Aanbod

Sold

Sold: Iepenlaan 14, 4921 DR Made

€267,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 121 m²
Liveable area 88.2 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Courante half vrijstaande seniorenwoning met berging en ruime, zongunstige achtertuin (zuid) van ca. 9m diep met aan de zijkant een achterom. Aan de voorzijde ligt nog een kleine voortuin. De Iepenlaan is een erg geliefde locatie die breed is opgezet met veel ruimte voor groen. Een seniorenwoning is praktisch ingericht en vormt een waarborg om langdurig zelfstandig te kunnen blijven wonen (zgn.... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1986
  Status Sold
  Offered since 06 November 2020
  Offered since 06 November 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05433
Asking price €267,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 06 November 2020
Last updated 02 February 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1986
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 121 m²
Effective area 88.2 m²
Living area 21.87 m²
Kitchen area 7.4 m²
Content 325 m³
Surface area external storage rooms 10.58 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near public transport, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha combi HR cw4
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Drimmelen S 3476
Area 121 m²

Description

Courante half vrijstaande seniorenwoning met berging en ruime, zongunstige achtertuin (zuid) van ca. 9m diep met aan de zijkant een achterom. Aan de voorzijde ligt nog een kleine voortuin. De Iepenlaan is een erg geliefde locatie die breed is opgezet met veel ruimte voor groen. Een seniorenwoning is praktisch ingericht en vormt een waarborg om langdurig zelfstandig te kunnen blijven wonen (zgn. levensloopbestendig). Specifieke voorzieningen als slaapkamer en badkamer zijn te vinden op de begane grond. Logees, kleinkinderen of ruimte nodig voor hobby’s? Geen probleem. Op de eerste verdieping zijn een extra 2-tal (slaap)kamers. Indeling begane grond o.a.: hal, woonkamer (ca. 22m²), keuken (ca. 7,4m²), slaapkamer (ca. 10,7m²) en badkamer (ca. 4,7m²). Indeling eerste verdieping: ruime L-vormige overloop met een 2-tal slaapkamers (ca. 10m² en 12m²) en een aparte bergruime met hier ook de cv en aansluiting voor het witgoed. De achtertuin ligt heerlijk op zuid en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Bij de woning bijna overal rolluiken en een zonnescherm bij de achtertuin. Direct achter de woning ook erg veel groen met o.a. ook parkeervakken (bereikbaar via zijstraat Olmenpad). Deze woning heeft dezelfde voordelen als wonen in een appartement maar een seniorenwoning heeft wel een buiten (tuin). De woning ligt op geringe afstand van de kern van Made met een ruim gevarieerd aanbod van winkels en op loopafstand van een bushalte. Uniek pand, want zelden komt een seniorenwoning te koop. Bouwjaar ca. 1986, inhoud ca. 325m³ en perceel groot 121m². (Pand nr. 05433)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning, met hierachter de hal (ca. 1,75 x 1,59m) met links de meterkast (7 groepen/ 2x aardlek) en aansluitend een garderobe. Rechts in de hal de deur naar de gezellige woonkamer (ca. 3,72 x 5,88m) met groot raam aan de straatzijde en zijraam met uitzicht op het voetgangers pad naast de woning. De woonkamer biedt ruime aan een zit-/ en eethoek. Op de vloer ligt tapijt en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Het plafond is afgewerkt met schuurwerk. In het verlengde van de woonkamer de deur naar een voorraadskast (onder de trap) en de deuren naar de keuken en de slaapkamer. De keuken (ca. 2,88 x 2,57m) heeft een mooi recht keukenblok met bovenkastjes en is voorzien van een spoelbak, magnetron, vaatwasser, koelkast en een (inductie)kookplaat. In de keuken een keramische vloertegel, wanden van spachtelputz en/of stucwerk en een schuurwerkplafond. In de keuken is ruimte voor een eettafel. Via de keuken de toegang naar de achtertuin. De slaapkamer (ca. 3,91 x 2,74m) ligt aan de achterzijde van de woning en heeft tapijt als vloerafwerking en wanden afgewerkt met behang. Hier is voldoende ruimte voor een 2-persoons ledikant en een kastenwand. De badkamer is bereikbaar via een tussenportaal bij de trapopgang naar de eerste verdieping. De volledig betegeld en mooie badkamer (ca. 2,97 x 1,59m) heeft een douchecabine, wastafel met spiegel, wandcloset, kastmeubel en een designradiator.

First floor

Indeling eerste verdieping: Ruime L-vormige overloop met toegang tot een 2-tal (slaap)kamers en een bergruimte. Op de overloop een dakraam dat zorgt voor de lichtinval. De slaapkamer aan de tuinzijde is (ca. 3,50 x 2,91m) en heeft een raam met uitzicht op de achtertuin. De tweede slaapkamer (ca. 3,73 x 3,27m) ligt aan de straatzijde en heeft een vast schuifwandkast. Op de kamers bergruimte bij de knieschotten. In de bergruimte (ca. 1,15 x 1,50m) is de aansluiting voor de wasmachine/droger en hier is tevens de unit van het centraal afzuigsysteem en de HR-combi-cv Remeha cw4, bj. 2005. De slaapkamers hebben behang als wandafwerking en tapijt op de vloer.

Garden

Voor-/ achtertuin en berging: aan de voorzijde is een kleine voortuin (ca. 5,60 x 1,00m) die volledig bestraat is. Aan de zijkant bij de woning is een poort naar de achtertuin (ca. 9,00 x 5,60m). De achtertuin is net als de voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, grindborders en een enkele plantenborder. Geheel achter in de tuin staat nog een stenen berging (halfsteens met aan voorzijde betimmering) over de volle breedte (ca. 2,00 x 5,60m). In de berging zit elektra en het dak is van golfplaten. In de zonnige achtertuin is het lang genieten. Bij het terras direct achter de woning is over de volle breedte een zonnescherm

Details

Bouwtechnisch/overige: begane grond en verdiepingsvloer: beton. Onder de woning kruipruimte, mangat bij entree. Woning met zadeldak gedekt met pannen. Bij achtergevel buitenkraantje. Rolluiken bij: woonkamer voor- achterzijde/ raam in zijgevel/ raam bij slaapkamer achterzijde.

In de koopovereenkomst zal worden opgenomen de volgende clausule(s):
- Verkopers zijn niet de feitelijke bewoner(s)

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed