Aanbod

Sold

Sold: Meidoornlaan 8, 4921 CC Made

€357,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 273 m²
Liveable area 153 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Mooie 2/1 kap gezinswoning met riante aanbouw, royale garage/berging (inpandig bereikbaar), tuinkamer en super grote achtertuin op zuidwest. De garage/berging is maar liefst ca. 32m² en de achtertuin ca. 17m diep en ca. 9m breed. De eigenaar heeft in ca. 2005/2006 de gehele woning van binnen gemoderniseerd en alle kozijnen zijn vervangen. De aanbouw aan de achterzijde is van ca. 2007 en de dakk... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1959
  Status Sold
  Offered since 18 July 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05405
Asking price €357,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 18 July 2020
Last updated 11 September 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1959
Roof materials Bitumen
Plastic
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 273 m²
Effective area 153 m²
Living area 35 m²
Kitchen area 10 m²
Content 543 m³
Surface area external, linked storage rooms 14.68 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport
Near school
On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR combi Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Fireplace
Bathroom facilities Bath
Sink
Toilet
Washbasin furniture
Parking Attached stone
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes

Description

Mooie 2/1 kap gezinswoning met riante aanbouw, royale garage/berging (inpandig bereikbaar), tuinkamer en super grote achtertuin op zuidwest. De garage/berging is maar liefst ca. 32m² en de achtertuin ca. 17m diep en ca. 9m breed. De eigenaar heeft in ca. 2005/2006 de gehele woning van binnen gemoderniseerd en alle kozijnen zijn vervangen. De aanbouw aan de achterzijde is van ca. 2007 en de dakkapel aan de achterzijde (over de volle breedte) is van ca. 2015. Ook zijn in ca. 2005 alle radiatoren, elektra, meterkast en riolering vervangen. De buitenmuren zijn in ca. 2016 na-geïsoleerd (de aanbouw is direct bij de bouw geïsoleerd incl. plat dak). De fraaie tuinkamer is van ca. 2010. Indeling begane grond o.a.: hal met toiletruimte en kleine voorraadkelder, riante woonkamer met open keuken (totaal ca. 45m²) en garage/berging. Indeling eerste verdieping: overloop met toegang tot een fraaie badkamer (ca. 4,8m²) en een 3-tal mooie slaapkamers van resp. ca. 12m²/ 8,4m² en 7,3m². Tot slot nog een voorzolder met aansluitend een uitstekend afgewerkte zolderslaapkamer (ca. 13,5m²) met over de volle breedte een dakkapel. De woning ligt op loopafstand van het centrum met een diversiteit aan winkels, maar ook van scholen en uitvalswegen. Een speelveldje is eveneens op korte afstand van de woning (park bij gemeentehuis). Wie wil er nu geen woning in deze staat van onderhoud en met zo een heerlijk diepe achtertuin? Kom kijken en laat je verrassen. Bouwjaar ca. 1959, inhoud ca. 543m³ en perceel groot 273m². (Pand nr. 05405)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 2,95 x 2,70m) met direct rechts de deels betegelde toiletruimte met wandcloset en uitzetraampje voor de ventilatie. De toiletruimte heeft een mooie paneeldeur met brute glaszetting, net als de overige binnendeuren op de begane grond. Aansluitende de trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar een kleine voorraadkelder. Links in de hal de meterkast (8 groepen / 2x aardlek) en de garderobe. In de hal een mooie eikenvloer die doorloopt tot in de woonkamer en de keuken. In het verlengde van de hal de toegang naar de woonkamer met open keuken. De L. vormige woonkamer (ca. 9,27 x 3,41 x4,60m) heeft aan de achterzijde (aanbouw) fraaie openslaande tuindeuren waardoor wonen en buiten mooi in elkaar overlopen. In de woonkamer een open haard (wordt door huidige bewoners niet gebruikt). Aan de straatzijde is het zitgedeelte en achter bij de tuindeuren het eetgedeelte. De muren zijn hier afgewerkt met strak stucwerk en een schuurwerk plafond. Naast de woonkamer is de ruime keuken (ca. 3,25 x 3,20m) met mooi keukenblok in hoekopstelling en een aparte unit met bergruimte tussen keuken en achterste deel van de woonkamer. De keuken heeft een terrossa werkblad (incl. de unit) en is voorzien van geïntegreerde apparatuur zoals koelkast, vaatwasser, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en een bij de stijl van de keuken passende spoelbak. In de keuken toegang tot de riante garage/berging (ca. 9,36 x 3,50m) die voorzien is van verwarming en elektra. Hier is ook de aansluiting voor het witgoed. Aan de voorzijde in de berging openslaande deuren en een toegangsdeur naar de achtertuin. In de berging/garage ligt een keramische vloertegel.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2,20 x 1,20m) met toegang tot de badkamer en een 3-tal slaapkamers. Bij de trapopgang een mooi glas-in-lood raam. De prachtige badkamer (ca. 2,29 x 1,65m) ligt aan de straatzijde, is deels betegeld en heeft een lig-douche-bad, een wandcloset en een wastafel met wastafelmeubel en spiegelkastjes. Deze is van hout en geeft de badkamer een extra warme uitstraling. Een uitzetraam is er voor de ventilatie. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 3,41 x 3,52m / 3,26 x 2,26m (in gebruik als inloopkast) en 3,32 x 2,54m. Op de gehele eerste verdieping ligt een laminaatvloer en overal zijn de wanden strak afgewerkt. De plafonds zijn afgewerkt met gipsplaten. Alle slaapkamers hebben grote ramen die zorgen voor lekker veel lichtinval. Op de overloop de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder met hier deurtjes met hierachter de HR-combi cv, merk Vaillant bj. ca. 2005. Bij de voorzolder een dakkapel dat doorloopt over de volle breedte (ps. wastafel op voorzolder gaat weg). Aansluitend een riante zolderslaapkamer van ca. 4,10 x 3,30m. De dakkapel, samen met het dakraam aan de straatzijde zorgen voor veel licht in deze ruimte. Ook hier strakke wanden, inbouwspots en bergruimte bij de knieschotten. Echt een mooie slaapkamer!

Garden

Achtertuin/tuinkamer, tuinhuisje: Voor de garage berging een brede pad. De achtertuin is echt supergroot en fraai aangelegd. Een ruim terras direct achter de woonkamer en een speelweide met rondom plantenborders en/of een beukenhaag. Geheel achter in de tuin nog een tuinhuisje. De tuinkamer (ca. 5,60 x 3,00m) is gedekt met pannen. Het is voor iedereen een wens om een tuinkamer te hebben in de tuin, hier is het immers lang genieten. Huiseigenaren willen steeds meer genieten van het buitenleven. Hier ook nog in het bijzonder van de rust en de vrije uitkijk (privacy).

Details

Bouwtechnisch/overige: Begane grond en eerste verdieping: beton. Tweede verdieping: balklaag. Woning in spouw uitgevoerd, aanbouw vanaf bouw met isolatie en oorspronkelijke woning na-geïsoleerd ca. 2015). De garage eveneens in spouw uitgevoerd. Overal dubbele beglazing m.u.v. voordeur. Alle platte daken bitumen, dakkapel: EPDM. Het buitenschilderwerk is van 2018. Goten van de woning zijn vervangen: 2016-2017. Begane grond vloer geheel nieuw en geïsoleerd. Bij woning buitenkraantje (zijgevel berging).

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Features by friends

 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Energiezuinig
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Voor ons een huis waar we de mooiste herinneringen hebben gemaakt en met alle liefde en plezier in hebben gewoond. Met een man die echt van klussen houdt is de grote garage tot stand gekomen waar een uitgebreide fietscollectie ingezet kon worden. De aanbouw diende perfect als speelhoek voor de kinderen maar een lekkere luie stoel zou hier ook niet misstaan aangezien het zonnetje hier altijd heerlijk in schijnt. Waar de zon ook veelvuldig schijnt is de grote achtertuin. Hier heel wat dagen en avonden in vertoefd en het vrije uitzicht aan de achterkant zorgt echt voor een perfect buitenleven. Eerder heeft er in de tuin een groot speelhuis,inclusief glijbaan en schommel gestaan waar de kinderen de mooiste avonturen hebben gespeeld. Ondertussen gaan de kinderen ook graag naar het park op de hoek waar recent een nieuwe speeltuin en voetbalveld zijn aangelegd. De buren om ons heen zijn rustige mensen en de buurman zorgt graag voor een nette gezamenlijke bloembak voor het huis. Kortom, een fijne omgeving en huis om te wonen en hopen dat iemand hier weer voor vele mooie nieuwe herinneringen gaat zorgen. Wiebo Razenberg
Close

Recently viewed