Aanbod

Sold

Sold: Nieuwstraat 66, 4921 CX Made

€245,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 234 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Courante 2/1 kap woning met riante aanbouw, berging en een ca. 17m diepe achtertuin op noordwest in centrum van Made. De woning heeft o.a. een heldere doorzon woonkamer met semi open keuken van totaal ca. 43m² en telt een 4-tal slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e op de tweede verdieping. Verder is er een complete badkamer op de bega... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1975
  Status Sold
  Offered since 04 April 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05345
Asking price €245,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 04 April 2019
Last updated 04 June 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1975
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Party insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 234 m²
Effective area 120 m²
Living area 31.5 m²
Kitchen area 14 m²
Content 410 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
On a busy street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Intergas HR Hybride met warmwaterpomp
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Electric boiler
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Shower
Toilet
Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Sink
Walkin shower
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has roller blinds Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Courante 2/1 kap woning met riante aanbouw, berging en een ca. 17m diepe achtertuin op noordwest in centrum van Made. De woning heeft o.a. een heldere doorzon woonkamer met semi open keuken van totaal ca. 43m² en telt een 4-tal slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e op de tweede verdieping. Verder is er een complete badkamer op de begane grond (ca. 6,5m²) en een badkamer (ca. 2,6m²) op de eerste verdieping. De aanbouw met (geïsoleerd) plat dak is ca. 12,50 x 4,10m. De oorspronkelijke garage is gewijzigd in o.a. een ruime berging met hier o.a. de aansluiting voor was-/ droogapparatuur. Op de begane grond zijn alle kozijnen uitgevoerd in aluminium (incl. bij de aanbouw), alle overige kozijnen zijn van hout. De woning heeft nagenoeg overal rolluiken en/of screens. De achtertuin is ca. 17m diep en geheel achteraan ca. 8m breed. Naast de woning een oprit voor parkeren van de auto op eigen terrein. Zoekt u een leuke 2/1 kap gezinswoning, dan is een bezichtiging de moeite waard. Bouwjaar ca. 1975, inhoud ca. 410m³ en perceel 234m². (Pand nr. 05345)

Ground floor

Indeling begane grond: hoofdentree aan zijkant bij de oprit met hierachter de hal (ca. 8,10 x 0,95m) met toegangsdeuren naar de toiletruimte, berging, badkamer, slaapkamer, woonkamer met semi open keuken en de achtertuin. Op de vloer in de hal een plavuis die doorloopt tot in de toiletruimte, keuken en woonkamer en die voorzien is van vloerverwarming. De volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,24 x 0.92m) ligt direct links in de hal en heeft een wandcloset en fonteintje. Naast de toiletruimte is de deur naar woonkamer met semi open keuken (totaal ca. 43m²). De woonkamer (ca. 4,50 x 7,00m) ligt aan de voorzijde van de woning en de leefkeuken (ca. 3,90 x 3,60m) is tuingericht. In de woonkamer de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast (8 groepen / 2 aardlek / krachtstroom). In de keuken een mooi keukenblok met geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat met afzuigkap, combimagnetron en een close-in boiler. In de keuken openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De wanden in de woonkamer en keuken zijn afgewerkt met spachtelputz, het plafond in de woonkamer met stuukwerk. Geheel achter in de aanbouw is de slaapkamer (ca. 4,75 x 3,60m) met hiervoor een royale en volledige betegelde badkamer (ca. 2,42 x 2,75m) met ligbad, douchecabine, wandcloset, wastafel met wastafelmeubel, spiegel en een designradiator. Naast de badkamer is een ruime berging met schuifwandkast met hier de aansluiting voor was-/ droogapparatuur en de boiler (Daalderop ca. 1996/ voor warmwater badkamer beneden).

First floor

Eerste verdieping: Overloop (ca. 2,20 x 1,00m) met toegang tot een 2-tal ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn resp. ca. 4,68 x 3,25m en 3,48 x 2.58m. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote schuifwandkast en een deur naar het plat dak van de aanbouw. De badkamer (ca. 1,98 x 1,34m) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een wastafel met spiegel en een inloopdouche. De wanden bij de trapopgang, de overloop en de slaapkamers zijn alle afgewerkt met spachtelputz en de plafonds met schrootjes. Op de overloop de vaste trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: Een riante 4e (zolder)slaapkamer (ca. 5,00 x 3,58m/ nokhoogte 2,40m) met 2 ramen in de topgevel die zorgen voor meer dan voldoende lichtinval. Op de zolderslaapkamer een aparte cv-ruimte met een moderne HR-combi cv Intergas 2018 Hybride (met warmwaterpomp/ deze staat op plat dak van de aanbouw).

Garden

Achtertuin en berging: naast de woning een oprit (ca. 2,50 breed en 10,00m diep). De achtertuin ligt op noordwest. Bij de achtergevel een buitenkraantje. In de berging (ca. 3,65 x 2,39m) met lichtkoepel is naast de natte ruimte ook een kleine zgn. aardappelkelder. In deze ruimte zit ook de verdeler voor de vloerverwarming, een wastafel en een aparte groepenkast (2 groepen). Aan de voorzijde van de berging een sectional, elektrisch bedienbare garagedeur.

Details

Bouwtechnisch/overig: Plat dak aanbouw is in maart 2018 geheel gecoat (2 jaar garantie). Begane grond beton, verdiepingsvloeren houten balklagen. Geen kruipruimte. Begane grond overal dubbelglas, op de eerste en tweede verdieping enkelglas. Muren aanbouw met isolatie, plat dak aanbouw voorzien van isolatie (3cm dik).

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed