Aanbod

Sold

Sold: Kerkstraat 4B, 4921 BB Made

€395,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 140 m²

Note

Residentie Kerkstraat: exclusief en luxe 3-kamer appartement met balkon zuid, parkeerkelder en berging op een markant punt in het hart van Made

Residentie Kerkstraat: exclusief en luxe 3-kamer appartement (ca. 140m² vloeroppervlak) met berging en parkeerplaats in parkeerkelder op een markant punt in het hart van Made. Het appartement heeft o.a. een woonkamer van ca. 40m² / een open keuken van ca. 17m² / een badkamer van ca. 7m² en een 2-tal slaapkamers van resp. ca. 17m² en 9m². Residentie Kerkstraat is een van de mooiste, zo niet het moo... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Construction period 2000
  Status Sold
  Offered since 01 January 2017
 • Location

Features

Offer
Reference number 05209
Asking price €395,000
Service costs €109.06
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 01 January 2017
Last updated 23 February 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2000
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Composite
Isolations Roof
Wall
Floor
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 140 m²
Content 375 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Unobstructed view
Sheltered location
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler HR Combi Radson
Heating source Gas
Year of manufacture 2000
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Underground garage
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Residentie Kerkstraat: exclusief en luxe 3-kamer appartement (ca. 140m² vloeroppervlak) met berging en parkeerplaats in parkeerkelder op een markant punt in het hart van Made. Het appartement heeft o.a. een woonkamer van ca. 40m² / een open keuken van ca. 17m² / een badkamer van ca. 7m² en een 2-tal slaapkamers van resp. ca. 17m² en 9m². Residentie Kerkstraat is een van de mooiste, zo niet het mooiste appartementencomplex in Made en kent een hoogwaardige afwerking. De vormgeving van het gebouw is een mix van klassiek en modern. Klassiek is de symmetrische opbouw en de kap met zijn grote overstekken (Jaren 30 stijl), modern is het materiaalgebruik en de lichte kleuren. Het appartement beschikt over een ruime parkeerkelder met afgesloten bergingen. Het complex is kleinschalig van opzet en telt een 8-tal appartementen. Het betreffende appartement ligt op de tweede verdieping en heeft een bijzonder fraai uitzicht op de Kerkstraat, het kerkplein en vrij uitzicht aan de achterzijde van het complex. De aanwezigheid van een gevarieerd winkelaanbod in het levendige dorpscentrum maken het wonen in en rond deze kern bijzonder aantrekkelijk. Het balkon (ca. 9m² / deels inpandig) aan de achterzijde van het complex ligt heerlijk op zuid. De appartementen zijn optimaal geïsoleerd en daardoor is het energieverbruik laag. Bouwjaar ca. 2000 / vloeroppervlak ca. 140m². (Pand nr. 05209).

Entree voorzijde aan de Kerkstraat met hierachter een imposante, fraaie en open ontvangsthal met composiet vloertegel. In de centrale hal zijn de postboxen en een bellenpaneel met een videofoonsysteem. In het verlengde van de ontvangsthal is het trappenhuis naar de verdiepingen en de parkeerkelder. Op elke etage bevinden zich 2 appartementen. Het trappenhuis is voorzien van een liftinstallatie waarbij de cabine geschikt is voor rolstoelhouders.

Second floor

Bij het appartement een ruim opgezette lifthal met de entree naar het betreffende appartement. Achter de voordeur-entree een ruime hal (ca 5,95 x 1,20m) met garderobe en rechts naast de voordeur de meterkast (8 groepen / 2x aardlek), de toegangsdeur naar de badkamer en de ouderslaapkamer en links naast de voordeur de toegangsdeur naar de toiletruimte en een tweede slaapkamer. De volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,22 x 0,95m) is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Schuin tegenover de voordeur is de toegangsdeur naar de riante en zonnige woonkamer (ca 9,17 x 4,50m). Aan de achterzijde van de woonkamer bij het balkon is het zitgedeelte. Het zijraam en de grote ramen aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval. In de woonkamer een sierhaard die bijdraagt aan een huislijke sfeer. Bij de zithoek is ook de toegangsdeur naar het (deels inpandige) balkon (ca. 9m² / 3,10 x 3,14m). Dit balkon is tevens bereikbaar via de ouderslaapkamer. Aan de straatzijde is de leefkeuken met in de keuken een modern en compleet keukenblok in hoekopstelling met veel bergruimte, bovenkastjes en geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser, elektrische kookplaat met afzuigkap, koelkast-vriezer en een combimagnetron. In de keuken aan de straatzijde grote ramen die zorgen voor veel lichtinval en een erkerraam aan de zijkant, dat zorgt voor een speciale uitstraling en bijzonder uitzicht vanuit de keuken. De keuken is open met de woonkamer met tussen deze beide ruimtes een ruime voorraadkast met de HR cv (combi Radson / bj. ca. 2000) en het centrale afzuigsysteem. Hier zit ook de aansluiting voor was- en/of droogapparatuur. Nagenoeg alle wanden in het appartement zijn afgewerkt met duurzaam glasvliesbehang en op de vloer ligt in het gehele appartement een eiken parketvloer (m.u.v. de natte ruimtes en in de keuken).

De ruime ouderslaapkamer (ca 4,68 x 3,15m) ligt aan de achterzijde van het appartement en heeft een grote vaste schuifwandkast met spiegelwand en een (tweede) toegangsdeur naar het balkon. Naast de ouderslaapkamer is de volledig betegelde en complete badkamer (ca. 3,07 x 2,60m) met ruime douche, een ligbad, wastafel met spiegel en een designradiator. De tweede slaapkamer (ca 4,11 x 2,16m) ligt aan de straatzijde van het complex en is uitermate geschikt als logeer-/ of werkkamer.

Parkeerkelder en berging: De parkeerplaats en de berging in de kelder zijn met de lift of via het trappenhuis bereikbaar. De berging, behorende bij het appartement, ligt direct naast het trappenhuis. De parkeerkelder heeft een roldeur met automatische bediening.

Details

De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedraagt € 109,06 per maand. Deze servicekosten voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het appartementen complex.

Bouwtechnisch/overig: De fundering van de appartementen is uitgevoerd als een betonnen plaatfundering op palen. Alle verdiepingsvloeren van beton. Plafonds binnen afgewerkt met structuur spuitwerk. Alle afvoeren van regenwater, sanitair, etc. zijn aangesloten op een gescheiden rioleringssysteem. Op de schuine dakdelen een keramische dakpan, type Futura en platte daken een bitumen dakbedekking. De schuine daken zijn samengesteld uit isolerende dakelementen. De buitenkozijnen hebben aluminium ventilatieroosters (type suskasten: verse lucht komt binnen, geluid van buiten wordt geweerd). De parkeerkelder heeft lichtpunten die permanent aan zijn en is volgens voorschrift voorzien van noodverlichting. Residentie Kerkstraat heeft een actieve en goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren (V.v.E.).

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed