Aanbod

Sold

Sold: Plataanstraat 10, 4921 DM Made

€225,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 142 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Mooie en goed onderhouden gezinswoning (type hoekwoning) met aan voorzijde een uitbouw, berging en een achterom op gewilde en aantrekkelijke locatie in Made. De woning heeft naast een zeer sfeervolle en heldere woonkamer met open keuken (totaal ca. 32m²) een 4-tal ruime slaapkamers (groot ca. 16m², 9m², 8m² en 20m²) en een fraaie badkamer (ca. 5m²). In de keuken is een compleet en modern keukenblo... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1983
  Status Sold
  Offered since 05 November 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05321
Asking price €225,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 05 November 2018
Last updated 08 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1983
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Party insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 142 m²
Effective area 110 m²
Living area 27.2 m²
Kitchen area 5.18 m²
Content 330 m³
Surface area other inner rooms 5 m²
Surface area external storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
On a quiet street
Residential area
Type Front yard
Orientation North west
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Vaillant HR Combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2002
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has solar blinds Yes

Definition

Mooie en goed onderhouden gezinswoning (type hoekwoning) met aan voorzijde een uitbouw, berging en een achterom op gewilde en aantrekkelijke locatie in Made. De woning heeft naast een zeer sfeervolle en heldere woonkamer met open keuken (totaal ca. 32m²) een 4-tal ruime slaapkamers (groot ca. 16m², 9m², 8m² en 20m²) en een fraaie badkamer (ca. 5m²). In de keuken is een compleet en modern keukenblok geplaatst in hoekopstelling (bj. ca. 2008). Ook de badkamer is erg compleet met o.a. ligbad, toilet, douche en wastafel met ombouw (bj. ca. 2003). De woning heeft een interne berging aan de voorzijde van de woning die zowel van buitenaf bereikbaar is als intern via de hal. De woning is voorzien van spouw-/ vloer- en dakisolatie en heeft bij alle ramen van de woonkamer, keuken en de keukendeur rolluiken. Bij de woning een voortuin en een zongunstige achtertuin van ca. 12m diep op zuidoost. De woning staat aan een rustig doorgaande straat. Een superleuke woning! Maak een afspraak en je zult het zelf ervaren. Bouwjaar woning ca. 1983, inhoud ca. 330m³ en perceel groot 142m². (Pand nr. 05321)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant bij de uitbouw (berging) met hierachter een L-vormige hal (ca. 1,50/200 x 2,70m) met direct rechts de deur naar de inpandige berging en links in het verlengde van de hal de meterkast (8 groepen/ 2x aardlek). De inpandige berging (ca. 2,53 x 2,33m/ met zoldertje) is halfsteens uitgevoerd met aan de binnenzijde een voorzetwand. In de hal een laminaatvloer die doorloopt tot in de woonkamer en het tussenportaal. De wanden in de hal zijn afgewerkt met spachtelputz. De L-vormige woonkamer (ca. 8,00 x 5,10 x 3,40m) heeft aan de straatzijde het zitgedeelte en aan de tuinzijde bij de open keuken het eetgedeelte. De wanden in de woonkamer zijn afgewerkt met behang. In de keuken (ca. 2,25 x 2,30m) een modern en compleet keukenblok in hoekopstelling met geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, combimagnetron, koelkast met vriezer en een close-in boiler. In de keuken een tegelvloer en de toegangsdeur naar de achtertuin. Halverwege de woonkamer is een tussenportaal (ca. 2,20 x 0,90m) met de trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar de bijna geheel betegelde toiletruimte (ca. 1,10 x 0,90m) met wandcloset en fonteintje.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2,10 x 1,20m) met de toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers en de complete badkamer. De 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn respectievelijk groot ca. 5,70 x 2,80m (met o.a. groot dakramen, nw. 2013) en 3,60 x 2,20m. Aan de achterzijde is een ruime derde slaapkamer (ca. 3,35 x 2,80m). Alle slaapkamers en de overloop hebben een laminaatvloer. De volledig betegelde en mooie badkamer (ca. 2,24 x 2,20m) heeft een ligbad, douchecabine, wandcloset en een wastafel met ombouw, kastjes en spiegel. Op de overloop een vaste open trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: ruime 4e (zolder)slaapkamer van ca. 5,00 x 4,50m met een 2-tal dakramen en extra bergruimte bij de knieschotten. Hier is ook de aansluiting voor wasmachine/droger, de HR-combi Vaillant bj 09-2002 en het centraal afzuigsysteem.

Garden

Voor- achtertuin en berging: de voortuin is geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd met als erfafscheiding tussen het trottoir een smeedijzer hekwerkje. De zonnige en ruime achtertuin is eveneens grotendeels onderhoudsvriendelijk aangelegd met o.a. een groot terras van sierbestrating met elektrisch zonnescherm direct achter de woning. Verder heeft de tuin nog diverse plantenborders. De berging (ca. 5,28 x 2,58m) geheel achter in de tuin is halfsteens uitgevoerd en voorzien van elektra.

Details

Bouwtechnisch-overig: Onder woning kruipruimte, mangat bij achterdeur. Begane vloer en verdiepingsvloeren van beton. Tussen buren een dikke muur. Dubbelglas bij ramen begane grond, 1 raam slaapkamer achterzijde en de 2 Velux dakramen. Dak berging vervangen in ca. 2008 (Bitumen). Schilderwerk buitenzijde ca. 2016. Riolering: pvc.

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De koper betaalt € 1.900,- aan makelaarskosten voor de diensten van Zopfi Makelaardij (Meer informatie hierover zie onze site www.zopfi-makelaardij.nl of neem contact op met een van onze makelaars).

Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Extra

ZonZone

Recently viewed