Aanbod

Sold

Sold: Nieuwstraat 92, 4921 CZ Made

€480,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 335 m²
Liveable area 140 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

Vrijstaande woning met aanbouw, tuinkamer en garage op royaal perceel. BIJZONDER: geschikt voor dubbele bewoning.

In centrum van Made een zeer riante, vrijstaande woning met aanbouw, tuinkamer (ca. 30m²), achterom en een in spouw uitgevoerde garage. Bijzonder aan de woning is, dat deze geschikt is voor dubbele bewoning of bijv. kantoor-praktijk aan huis. Het pand heeft o.a. een 2-tal woonkamers van resp. ca. 36m² en 20m²/ 2-tal keukens van resp. ca. 16m²/ 8m² en 2-tal badkamers van resp. ca. 11,5m²/ 4m². D... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1996
  Status Sold
  Offered since 15 October 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05375
Asking price €480,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 15 October 2019
Last updated 21 February 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1996
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 335 m²
Effective area 140 m²
Living area 30 m²
Kitchen area 24 m²
Content 650 m³
Surface area external, linked storage rooms 30 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 10 of which (7 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler HR combi Remeha Calenta CW5
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Wood stove
Ventilation method Mechanical ventilation
Natural ventilation
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower
Sink
Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath
Double sink
Shower
Parking Detached stone
Has an alarm Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes

Definition

In centrum van Made een zeer riante, vrijstaande woning met aanbouw, tuinkamer (ca. 30m²), achterom en een in spouw uitgevoerde garage. Bijzonder aan de woning is, dat deze geschikt is voor dubbele bewoning of bijv. kantoor-praktijk aan huis. Het pand heeft o.a. een 2-tal woonkamers van resp. ca. 36m² en 20m²/ 2-tal keukens van resp. ca. 16m²/ 8m² en 2-tal badkamers van resp. ca. 11,5m²/ 4m². De kleinste badkamer is op de begane grond. Vervolgens is er een slaapkamer op de begane grond van ca. 10,5m² en een 4-tal slaapkamers op de eerste verdieping van ca. 21m², 10m² en 2x 10,5m². Op tweede verdieping (via vlizo) is nog een ruime bergzolder met cv (06-2019) en een 2-tal slaapkamers met dakraam (beide groot ca. 12m²). Om de woning compleet te maken is er een echte ruime voorraadkelder (ca. 11m²/ stahoogte ca. 2m/ prefab kelder). De woning is geheel geïsoleerd (vloer-/ spouw en dakisolatie), alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbele beglazing. De garage heeft de oprit aan de Dahliastraat, de poort hier naar toe is echter vervangen door een muur, maar eventueel weer eenvoudig open te maken. De royale achtertuin (noordwest) is ca. 13m breed en ca. 11m diep. De tuinkamer (ca. 2011) is een ideale plek om lang van het buitenleven te genieten. Bouwjaar ca. 1996, inhoud ca. 650m³ en perceel 335m². (Pand nr. 05375)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een ruime ontvangsthal (ca. 4,60 x 1,70m) en direct links de meterkast (13 groepen/ aardlek). Geheel rechts achter in de hal de toiletruimte (1,20 x 0,90m) met staand closet en fonteintje. Vooraan, rechts naast de voordeur, is de trapopgang naar de eerste verdieping, met aan de achterzijde de toegangsdeur naar de voorraadkelder en aansluitend de toegangsdeuren die uitkomen bij alle overige ruimtes op de begane grond. Links is de L-vormige woonkamer (ca. 8,40 x 5,11 x 3,40m) met aan de achterzijde openslaande tuindeuren die uitkomen bij de tuinkamer. Hier is ook het eetgedeelte. Aan de straatzijde is het ruime zitgedeelte met houtkachel (blijft achter). De ramenpartijen aan de voor-/ en zijkant zorgen voor meer dan voldoende lichtinval. Alle muren in de woonkamer zijn in ca. 2018 opnieuw voorzien van strak stucwerk en op de vloer ligt een eiken parketvloer. De leefkeuken (ca. 4,35 x 3,70m) heeft een complete en gerenoveerde keukeninrichting in U-vorm. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, koel-vries combi, combimagnetron, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken fraai uitzicht op de overkapping en de achtertuin. In de keuken een tegelvloer en wanden deels met een lambrisering en deels van stucwerk. In de keuken is een deur naar de achtertuin.
Aan de rechterzijde van de woning is via de ontvangsthal de toegangsdeur naar de 2e woonkamer (ca. 3,40 x 6,00m) die aan de straatzijde ligt. Hier ligt een laminaatvloer en zijn de muren afgewerkt met stucwerk. Aansluitend de keuken (ca. 2,33 x 4,03m) met recht keukenblok en een klein tussenportaal (ca. 1,30 x 1,00m) dat naar de badkamer op de begane grond gaat, die bij de slaapkamer hoort. In de keuken de aansluiting voor het witgoed. Via deze keuken is de achtertuin ook bereikbaar. Direct achter de keuken ligt de slaapkamer (ca. 4,40 x 3,00m) met raam dat uitkijkt op de achtertuin en de deur naar de volledig betegelde badkamer (ca. 2,13 x 1,90m). In de badkamer een wastafel met planchet/ spiegel, douchecabine en staand closet.

First floor

Eerste verdieping: T-vormige overloop met toegang tot een 4-tal slaapkamers, aparte toiletruimte en de royale badkamer. De slaapkamers zijn ca. 6,60 x 3,50m/ 2x 3,50 x 3,00m en 3,20 x 3,16m. De ouderslaapkamer heeft een vaste schuifwandkast en de ramen zijn hier voorzien van rolluiken. De slaapkamer voorzijde woning heeft een dakkapel, waardoor deze ruimte alsnog als ruim wordt ervaren. Alle vloeren hier zijn afgewerkt met laminaat. Aan de achterzijde is de volledig betegelde badkamer (ca. 3,70 x 3,20m) met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel met spiegels en designradiator. Naast de badkamer is de aparte toiletruimte (ca. 1,50 x 1,00m). Op de overloop is een vlizotrap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: een ruime en volwaardige tweede verdieping, met in midden een bergzolder en links en rechts extra slaapkamers met dakraam, beide ca. 4,00 x 3,50m. Op de bergzolder is de HR-combi-cv Remeha.

Garden

Achtertuin/ garage: in de achtertuin o.a. een ruim gazon, een L-vormige grindborder met catalpa bolboom en een pergola met druivenrank. Naast de tuinkamer (ca. 8,30 x 3,70m) is er nog een ruim terras bij de grindborder. Vanaf de tuinkamer, langs de garage en voor de garage sierbestrating. Hier is ook de poort naar straat. De garage heeft aan de voorzijde een kanteldeur en een zijdeur die uitkomt in de achtertuin. De garage is voorzien van elektra.

Details

Bouwtechnisch/overig: Begane grond (geïsoleerd) en eerste verdiepingsvloer: beton. Vloer tweede verdieping: balklaag. Kruipruimte onder woning, toegang via kelder. Kap woning: Unidek geïsoleerde dakplaten. Bij ramen voorzijde begane grond en 1e verdieping zijramen zgn. suskasten. In toiletruimte eerste verdieping zit verdeler van de radiatoren naar de 2e verdieping/ gescheiden systeem om de temperatuur via de cv afzonderlijk te regelen (wifi-app) van de gezinswoning en de “aanleunwoning”. In beide keukens is geen gasaansluiting. Schilderwerk buiten is van ca. 2015. Buitenkraantje bij achtergevel.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Acquisitie op woningen of bedrijfspanden die door Zopfi Makelaardij worden aangeboden, wordt niet op prijs gesteld.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed