Aanbod

Sold

Sold: Nieuwstraat 17-17a, 4921 CT Made

€535,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 420 m²
Liveable area 155 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer courant object bestaande uit een winkelpand, een riante bovenwoning en een loods (ca. 11,77 x 7,70m) met bergzolder. Links naast de woning is de oprit naar de achtertuin en de loods. De woning heeft maar liefst een vloeroppervlak van ca. 155m². Op de eerste verdieping is o.a. ruime hal, L-vormige woonkamer met open keuken (ca. 50m²), toilet, badkamer (ca. 9,70m²) en een 3-tal slaapkamers (... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1994
  Status Sold
  Offered since 11 June 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05456
Asking price €535,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 11 June 2021
Last updated 07 August 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1994
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Hipped
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 420 m²
Effective area 155 m²
Content 668 m³
Surface area external storage rooms 127 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location City centre, Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a busy street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler HR cw4 Remeha Avanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Shower, Sink, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Drimmelen R 632
Area 420 m²

Description

Zeer courant object bestaande uit een winkelpand, een riante bovenwoning en een loods (ca. 11,77 x 7,70m) met bergzolder. Links naast de woning is de oprit naar de achtertuin en de loods. De woning heeft maar liefst een vloeroppervlak van ca. 155m². Op de eerste verdieping is o.a. ruime hal, L-vormige woonkamer met open keuken (ca. 50m²), toilet, badkamer (ca. 9,70m²) en een 3-tal slaapkamers (ca. 21m² / 14m² en 5m²). Op de tweede verdieping is een ruime overloop met toegang tot slaapkamer 4 en 5 (resp. ca. 16m² en 18m²). Het L-vormig winkelpand op de begane grond is ca. 6,19 x 3,44 x 21,12m. Naast de winkelruimte is op de begane grond nog een entree/hal, voorraadkelder, keuken, bijkeuken, badkamer en aparte toiletruimte. Wat betreft de mogelijkheden voor het winkelgedeelte (v.v.o. totaal ca. 122m² ), is er veel mogelijk, o.a.: detailhandel en dienstverlening, horeca categorie I en II, maatschappelijke voorzieningen, cultuur/ontspanning en kantoor. Het pand valt onder Bestemmingsplan Kern Made met mogelijkheid tot wonen, zowel grondgebonden als, bij voorkeur, op de verdiepingen boven de winkelfunctie. De winkel en woning hebben nagenoeg overal dubbele beglazing, geïsoleerde muren en daken. De opbouw boven de winkel en de aanbouw aan de achterzijde is van ca. 1994. In de loods is een aparte berging (ca. 21m²), met eigen ingang. Bouwjaar (herbouw) ca 1994, inhoud ca 668m³ (excl. loods) en perceel groot ca. 420m². (Pand nr. 05456)

Van het gehele pand is een officieel inmeetrapport aanwezig. Alle afmetingen kan je terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd bij de woning.

Ground floor

Indeling winkel op begane grond: Het pand valt onder bestemmingsplan Kern Made en biedt dus een breed scala voor MKB, en nog belangrijker, ligt in een Centrum locatie. Frontbreedte van de winkel ca. 6,19m. De ingang van de winkel ligt aan de straatzijde. Hierachter is direct de winkelruimte (diep ca. 21.12m en vooraan breed ca. 6,19m en het verlengde deel ca. 4,08m breed. Halverwege de winkel is de deur naar de keuken met keukenblok. Hier is ook de deur naar de voorraadkelder met kelderkoekoek. Vanuit de keuken uitzicht op de oprit. In de keuken de toegangsdeur naar de bijkeuken met hier de cv Remeha Avanta cw 4, bouwjaar ca. 2010. Hier is ook de deur naar de voormalige badkamer op de begane grond (niet meer in gebruik) en de aparte toiletruimte met staand closet. In de bijkeuken de deur naar de zij-/ achtertuin.

First floor

Indeling woonhuis eerste verdieping: entree aan zijkant van de woning (begane grond) met hierachter de hal met meterkast (12 groepen / 3x aardlek) en rechts de trapopgang naar de woning op de eerste verdieping. (naast de trap is ook een ingang naar de keuken behorende bij de winkel). Indeling eerste verdieping: hal/overloop met fraaie doorkijk naar de gang met slaapkamers e.d. De hal is afgewerkt met spachtelputz en op de vloer ligt tapijt. Via de hal/overloop toegang tot de woonkamer met open keuken. Het zitgedeelte is gelegen aan de straatzijde met veel ramen en uitzicht op de Nieuwstraat. In de woonkamer een haard met houtkachel. Op de vloer een laminaatvloer met v-groef en een stucwerk plafond met sierlijstjes. De wanden zijn afgewerkt met behang. Geheel achter in de woonkamer is de keuken met keukenblok in hoekopstelling met bovenkastjes, magnetron, gaskookplaat met afzuigkap en een koelkast. Nabij de keuken is de toegangsdeur naar de overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en de aparte toiletruimte. Op de overloop en de slaapkamers ligt een laminaatvloer, wanden van behang en stucwerk plafonds. Vanuit de ouderslaapkamer een deur naar het plat dak aan de achterzijde. De zeer riante en volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en een wastafel met spiegel en wastafelmeubel. Ventilatie hier via uitzetraam en/of mechanische ventilatie. De volledig betegelde toiletruimte heeft een staand closet en een fonteintje.

Second floor

Tweede verdieping: Op de overloop bij de eerste verdieping de vast trap naar de tweede verdieping met een ruime overloop met dakkapel en een 2-tal zeer royale slaapkamers met ruimte bij de knieschotten en een groot dakraam dat zorgt voor de lichtinval.

Garden

Tuin/ loods: De zij- achtertuin is nagenoeg volledig bestraat. Geheel achter in de tuin staat de loods. Deze is halfsteens uitgevoerd en heeft een zolder die bereikbaar is via een trap. Aan de voorzijde heeft de loods een 2-tal openslaande garagedeuren. Een hiervan gaat naar een berging (ca. 4,15 x 5,11m) binnen in de loods. De andere garagedeur biedt toegang naar een opslagruimte/ werkplaats. Beide ruimtes hebben aan de zijkant nog een deur die uitkomt in een pad naast de loods.

Details

Bouwtechnisch en overig: De begane grond: beton, verdiepingsvloeren houten balklagen. Er is geen kruipruimte onder de woning. Overal dubbelglas m.u.v.; 2 bovenlichten linker zijgevel winkel, ramen boven entree winkeldeur, badkamerraampje en wc-raampje beneden. Een buitenkraantje bij achtergevel aanbouw. Aanbouw en opbouw is vanaf bouw 1994 geïsoleerd, voorstel deel winkel (oorspronkelijke spouwmuren) zijn na-geïsoleerd. Woning heeft 2x cv. De cv op tweede verdieping is buiten gebruik (defect).

Van de strook grond links naast de loods wordt een kleine strook toegevoegd aan Nieuwstraat 15 Made. Het uitzetten wordt geregeld door het kadaster en voor rekening van de eigenaar nr. 17 en 17a. De makelaar kan tijdens de bezichtiging duidelijk aangeven op welke strook het gaat (geschat ca. 30m²).

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed