Definition

Karakteristieke vrijstaande woning met aanbouw, tuinkamer, BEDRIJFSLOODS (v.v.o. ca. 320m²) met parkeerterrein in centrum van Made op geschat perceel ca. 990m². Het betreft de zeer geliefde type jaren-30 woning met een Franse kap, voor-/ achtertuin en een achterom. Via de links naast de woning gelegen oprit wordt een nieuw te vestigen erfdienstbaarheid gevestigd om ook met de auto zowel bij de woning als de achtergelegen loods te komen. De woning heeft o.a. een imposante ontvangsthal (ca. 18m²), voorraadkelder, zeer riante woonkamer (ca. 40m²), leefkeuken (ca. 12m²), bijkeuken (ca. 6m²), tuinkamer (ca. 18m²), 3-tal slaapkamers (ca. groot 22m²/ 10m²/ 7m²), badkamer (ca. 6,5m²), een toiletruimte op de begane grond en een aparte toiletruimte op de eerste verdieping. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hout en op de begane grond nagenoeg alle uitgevoerd met dubbele beglazing. De woning heeft een voor-/ zij-/ en achtertuin. De achtertuin ligt op het oosten en heeft direct naast de tuinkamer nog een aparte berging. De geïsoleerde bedrijfsloods (ca. 15m breed en gemiddeld ca. 22 diep/ nokhoogte ca. 3,70m) ligt direct achter de woning met hiertussen een ruim parkeerterrein (geschat ca. 375m²). Loods: categorie 1/ detailhandel. Woning bouwperiode 1931/1944, inhoud ca. 470m³, Bouwjaar bedrijfsloods ca. 1989/ perceel incl. parkeren en bedrijfsloods geschat 990m² (woning 310m²). (Pand nr. 05353)

BEDRIJFSLOODS EN VERHARD TERREIN: Aansluitend aan de achtertuin van de woning aan de Kloosterstraat ligt een volledig bestraat (parkeer)terrein (geschat ca. 25 breed en 17m breed/ kadaster komt dit perceel nog uitzetten). De bedrijfsloods meet aan de voorzijde ca. 18m, achterzijde ca. 27m en is ca. 14,70m diep. De hoogte (onderkant stalenspant is ca. intern is ca. 3,70m). De loods is volledig geïsoleerd en heeft een sectionaldeur en een aparte inloopdeur aan de zijkant (bij overkapping). Deze worden door de eigenaren verplaatst naar de voorzijde, zodat deze uitkomt op het verharde (parkeer)terrein. De zijkant wordt dan weer netjes dichtgemetseld. De sectionaldeur meet ca. 4,10 breed en ca. 3,05 hoog. De loods beschikt over een professionele gasheater. De elektra, het water en het gas zit op dit moment aangesloten op de naast gelegen meubelzaak Rijn Huijbregts. Bij verkoop worden deze voorzieningen losgekoppeld.

P.S. Woning met bedrijfsloods wordt bij voorkeur in zijn geheel verkocht. Afzonderlijke verkoop behoort wel tot een optie, hierover uitsluitend informatie verkrijgbaar bij ons kantoor.

Ground floor

Indeling begane grond: entree voorzijde van de woning en hierachter een fraaie ontvangsthal (ca. 9m x 2m) met direct links de meterkast (9 groepen/ 2x aarlek) en halverwege de hal de trapopgang naar de eerste verdieping. Onder de trap de deur naar de voorraadkelder (ca. 2,95 x 1,95m/ hoogte ca. 1,50m en met een kelderkoekoek). Geheel aan het einde van de hal de betegelde toiletruimte (ca. 1,95 x 1,10m) met staand closet en fonteintje. In de hal een mooie marmeren vloertegel en bij het plafond een ornament. Rechts in de hal is de toegangsdeur naar de zeer riante woonkamer (ca. 10,12 x 4,00m) met sierbalken bij het plafond en een haardpartij. De ramen aan de voorzijde en zijkant zorgen voor meer dan voldoende daglicht. Direct achter de woonkamer ligt de leefkeuken (ca. 3,97 x 3,09m) met keukenblok in hoekopstelling en geïntegreerde apparatuur zoals: 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. In de keuken een schuifpui naar de tuinkamer. De ruime tuinkamer is met pannen gedekt en ca. 6m breed en ca. 3m diep. Naast de keuken de deels betegelde bijkeuken (ca. 3,09 x 1,95m) met hier de aansluiting voor het witgoed, de HR combo-cv Remeha (bj. ca. 2012/ cw 5) en de deur naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: royale overloop met toegang tot het balkon, de slaapkamers, badkamer en de toiletruimte. De toiletruimte (ca. 1,20 x 1,10m) ligt direct links naast de trapopgang. In de toiletruimte een staand closet, fonteintje en een radiator. De badkamer (ca. 2,70 x 2,40m) ligt direct tegenover de trapopgang. In de betegelde badkamer een ligbad, dubbele wastafel met spiegels en een bidet. Ventilatie is hier via een uitzetraampje. Recht op de overloop is de toegang naar de 2 kinderkamers (ca. 3,85 x 2,50m en 3,30 x 2,00m) en de royale ouder slaapkamer (ca. 6,00 x 3,62m) die geheel aan de voorzijde van de woning ligt. De kinderkamers hebben een groot dakraam dat zorgt de lichtinval en de ouderslaapkamer heeft een vaste kastenwand. Op de gehele eerste verdieping ligt tapijt m.u.v. de natte ruimtes.

Garden

Voor- achter/zij-tuin, berging: De ruime voortuin is ca. 8,00 x 2,50m en volledig bestraat met sierbestrating en heeft een smeedijzer hekwerkje als afscheiding met de trottoir. De zij-tuin ligt rechts van de woning en is ca. 2m breed en komt uit bij de deur naar de berging met achterom. De achtertuin (op het oosten en is diep ca. 15m en breed ca. 10m) heeft een terras direct achter de woning, plantenborder aan de zijkanten en verder een ruime speelweide.

Details

Biedingen op dit object zijn mogelijk o.a. via: e-mail, telefonisch of direct via ons online biedingssysteem via de knop “Bod uitbrengen” bij de woning op onze site. 

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Features