Aanbod

Sold

Sold: Olmenpad 20, 4921 DN Made

€300,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 176 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Mooie en prima onderhouden, gemoderniseerde 2/1 kapwoning met aanbouw met overkapping, afgesloten carport aan achterzijde van de woning, berging en een zongunstige achtertuin (zuidoost). De achtertuin ca. 12m diep en ca. 8m breed. De woning heeft aan de linkerzijde een eigen achterom met poort. Indeling begane grond o.a.: hal, toiletruimte, heerlijk royale L-vormige woonkamer (ca. 32m²) met tui... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1987
  Status Sold
  Offered since 10 November 2020
  Offered since 10 November 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05434
Asking price €300,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 10 November 2020
Last updated 03 February 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1987
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Floor, Party insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 176 m²
Effective area 110 m²
Kitchen area 9.92 m²
Content 370 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR Remeha combi (Avanta)
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Carport
Has AC Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Drimmelen S 3538
Area 176 m²

Description

Mooie en prima onderhouden, gemoderniseerde 2/1 kapwoning met aanbouw met overkapping, afgesloten carport aan achterzijde van de woning, berging en een zongunstige achtertuin (zuidoost). De achtertuin ca. 12m diep en ca. 8m breed. De woning heeft aan de linkerzijde een eigen achterom met poort. Indeling begane grond o.a.: hal, toiletruimte, heerlijk royale L-vormige woonkamer (ca. 32m²) met tuindeuren en een semi open keuken (ca. 10m²/ in de aanbouw). Eerste verdieping: overloop, een 2-tal slaapkamers van resp. 18m² en 10m² en een royale moderne badkamer van ca. 5m². De ouderslaapkamer (met airco) heeft een prachtige en royale walk-in-closet. Vervolgens is er een vaste trap naar de tweede verdieping met hier een ruime voorzolder (ca. 9m²) en aansluitend een derde slaapkamer (ca. 10m²). In 2016 is door de huidige bewoners o.a. de badkamer en toiletruimte vernieuwd, en zijn de meterkast en alle schakelaars/stopcontacten vervangen. Op de gehele begane grond een fraaie keramische vloertegel die voorzien is van vloerverwarming als hoofdverwarming. Nagenoeg alle wanden zijn afgewerkt met strak stucwerk en de woning heeft overal rolluiken. De voortuin is ruim van opzet en biedt privacy vanaf de straatzijde (ca. 8m x 2,50m). Aan de achterzijde van de woning een klein parkeerterrein met extra parkeerplaatsen (bereikbaar via zijstraat van de Elzenstraat). Hier is ook de toegang naar de (afgesloten) carport. De woning staat in een rustig straat en op geringe afstand van het centrum. Kortom een courante en mooie gezinswoning, op een fijne locatie. Bouwjaar ca 1987, inhoud ca 370m³ en perceel 176m². (Pand nr. 5434)

Ground floor

Indeling begane grond: entree voorzijde van de woning met direct hierachter een ruime hal en rechts de garderobe en de meterkast ( 10 groepen en 2 x aardlek/ nieuw 2016). In het verlengde van de hal, de deels betegelde toiletruimte met wandcloset en de trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de linkerzijde toegang tot de sfeervolle en royale L-vormige woonkamer (ca 8,20 x 5,05 x 3,23m) met strak stucwerk als wandafwerking. Het zitgedeelte is aan de voorzijde en het eetgedeelte heerlijk tuingericht bij de openslaande tuindeuren. De ramen zorgen voor veel lichtinval, zowel in de gehele woonkamer als in de keuken. Aan de achterzijde in de aanbouw, de semi open keuken (ca 4,96 x 2,00m) met een mooi keukenblok in hoekopstelling dat voorzien is van geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser, koelkast, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en een combimagnetron. In de keuken zijn de muren gedeeltelijk betegelt en gedeeltelijk afgewerkt stucwerk. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: overloop met toegang tot een 2-tal zeer ruime slaapkamers, de complete badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. De royale ouderslaapkamer (ca 5,05 x 4,32) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een fantastische walk-in-closet (ca. 2,00 x 2,00m). De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde (ca 3,81 x 2,72m). De overloop en de slaapkamers hebben een mooie laminaatvloer (2016) en strak stucwerk bij de wanden en plafonds. De volledig betegelde en moderne badkamer (ca 2,33 x 2,10m / ca. 2016) is volledig betegeld en ingericht met een inloopdouche, wandcloset, wastafel met wastafelmeubel/spiegel en een designradiator.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca 2,34 x 4,00m) met dakraam, met de aansluiting voor was- en droogapparatuur en de cv combi ketel Remeha Avanta (2020). Aansluitend een ruime derde slaapkamer van (ca. 2,71 x 4,00m). Op de voorzolder en werk-/ slaapkamer ligt een laminaatvloer. Beide ruimtes hebben extra bergruimte achter de kniesschotten.

Garden

Voor- achtertuin en afgesloten carport: aan de voorzijde bij de woning een riante voortuin, hoofdzakelijk bestraat met siertegels en een splitborder. Links naast de woning een pad met poort (achterom). De ca. 12m diepe achtertuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd met een groot terras en een overkapping aan de zijgevel van de aanbouw. Geheel rechts achterin de tuin een geïsoleerde stenen berging, die voorzien is van elektra.

Details

Bouwtechnisch/overig: begane grond en verdiepingsvloeren van beton. Onder woning kruipruimte, mangat bij voordeur. Buitenkraantje bij zijgevel (aanbouw). Mechanische ventilatie bij toilet, woonkamer en badkamer. Gehele woning voorzien van rolluiken. Buitenschilderwerk van 2018 en binnen 2016. Op de begane grond overal dubbelglas en op de eerste verdieping enkelglas m.u.v. de badkamer. Woning met vloer/ muur- en dakisolatie.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed