Aanbod

Sold

Sold: Hazelaar 32, 4921 MG Made

€300,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 176 m²
Liveable area 115 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Mooie hoekwoning met vrijstaande garage, riante aanbouw aan zijkant (2017), tuinkamer-/ overkapping en een ruime voor-/ en achtertuin (zuid) met achterom. Doordat de woning door de huidige eigenaren aan de zijkant over de volle lengte is uitgebouwd en open gemaakt met de bestaande woonkamer, is er een eetkamer met open keuken ontstaan en een apart zitkamer die tuingericht is en aan de straatzij... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1988
  Status Sold
  Offered since 19 May 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05408
Asking price €300,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 19 May 2020
Last updated 01 August 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1988
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Anchor free cavity wall
Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Wall
Surfaces and content
Plot size 176 m²
Effective area 115 m²
Living area 35.7 m²
Kitchen area 7.43 m²
Content 360 m³
Surface area external storage rooms 18 m²
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Hr combi cv Remeha CW3
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink
Toilet
Walkin shower
Washbasin furniture
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has home automation Yes
Has an internet connection Yes

Description

Mooie hoekwoning met vrijstaande garage, riante aanbouw aan zijkant (2017), tuinkamer-/ overkapping en een ruime voor-/ en achtertuin (zuid) met achterom. Doordat de woning door de huidige eigenaren aan de zijkant over de volle lengte is uitgebouwd en open gemaakt met de bestaande woonkamer, is er een eetkamer met open keuken ontstaan en een apart zitkamer die tuingericht is en aan de straatzijde een speelruimte of leuke werkplek. Totaal vloeroppervlak van de woonkamer, keuken en aanbouw is maar liefst ca. 47m². Op de eerste verdieping zijn o.a. een 3-tal fraai afgewerkte slaapkamers van resp. groot ca. 11,7m² / 8,50m² en 6,0m² en een moderne badkamer van ca. 4,5m². Op de tweede verdieping is een ruime voorzolder en een 4e slaapkamer (ca.10m²) beide met dakkapel (achterzijde/ bj. dakkapel ca. 2012). De keuken, badkamer en de toiletruimte zijn van ca. 2011. De wanden op de begane grond en eerste verdieping zijn opnieuw gestuukt (resp. ca. 2017/ 2011) en op de vloer ligt nagenoeg overal een duurzame pvc-vloer. De meterkast en het de schakelmateriaal is in ca. 2010 vervangen en voorzien van een Domotica-systeem(*). Op de gehele begane vloer is vloerverwarming aangelegd deels als hoofdverwarming (aanbouw) en deels als bijverwarming. De achtertuin is nieuw aangelegd en ruim van opzet. De woning is prachtig afgewerkt, uitstekend onderhouden en staat in een groen opgezette en erg gewilde woonwijk met voldoende parkeerruimte. Scholen, een speelveldje voor kinderen en het natuurpark de Putten liggen op loopafstand. Bouwjaar woning ca. 1988, perceel 176m² en inhoud van ca 360m³ (excl. garage). (Pand nr. 05408)

(*) Domotica zorgt ervoor dat een huis ‘slim’ wordt gemaakt betreffende de elektra.

Ground floor

Indeling begane grond: entree/hal (ca. 2,7 x 1,40m) aan de voorzijde van de woning met direct links de volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,29 x 0,90m/ nw. paneeldeur) met wandcloset en fonteintje. Aansluitende de meterkast (uitgebreid: totaal 9 groepen / 3x aardlek) en de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal ligt een moderne en duurzame pvc-vloer die doorloopt tot in de eetkamer en keuken. Aansluitend via een fraaie paneeldeur met glaszetting de toegang naar het woongedeelte en de keuken. Het woongedeelte bestaat uit een eetgedeelte, zitgedeelte, keuken en een speelruimte of werkplek. De keuken ligt aan de straatzijde (ca. 2,70 x 2,75m) met in de keuken een modern keukenblok in U-opstelling met kunststof werkblad/smetplint en geïntegreerde apparatuur zoals vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, spoelbak en een combimagnetron. Naast de open keuken is het eetgedeelte (ca. 5,10 x 7,00m) met groot raam en de deur nar de achtertuin. Naast het eetgedeelte (in de aanbouw, ca. 7,92 x gemiddeld 2,70 breed), is het zitgedeelte dat tuingericht is. In deze ruimte een keramische grijze vloertegel. Bij het zitgedeelte een raam met vakverdeling dat zorgt voor meer dan voldoende lichtinval. Aan de straatzijde is in het zitgedeelte een speelruimte, maar dat kan ook dienen als werkplek thuis. Ideaal dus. Het raam hier biedt uitzicht op straat. De grote ramen aan de zijde van de achtertuin laten wonen en tuin mooi in elkaar overlopen.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2,00 x 1,10m) met toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers en de mooie badkamer. De slaapkamer zijn respectievelijk groot ca. 3,92 x 3,00m / 3,01 x 3,00m en 2,83 x 2,03m. Alle slaapkamers hebben een pvc vloerafwerking en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. In de slaapkamer naast de badkamer zitten de kastjes geïntegreerd die bij de badkamer behoren. Hierdoor is de badkamer nog strakker en functioneler en heeft de naastgelegen slaapkamer een vaste kast. In de volledig betegelde badkamer (ca. 2,03 x 2,03m) een mooie (inloop)douche met glazenwand en lijngootje, wastafel met wastafelmeubel en spiegelkastje, wandcloset, nog een kastje voor bijvoorbeeld het opbergen van handdoeken en een designradiator. Op de overloop de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca. 2,13 x 3,62m) met aansluitend een 4e slaapkamer (ca. 2,90 x 3,62m)/ nokhoogte ca. 3,00m. De dakkapel loopt van de voorzolder tot en met de zolderslaapkamer. Op de voorzolder is de aansluiting voor was-/ en droogapparatuur. Hier is tevens de HR-combi cv Remeha Tzerra (ca. 2015) en het centrale afzuigsysteem. De zolderslaapkamer (ca. 2,90 x 3,62m) is door de aanwezige dakkapel extra ruim en de ramen zorgen voor meer dan voldoende lichtinval. Op de gehele zolderverdieping ligt een laminaatvloer (nieuw 2016) en bij de knieschotten is extra bergruimte gemaakt.

Garden

Voor- achtertuin en garage: De voortuin (ca. 2,50 x 8.00m) zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met aan de zijde van de trottoir een beukenhaag. De zongunstige en royale achtertuin (ca. 9,00 x 6,85m) met overkapping/tuinkamer ligt heerlijk op zuid. Direct achter de woning een zeer ruim terras met zonnescherm. In de achtertuin mooie sierbestrating (van klinkers, afgewisseld met een grote terrastegel). Verder een kunststof gazon en een vlonder van geprofileerde hardhouten delen. Hieronder zit een vijver (niet in gebruik meer). Naast de garage is een poort met achterom. De garage (ca. 6,00 x 3,00m) ligt aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde van de garage een kanteldeur en een inloopdeur bij de achtertuin. Een ideale en mooie achtertuin voor het gehele gezin.

Details

Bouwtechnisch/overige: Begane vloer en verdiepingsvloeren: beton. Onder de woning kruipruimte m.u.v. de nieuwe aanbouw (mangat trapkast). De Hemelwaterafvoeren bij de woning waren van PVC en heeft eigenaar laten vervangen door zinken afvoeren. Spouwmuur tussen buren. Aan achter-/ voorzijde een buitenkraantje. Bij de dakkapel zijn de zijkanten afgewerkt met kunststof (keramiek). Het schilderwerk aan de buitenzijde is van 2017. Bij keukenblok is een gasaansluiting aanwezig.

I.v.m. de coronacrisis is een persoonlijke virtuele bezichtiging een prima eerste optie. U maakt op een bepaalde dag en tijdstip met ons een afspraak en wij zijn dan op de afgesproken dag/tijd in de woning, waarna wij u de woning live tonen via FaceTime. U kunt dan ook direct uw vragen stellen. Traditionele bezichtigingen blijven uiteraard mogelijk. Wel met aangepaste normen en voorschriften van RIVM. Meer informatie hierover? Neem dan even contact op met ons kantoor of met een van onze makelaars.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld.

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed