Aanbod

Sold

Sold: Kerkstraat 33, 4921 BA Made

€215,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Plot size 335 m²
Liveable area 75 m²

Note

Midden in het dorpscentrum royaal 2-kamer appartement met berging en voorzien van een knusse achtertuin (ca. 6,40m diep en ca. 4.75m breed).

Midden in het dorpscentrum royaal 2-kamer appartement met berging en voorzien van een knusse achtertuin (ca. 6,40m diep en ca. 4.75m breed). Indeling van het appartement: hal/garderobe, een royale woonkamer met open keuken van totaal ca. 40m², een voorraadkast, een ouderslaapkamer (ca. 12m²) met openslaande tuindeuren, een aparte toiletruimte en een badkamer. Alle wanden in het appartement zijn n... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
  Construction period 1993
  Status Sold
  Offered since 10 February 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05276
Asking price €215,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 10 February 2018
Last updated 08 May 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1993
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Roof
Wall
Floor
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 335 m²
Effective area 75 m²
Content 245 m³
Surface area external storage rooms 30 m²
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location City centre
Near shopping center
Near public transport
Type Back yard
Orientation North
Condition Normal
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR combi-cv Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 1993
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Midden in het dorpscentrum royaal 2-kamer appartement met berging en voorzien van een knusse achtertuin (ca. 6,40m diep en ca. 4.75m breed). Indeling van het appartement: hal/garderobe, een royale woonkamer met open keuken van totaal ca. 40m², een voorraadkast, een ouderslaapkamer (ca. 12m²) met openslaande tuindeuren, een aparte toiletruimte en een badkamer. Alle wanden in het appartement zijn nagenoeg afgewerkt met stucwerk en/of behang. Het appartement is prima geïsoleerd, rondom voorzien van hardhouten kozijnen en overal dubbele beglazing en ligt op de begane grond met een eigen entree. Het appartement is tevens praktisch ingedeeld om langdurig zelfstandig te kunnen blijven wonen (levensloopbestendig). De bergingen zijn via de zij-ingang bereikbaar. Het complex beschikt in totaal over totaal 6 appartementen, is voorzien van een lift en ligt midden in de kern van Made met een gevarieerd winkelaanbod op loopafstand. Bouwjaar 1993, vloeroppervlak ca. 75m2. (Pand nr. 05276)

Ground floor

Indeling appartement: overdekt entree aan de Kerkstraat met rechts de intercom en brievenbussen behorende bij de appartementen. Appartement Kerkstraat 33 heeft een eigen ingang naast de hoofdentree. Achter de voordeur een royale L-vormige hal (ca. 4,30 x 2,17 x 1,65m) met garderobe. Via de hal toegang tot de woonkamer, slaapkamer, toiletruimte en de badkamer. In de hal een tegelvloer en wanden die zijn afgewerkt met spuitwerk. In de hal rechts de meterkast (5 groepen/ 2 aardlek) en links in de hal bevindt zich de toegangsdeur naar de royale, sfeervolle en heldere woonkamer (ca. 34m²/ 6,81 x 5,03m) met de open keuken (ca. 2,50 x 2,42m). In de woonkamer ligt een laminaatvloer en hier zijn de wanden zijn afgewerkt met granol. Vanuit de woonkamer uitzicht op de levendige en gezellige Kerkstraat. In de keuken een compleet keukenblok met bovenkastjes, gaskookplaat met afzuigkap, kleine vaatwasser, koelkast en vriezer. Aansluitend naast de keuken een ruime voorraadkast (ca. 2,50 x 1,12m) met hier de HR-combi-cv Vaillant (ca. 1993) en het centrale afzuigsysteem.

De ruime ouderslaapkamer (ca. 3,60 x 3,30m) met tuindeuren ligt aan de achterzijde van het appartement. Op de vloer ligt een laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met behang. De tuindeuren komen uit op de knusse bijbehorende achtertuin van het appartement. De tuindeuren zijn voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. De deels betegelde toiletgelegenheid (ca. 1,30 x 1,00m) heeft een staand closet en een fonteintje. Naast de toiletruimte is de L-vormige badkamer (ca. 2,37 x 2,58 x 1,47) met wastafel, planchet/spiegel, douche met opklapbaar zitstoeltje en de aansluiting voor de wasmachine en/of droger.

Garden

Berging: de berging (ca 2,30 x 2,00m/ halfsteens uitgevoerd) ligt achter het complex, is direct te bereiken via de tuin behorende bij het appartement en via de zij-ingang aan de rechterzijde van het gebouw (gezien vanaf de straatzijde). De berging is voorzien van elektra.

Details

De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedragen € 125,- per maand. Deze servicekosten voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het appartementencomplex.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed