Description

Royale gezinswoning (type tussenwoning) met dakterras, garage en voor-/ en achtertuin (zuid). De woning heeft overal kunststofkozijnen met HR++ beglazing. Bijzonder aan de woning zijn de 4 zeer riante slaapkamers. Indeling begane grond o.a.: hal, toiletruimte, meterkast en een ruime woonkamer met semi open keuken (totaal ca. 43m²). Eerste verdieping: ruime L-vormige overloop met een 3-tal ruime slaapkamers (12m²/ 11m² en 8,6m²) en badkamer (ca. 6m²/ bj. 2018). Indeling tweede verdieping: voorzolder (ca. 8m²) met aansluitend een 4e slaapkamer (ca. 15m²). De voortuin (ca. 2,50 x 7,50m) is deels bestraat en deels plantenborder. De zongunstige achtertuin (ca. 11 x 5m) heeft een ruim terras direct achter de woning met pad van sierbestrating naar het terras geheel achter in de tuin. Eventueel is hier een achterom te maken. De woning ligt aan een aantrekkelijke locatie met aan de achterzijde veel privacy (groenstrook). Op zeer geringe loopafstand is een basisschool en een school voor voortgezet onderwijs. Bouwjaar ca 1976, inhoud ca 462,46m³, vloeroppervlak wonen 117m² en perceel 147m². (Pand nr. 05461)

De bezichtigingen (op afspraak) zijn op: dinsdagmiddag 13 juli, woensdagochtend en middag 14 juli, donderdagmiddag 15 juli.

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de woning.

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning met hierachter hal met meterkast (7 groepen / 2x aardlek) en direct links ligt de deels betegelde toiletruimte met staand closet en fonteintje. Rechts de toegangsdeur naar de zeer royale woonkamer met semi open leefkeuken. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning met in de keuken een mooi keukenblok in hoekopstelling met soft-close lades, bovenkastjes en geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap en een vaatwasser. Tussen de woonkamer en keuken een voorraadkast. De tuingerichte woonkamer heeft aan de achterzijde over de volle breedte een royale schuifpui. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en op de vloer ligt een mooie keramische vloertegel. Aan de achterzijde bij de woonkamer is over de volle breedte een elektrisch zonnescherm. Wat een mooie en heldere verblijfsruimte is dit.

First floor

Eerste verdieping: L-vormige overloop (op vloer zeil) met vaste trapopgang naar de tweede verdieping en de toegang naar een 3-tal riante slaapkamers van respectievelijk ca 3,99 x 2,70m / 3,76 x 3,30m en 4,20 x 2,10m. Ook op de slaapkamers zeil als vloerafwerking en muren van stucwerk. De moderne en volledig betegelde badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een fraaie inloopdouche, wastafel met wastafelmeubel en spiegel met verlichting en een wandcloset achter de inloopdouche. De badkamer heeft mechanische en natuurlijke ventilatie.

Second floor

Tweede verdieping: zeer ruime voorzolder met hier de aansluiting voor het witgoed en de Nefit HR combi cv installatie (2003). Aansluitend een 4e royale slaapkamer met toegangsdeur naar een fantastische dakterras gelegen op zuid met vrij uitzicht.

Garden

Voor- achtertuin en garage/berging: de voortuin ligt op noord en is deels bestraat en deels een plantenborder. De garage met elektrisch bedienbare sectional deur is ca. 2,86 x 5,67m en heeft ook een kleine bergzolder. De achtertuin is lekker diep en heeft veel privacy i.v.m. de brede groenstrook aan de achterzijde bij de woning. Iets verder op liggen de sportvelden. Achter in de tuin is een optie voor een achterom. Maar ook een ideale plek om voor een extra berging met eventueel een tuinkamer als schaduwhoekje. Bij de achtergevel is een buitenkraantje en een elektrisch zonnescherm. Tussen de buren mooie degelijke houten erfafscheidingen met betonnen palen.

Details

Bouwtechnisch en overig: Verdiepingsvloeren: beton. Er is kruipruimte onder de woning (mangat onder de trap). Kunststoframen van het type draai-kiep. Bij keuken onder raam stucwerk beschadigd. Overstekken afgewerkt met trespa. Elektrische rolluiken bij keukenraam en slaapkamers achterzijde. Dak binnenzijde garage afgewerkt met eterniet platen, was destijds voorschrift.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning (op de site van de makelaar) en eventueel via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. 

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. 

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Features