Aanbod

Sold

Sold: Lijsterhof 46, 4921 VR Made

€237,500
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 189 m²
Liveable area 115 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Prima hoekwoning met garage en een royale achtertuin van ca. 12m diep op zuidwest. In januari 2016 zijn bijna alle kozijnen vervangen door kunststofkozijnen met HR++ isolerende beglazing. Het pand maakt deel uit van een blokje van 6 woningen waarvan deze woning aan het einde van het blok ligt. De woning heeft o.a. een woonkamer met open keuken van totaal ca. 38m², een ruime badkamer van ca. 5m²... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1978
  Status Sold
  Offered since 12 November 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05382
Asking price €237,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 12 November 2019
Last updated 16 January 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1978
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations HR glazing
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 189 m²
Effective area 115 m²
Kitchen area 9 m²
Content 400 m³
Surface area external storage rooms 18 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North east
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR combi Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Fireplace
Ventilation method Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Sink
Toilet
Washingmachine connection
Parking Detached stone
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes

Definition

Prima hoekwoning met garage en een royale achtertuin van ca. 12m diep op zuidwest. In januari 2016 zijn bijna alle kozijnen vervangen door kunststofkozijnen met HR++ isolerende beglazing. Het pand maakt deel uit van een blokje van 6 woningen waarvan deze woning aan het einde van het blok ligt. De woning heeft o.a. een woonkamer met open keuken van totaal ca. 38m², een ruime badkamer van ca. 5m² en een 4-tal slaapkamers van ca. 16m²/12m²/9m² en 22m². Deze laatste betreft een zolderkamer op de tweede verdieping. In de keuken staat een mooi keukenblok in hoekopstelling met geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. De garage (ca. 6,00 x 3,00m) is halfsteens uitgevoerd en sluit aan op de achtertuin. Hier is ook een achterom. Voor de garage is ruimte gereserveerd om de auto te parkeren op een eigen parkeerplaats. Naast de woning is een groenstrook met aansluitend een speelveldje voor de kinderen. De woning ligt daarom heerlijk vrij in een groene omgeving, op een kindvriendelijke locatie en op geringe loopafstand van scholen en sportvelden. Zoek u een ruime gezinswoning met garage en een diepe, zongunstige achtertuin maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Bouwjaar woning ca. 1978, inhoud ca. 400m³ en perceel 189m². (Pand nr. 05382)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan voorzijde van de woning met kleine overkapping met hierachter de L-vormige hal (ca. 4,00 x 2,10 x 1,50m) met links de garderobe en rechts de meterkast (6 groepen / 2x aardlek). Naast de garderobe is de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,10 x 0,90m) met staand closet en fonteintje en aansluitend de open trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal ligt een zgn. boerenplavuis. In het verlengde van de hal is de toegangsdeur naar de L-vormige woonkamer (ca. 6,17 x 5,48 x 3,30m) met open keuken. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning met aansluitend het eetgedeelte. Het zitgedeelte is tuingericht. In de keuken (ca. 3,30 x 2,70m) een mooi en compleet keukenblok met bovenkastjes en alle inbouw-apparatuur die je in een keuken mag verwachten. Op de vloer ligt laminaat. Tussen de keuken en woonkamer is een muurtje van schoonmetselwerk met aan de keukenzijde kastjes gelijk aan die van het keukenblok. In de zijgevel is nog een extra raam(pui) bij de keuken dat zorgt voor extra veel lichtinval. In de woonkamer een openhaard van schoonmetselwerk met plateau, een groot raam met uitzicht op de achtertuin met hiernaast de deur naar de achtertuin. In de woonkamer liggen eikenvloerdelen en de wanden zijn afgewerkt met behang.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 1,90 x 1,00) met toegang tot de ruime badkamer (ca. 2,67 x 2,11m) en een 3-tal royale slaapkamers van ca. 5,20 x 3,17m/ 3,66 x 3,30m en 4,17 x 2,24m.
De deels betegelde badkamer heeft een ligbad, wastafel met planchet en spiegel en een staand closet. In de badkamer is ook de aansluiting voor de wasmachine. Ventilatie van de badkamer via een uitzetraampje. Alle vloeren in de slaapkamers en de overloop zijn afgewerkt met tapijt en alle muren op de slaapkamers met behang. Op de overloop is een vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder met dakraam en de HR-combi-cv Remeha (ca. 2005). Aan de zijkant opbergruimte bij de knieschotten. Ook hier zou eventueel ruimte zijn voor het witgoed. Aansluitend een riante L-vormige 4e slaapkamer (ca. 5,49 x 3,30 x 5,30m) met groot dakraam. Ook hier op de vloer tapijt.

Garden

Voor-/ achtertuin, garage: De voortuin (ca. 5,00 x 2,50m) is voorzien van veelal groenblijvende struiken/beplanting. De zongunstige achtertuin op zuidwest is ca. 12m diep en heeft direct achter de woning een terras en een pad dat doorloopt naar de garage met achterom. Naast het pad een groot gazon met ook hier weer plantenborders. De garage heeft aan de voorzijde een kanteldeur en een inloopdeur aan de tuinzijde. Voor de garage een (genummerde) parkeerplaats voor het parkeren van de auto voor de garage. De garage is voorzien van elektra.

Details

Bouwtechnisch/overig: Begane grond en verdiepingsvloeren van beton. Kruipruimte onder woning, mangat bij voordeur. Dak woning gedekt met betonpannen. Schilderwerk buitenkozijnen die nog van hout zijn: ca. 2017. Buitenkraantjes bij voor-/ en achtergevel. Zonnescherm bij woonkamer achterzijde.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed