Aanbod

Sold

Sold: Merelhof 3, 4921 VA Made

€255,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 163 m²
Liveable area 125 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Royale gezinswoning (type tussenwoning) met vrijstaande garage, voortuin, achtertuin (zuidoost/ ca. 10m diep) met achterom en een 2-tal toegewezen parkeerplaatsen voor de garage. Heerlijk is de zeer ruime groenstrook achter de achtertuin, waardoor veel privacy bij de woning. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van HR-glas (door fa. Gloudemans vervangen in ca. 2000 en ca. 2004... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1975
  Status Sold
  Offered since 10 July 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05415
Asking price €255,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 10 July 2020
Last updated 05 September 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1975
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 163 m²
Effective area 125 m²
Living area 27 m²
Kitchen area 11 m²
Content 380 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation West
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR-combi Vaillant CW4
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Wood stove
Bathroom facilities Half bath
Toilet
Washbasin furniture
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Description

Royale gezinswoning (type tussenwoning) met vrijstaande garage, voortuin, achtertuin (zuidoost/ ca. 10m diep) met achterom en een 2-tal toegewezen parkeerplaatsen voor de garage. Heerlijk is de zeer ruime groenstrook achter de achtertuin, waardoor veel privacy bij de woning. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van HR-glas (door fa. Gloudemans vervangen in ca. 2000 en ca. 2004). De buitenmuren (incl. die v.d. garage) zijn gereinigd, nieuw gevoegd en geïmpregneerd. Bijzonder aan de woning zijn de 4 zeer riante slaapkamers. Indeling begane grond o.a.: hal, toiletruimte, ruime woonkamer met openslaande tuindeuren en open keuken (totaal ca. 38m²). Eerste verdieping: ruime overloop (ca. 8m²) met een 2-tal riante slaapkamers (16m²/ 17m²) met geïntegreerde badkamer tussen de beide slaapkamers (ca. 4m²). Indeling tweede verdieping: ook hier een ruime voorzolder (ca. 8m²) met rechts slaapkamer (ca. 11m²) met inloopkast (ca. 6m²) en een 4e slaapkamer (ca. 9m²). Via de voorzolder nog toegang tot een bergruimte (ca. 6m²). De voortuin is volledig bestraat en de achtertuin idem, alleen heeft deze aan de beide zijkanten een plantenborder. Achter in de tuin nog een houten tuinhuisje met hiernaast een poort met achterom. De woning ligt aan een aantrekkelijke locatie met nabij de woning een speelveldje voor de kinderen. Op zeer geringe loopafstand is een basisschool en een school voor voortgezet onderwijs. Maar ook sportverenigingen, een openluchtzwembad liggen op loopafstand en belangrijke uitvalswegen als de A59/A16 en de A27 liggen op enkele autominuten. Prima en ruime gezinswoning toch! Bj. ca. 1975, inhoud ca. 380m³ en perceel groot 163m². (Pand nr. 05415)

Ground floor

Indeling begane grond: Voor de woning ligt de garage/berging. Rechts naast de garage een pad naar de overdekte entree aan de voorzijde van de woning. Direct achter de entree de gang met rechts de deels betegelde toiletruimte met staand closet en fonteintje en aansluitend een vaste kast. Aan het eind van de gang (onder de trapopgang) is de garderobe met aan de overzijde de meterkast (4 groepen / 1x aardlek). Linksachter in de gang is de toegangsdeur naar de woonkamer met open keuken. De keuken (ca. 4,20 x 2,64m) kijkt uit op de voortuin/garage. In de keuken een keukenblok in hoekopstelling met dubbele spoelbak (zonder apparatuur). De woonkamer (ca. 4,90 x 5,57m) is tuingericht met hier het eetgedeelte en het zitgedeelte met heerlijk openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Op de vloer in de keuken/woonkamer (en gang) ligt een antieke plavuis. De wanden zijn afgewerkt met granol of schrootjes en bij de haardpartij met IJsselsteentjes. In de gang is de vaste trapopgang naar de eerste verdieping.

First floor

Eerste verdieping: riante overloop (ca 2,91 x 2,73m) met vaste trap naar tweede verdieping en de toegang naar een 2-tal royale slaapkamers van respectievelijk ca 4,87 x 3,60m en 4,87 x 3,44m. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een wastafel. In het midden van de overloop is de volledig betegelde badkamer (ca 2,00 x 1,96m) met wastafel met spiegelwand en wastafelmeubel, broyeur toilet en een zitbad/tube met deurtje. Op de overloop wanden met granol en op de slaapkamers afgewerkt met behang. Op de gehele eerste verdieping tapijt (m.u.v. badkamer). Op de overloop is de open trapopgang naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: opnieuw een ruime overloop met de aansluiting voor het witgoed. Hier is ook de HR-combi cv Vaillant CW4, bouwjaar ca. 2015. Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer met dakkapel (ca 4,00 x 2,86m) en inloopkast (ca 3,20 x 1,90m). Aan de achterzijde de 4e slaapkamer met dakkapel (ca 3,30 x 2,84m). Direct bij de trap op de tweede verdieping een zeer ruime berging (ca 4,00 x 1,90m). Ideaal voor het opbergen van koffers, kerstspullen, etc.

Garden

Voor-/ achtertuin en garage: de voortuin (ca. 5x3m) ligt achter de garage en is bereikbaar via een poort naast de garage. De vrijstaande garage heeft aan de straatzijde een elektrische, geïsoleerde sectionaldeur (ca 2001) en bij de voortuin, aan de achterzijde van de garage een extra toegangsdeur. Bij het keukenraam en garage een gezellig (gemetseld) tuinbankje. De achtertuin is ca. 5m breed en ca. 10m diep. Hier is het door het groene uitzicht heerlijk genieten. Het houten tuinhuisje heeft een wastafel en elektra. Zowel in de voor-/ als achtertuin sierbestrating. De poort met achterom komt uit op een “groene” brandgang.

Details

Bouwtechnisch/overig: begane grond en verdiepingsvloeren: beton. Er is geen kruipruimte. Woning is spouw uitgevoerd in spouw. Garage halfsteens. Woning is met vloer-/ dak-/ en muurisolatie. Buitenkraantje bij voor-/ en achtergevel. Deuren met 3-puntsluitingen.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed