Sold: Pastoriestraat 11b, 4921 AR Made - Zopfi Makelaardij - Immo - Real Estate

Aanbod

Sold

Sold: Pastoriestraat 11b, 4921 AR Made

€285,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Plot size 1,936 m²
Liveable area 100 m²

Note

Schitterend, instap klaar en royaal 3-kamerappartement met garagebox en balkon (zuid) tegen het centrum van Made.

Schitterend, instap klaar en royaal 3-kamerappartement met ruime garagebox en balkon (zuid) tegen het centrum van Made. Het appartement heeft aan de buiten-/ en binnenzijde een zeer exclusieve uitstraling en is prachtig afgewerkt met o.a. een compleet en modern keukenblok in hoekopstelling, zeer riante badkamer en deels inpandig balkon en een fraaie laminaatvloer over de gehele verdieping. Het app... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Construction period 2006
  Status Sold
  Offered since 02 June 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05298
Asking price €285,000
Service costs €180.10
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 02 June 2018
Last updated 21 June 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2006
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Full
Anchor free cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,936 m²
Effective area 100 m²
Content 270 m³
Surface area external storage rooms 18 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Number of balconies 1
Outdoors
Location On a quiet street
City centre
Unobstructed view
Near shopping center
Near public transport
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Remeha HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Garagebox
Has a shower Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a garage Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Annual meeting Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Schitterend, instap klaar en royaal 3-kamerappartement met ruime garagebox en balkon (zuid) tegen het centrum van Made. Het appartement heeft aan de buiten-/ en binnenzijde een zeer exclusieve uitstraling en is prachtig afgewerkt met o.a. een compleet en modern keukenblok in hoekopstelling, zeer riante badkamer en deels inpandig balkon en een fraaie laminaatvloer over de gehele verdieping. Het appartement ligt op de tweede woonlaag (eerste verdieping) en heeft een vloeroppervlak van ca. 100m² dat bestaat o.a. uit een royale woonkamer met open keuken van totaal ca. 42m²/ (ouder)slaapkamer van maar liefst ca. 18m²/ 2e slaap(werk)kamer van ca. 10m²/ badkamer ruim 6m²en een bergruimte van ca. 3,50m². De garagebox ligt achter het complex dat bereikbaar is via een afgesloten hekwerk tussen de complexen in. Het complex is kleinschalig van opzet en bestaat uit een 2-tal blokken met elk een 5-tal appartementen. Het appartement is optimaal geïsoleerd en daardoor is het energieverbruik laag te noemen. Alle ramen zijn van het type draai-kiepsysteem, voorzien van HR++ dubbele beglazing en alle kozijnen zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. De aanwezigheid van een gevarieerd winkelaanbod in het levendige dorpscentrum op zeer geringe loopafstand maken het wonen in en rond deze kern bijzonder aantrekkelijk. Het gaat hier om een exclusief appartement dat geschikt is om duurzaam zelfstandig te blijven wonen. Bouwjaar ca. 2006/ vloeroppervlak ca. 100m². (Pand nr. 05298).

Ground floor

Entree voorzijde met de postboxen, de videofoon en hierachter een zeer fraaie ontvangsthal met een keramische vloertegel. In het verlengde van de ontvangsthal is de met tapijt beklede trapopgang naar de verdiepingen en geheel achter in de hal een ruime lift.

Indeling appartement: Achter de voordeur een ruime L-vormige hal met garderobe en direct rechts naast de voordeur de meterkast (7 groepen/ 2x aardlek) en aansluitend de garderobe. Via deze hal zijn alle ruimtes bereikbaar: woonkamer-keuken/ toiletruimte/ slaapkamers en badkamer. In de hal een laminaatvloer (eikenlook) dat doorloopt door het gehele appartement. In de hal zijn net als in het gehele appartement de muren afgewerkt met spachtelputz. De deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje ligt tegenover de garderobe. Naast de voordeur links is de toegangsdeur naar de royale woonkamer met open keuken en balkon met schuifpui. De woonkamer (ca. 6,55 x 6,00m) is heel helder mede door de grote ramen aan de voorzijde en de 2 ramen aan de zijgevel. De woonkamer met open keuken doet heel huiselijk en warm aan. Het balkon (ca. 2,85 x 2,60m) aan de voorzijde van de woonkamer is bereikbaar via een schuifpui (met plissé hordeur). Het balkon is voorzien van blank gelaagd glas in een metalen frame dat zorgt voor privacy vanaf de straatzijde en op de vloer ligt kunstgras. Verder heeft het balkon een vaste kast en een elektrisch bedienbaar screen. Het raam aan de voorzijde van de woonkamer heeft eveneens een screen. In de keuken (ca. 2,89 x 2,42m) een modern en compleet keukenblok in hoekopstelling met kunststof werkblad en geïntegreerde (Siemens) apparatuur zoals: vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat met afzuigkap en een combimagnetron. In de keuken ook een raam dat hier zorgt voor extra lichtinval. In de keuken de toegangsdeur naar volledig betegelde bergruimte (ca. 2,42 x 1,45m) met hier de aansluiting voor was-/ en droogapparatuur, het centrale afzuigsysteem en de HR-combi-cv Remeha (2006). Aan de achterzijde van het appartement (noord) liggen de beide (zeer ruime) slaapkamers van resp. groot. 4,73 x 3,80m en 3,80 x 2,65m, waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een vaste schuifwandkast. De luxe en volledig betegelde badkamer (ca. 2,89 x 2,15m) is in ca. 2012 verbouwd waarbij het ligbad is vervangen door een moderne en ruime inloopdouche met brede wastafel/spiegel en wastafelmeubel met soft close-lades. In de badkamer een raam voor de ventilatie en een mechanische ventilatie.

Garage/berging, parkeren: de garageboxen liggen achter het appartementencomplex. De garagebox (groot ca. 6 x 3m) behorende bij het appartement ligt bijna in het verlengde van de oprit naar de boxen. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare en geïsoleerde sectional deur. Voor de afvalcontainers van de bewoners is een gezamenlijke garagebox. Verder zijn achter de complexen nog een 9-tal parkeervakken.

Details

De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedragen € 180,10 per maand. Deze servicekosten voorzien o.a. in de premie opstalverzekering, dagelijks onderhoud van het complex, onderhoud lift en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het appartementencomplex. De V.v.E. is een gezonde vereniging en cijfers, notulen van de meest recente jaarvergadering en het (aanvullend) huishoudelijk reglement betreffende de V.v.E. zijn beschikbaar.

Bouwtechnisch/overig: alle verdiepingsvloeren: beton/ complex heeft een gescheiden rioolsysteem/ afvoeren van pvc/ Hang-/ sluitwerk: inbraak werende kwaliteit SKG**/ binnendeurkozijnen metalen kozijnen met bovenlicht met opdekdeuren (breed 91 cm)

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed