamer en het tapijt ligt los op de vloer). In de slaapkamers zijn de wanden hoofdzakelijk afgewerkt met duurzaam glasvezelbehang. De volledig betegelde, mooie en ruime badkamer (ca. 2,03 x 2,03) heeft een douche-ligbad combi, wandcloset, designradiator en wastafel met spiegelkastje en planchet. Op de overloop de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca. 2,13 x 3,62m) met zolderkamer (ca. 2,90 x 3,62m)/ nokhoogte ca. 3,00m. Op de voorzolder een dakraam en een extra aansluiting voor (indien gewenst) was-/ en droogapparatuur. Tevens is hier de HR-combi cv Remeha Tzerra (ca. 2014/huur € 29,50 per maand) en het centrale afzuigsysteem. Op de gehele zolderverdieping ligt een laminaatvloer (nieuw 2016) en bij de knieschotten is extra bergruimte gemaakt.

Garden

Voor-achtertuin en garage: De voortuin bestaat uit een 2-tal splitbordes en een pad naar de voordeur met kleine overkapping. De voortuin meet ca. 2,50 x 5,50m. Bij de garage een kleine oprit met sierbestrating. De garage heeft aan de voorzijde een overstek met inbouwspots en een kanteldeur met inloopdeur. De achtertuin is ca 10m diep en 8,30m breed. Direct achter de woning een zeer ruim terras met zonnescherm en aansluitend een speelweide voor de kinderen met aan de zijkant plantenborders. Geheel achter in de tuin nog een houten tuinhuisje en een verhoogd terras.

Details

Bouwtechnisch/overige: Begane vloer en verdiepingsvloeren: beton. Onder de woning kruipruimte (mangat voordeur) / Woning gedekt met betonnen sneldekpan. Ankerloze spouwmuur tussen buren. Aan achter-/ voorzijde een buitenkraantje. In de achtertuin een afvoerputje. Verdeler vloerverwarming in voorraadkast bij de woonkamer/ voor- achterdeur voorzien van veiligheidssloten.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Features

Offer
Reference number 05432
Asking price €315,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 02 November 2020
Last updated 20 November 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1990
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Anchor free cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 193 m²
Effective area 125 m²
Living area 35.7 m²
Kitchen area 8.5 m²
Content 385 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR Combi Remeha Tzerra
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Sink
Toilet
Parking Indoor
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Made en Drimmelen S 3617 Made en Drimmelen S 3617
Area 193 m²
Ownership Full ownership

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed