Aanbod

Sold

Sold: Korenbloem 11, 4921 JM Made

€285,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 246 m²
Liveable area 120 m²

Note

Prachtig afgewerkte half vrijstaande woning (type hoekwoning) met (2x) berging en zeer riante L-vormige achtertuin (ca. 20m-11m-6m)

Prachtig afgewerkte half vrijstaande woning (type hoekwoning) met berging en zeer riante L-vormige achtertuin (ca. 20m-11m-6m) in een jonge nieuwbouwwijk PrinsenPolder. De woning staat op zeer gewilde locatie en op een van de mooiste plekjes, zo niet op het mooiste plekje van deze woonwijk. Tegenover de woning veel groen en een speelweide voor de kinderen. De woning heeft een fraaie voortuin, een... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 2011
  Status Sold
  Offered since 19 June 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05300
Asking price €285,000
Electricity €60
Gas €60
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 19 June 2018
Last updated 04 October 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 2011
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Home Guarantee
Isolations Roof
Wall
Floor
Cavity wall
Anchor free cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 246 m²
Effective area 120 m²
Living area 44.98 m²
Kitchen area 8.87 m²
Content 465 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Near public transport
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Intergas combi HR CW5
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Prachtig afgewerkte half vrijstaande woning (type hoekwoning) met berging en zeer riante L-vormige achtertuin (ca. 20m-11m-6m) in een jonge nieuwbouwwijk PrinsenPolder. De woning staat op zeer gewilde locatie en op een van de mooiste plekjes, zo niet op het mooiste plekje van deze woonwijk. Tegenover de woning veel groen en een speelweide voor de kinderen. De woning heeft een fraaie voortuin, een heerlijke en riante achtertuin op het zuiden, een poort met achterom naast de woning en een poort met achterom in de achtertuin. De woning is modern afgewerkt en heeft o.a. een royale L-vormige woonkamer met openkeuken van totaal ca. totaal 35m²/ een 3-tal ruime slaapkamers van resp. groot ca. 14m², 10m² en 7m²/ een badkamer ca. 6m² en een (zolder)slaapkamer van ca. 25m². Hier kan men eenvoudig een 2-tal slaapkamers creëren met een voorzolder. In de woonkamer hebben de bewoners gekozen voor openslaande tuindeuren met raampuien, in de keuken staat een modern en compleet keukenblok en de badkamer is compleet met ligbad en douche. Alle ramen op de eerste verdieping hebben rolluiken en de kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met HR++ isolerende beglazing en draai-kiepramen. De woonwijk grenst zowel aan het levendige centrum, als aan het open polderlandschap. Scholen liggen op geringe afstand. Bijzonder is toch wel de riante achtertuin met veel privacy. Bouwjaar ca. 2011, inhoud ca. 465m³ en perceel groot ca, 246m², incl. huur deel achtertuin via gemeente van ca. 120m² voor € 390,- p/j. (Pand.nr. 05300)

Ground floor

Indeling eerste woonlaag: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de ontvangsthal (ca. 3,50 x 1,30m) en direct links de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,20 x 1,00m) met wandcloset/fonteintje. Aansluitende de meterkast (8 groepen/ 2x aardlek, uitgebreid tijdens bouw) en de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal een mooie en duurzame pvc-vloer die doorloopt over de gehele begane grond. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De ruime, heldere en sfeervolle L-vormige woonkamer (ca. 8,82 x 5,10 x 3,24m) met openkeuken doet ruimtelijk aan. De fraaie, openslaande tuindeuren zorgen dat wonen en tuin perfect in elkaar overlopen. In de woonkamer is nog een trapkast. De keuken ligt aan de straatzijde met in de keuken een modern keukenblok met geïntegreerde apparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koelkast (alle van Siemens). Vanuit de keuken uitzicht op de speelweide. Ook in de woonkamer/keuken zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz.

First floor

Tweede woonlaag: overloop (ca. 3,00 x 1,30m) met toegang tot de royale badkamer en een 3-tal slaapkamers. De slaapkamer zijn resp. groot ca. 4,99 x 2,83m, 3,76 x 2,55m en 3,24 x 2,20m. De wanden op de slaapkamers zijn hoofzakelijk afgewerkt met stucwerk en een enkel met behang. De ouderslaapkamer heeft een ruime vaste schuifwandkast. De ramen op de slaapkamers zorgen voor meer dan voldoende lichtinval. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,48 x 2,48m) ligt aan de straatzijde en is voorzien van een ligbad, ruime douchecabine, wandcloset en een wastafel met spiegel en planchet. Ventilatie via uitzetraam en mechanische ventilatie. Op de gehele verdieping ligt een mooie laminaatvloer. Op de overloop is nog de vast open trapopgang naar de zolderverdieping.

Second floor

Derde woonlaag: grote zolder(slaap)kamer (ca. 5,27 x 5,10m/ nokhoogte ca. 4,00m) met dakraam en extra bergruimte bij de knieschotten. De ruimte is eenvoudig te wijzigen naar een 2-tal slaapkamers met een voorzolder. Op deze verdieping is ook de HR-combi-cv Intergas CW5 bj. 2011), de aansluiting voor het witgoed en de unit van het centraal afzuigsysteem.

Other floors

Derde woonlaag: grote zolder(slaap)kamer (ca. 5,27 x 5,10m/ nokhoogte ca. 4,00m) met dakraam en extra bergruimte bij de knieschotten. De ruimte is eenvoudig te wijzigen naar een 2-tal slaapkamers met een voorzolder. Op deze verdieping is ook de HR-combi-cv Intergas CW5 bj. 2011), de aansluiting voor het witgoed en de unit van het centraal afzuigsysteem.

Garden

Voortuin, achtertuin en berging: de voortuin (ca. 3m x 5m) bestaat hoofdzakelijk uit sierbestrating en een poort naar de achter-/ zij-tuin. De erfafscheiding bestaat uit een beukenhaag. In de achtertuin een grote speelweide voor de kinderen en een ruim terras direct achter de woning dat doorloopt naar de houten berging (ca. 3,20 x 2,06m) in de achtertuin met ook hier een poort met achterom die uitkomt in de brandgang achter de woning. De berging is voorzien van elektra en bij deze berging een buitenkraantje. In de achtertuin nog een tweede berging die geheel aan de voorzijde ligt. De zij-tuin is ca. 20m diep, ca. 6,00m breed en achter in ca. 11m breed. Een bijzonder grote tuin voor deze woonwijk.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond en verdiepingsvloeren: beton. Kruipruimte onder de woning via mangat in de hal. Woning met vloer- spouw- en dakisolatie. Anker-loze spouwmuur tussen buren. Schilderwerk buitenzijde: ca. 2015. Dak houten berging achterzijde: EPDM. Verdeler vloerverwarming in trapkast.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Extra

ZonZone

Features by friends

 • Ruim opgezet
  1
  Endorser
 • Jonge wijk
  1
  Endorser
 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Energiezuinig
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

What friends have to say

Recently viewed