Aanbod

Sold

Sold: Prinsenhof 47, 4921 HW Made

€440,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 276 m²
Liveable area 160 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer riante en fraaie 2/1 kapwoning met garage, carport, tuinkamer, ruime voortuin en een royale achtertuin in de jonge wijk plan Prinsenpolder. Deze gezinswoning staat op een van de meest gewilde locaties in het plan Prinsenpolder: ruim van opzit en met veel aandacht voor groen en ruimte voor kinderen en tegen het dorpscentrum. De woning heeft op de begane grond o.a. een ruime ontvangsthal (6m... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 2011
  Status Sold
  Offered since 02 July 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05417
Asking price €440,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 02 July 2020
Last updated 26 August 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2011
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Anchor free cavity wall
Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 276 m²
Effective area 160 m²
Kitchen area 6 m²
Content 490 m³
Surface area external, linked storage rooms 18 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Near highway
Near school
On a quiet street
Open position
Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler HR combi-cv Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Gas fireplace
Bathroom facilities Bath
Double sink
Walkin shower
Washbasin furniture
Parking Attached stone
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has ventilation Yes

Description

Zeer riante en fraaie 2/1 kapwoning met garage, carport, tuinkamer, ruime voortuin en een royale achtertuin in de jonge wijk plan Prinsenpolder. Deze gezinswoning staat op een van de meest gewilde locaties in het plan Prinsenpolder: ruim van opzit en met veel aandacht voor groen en ruimte voor kinderen en tegen het dorpscentrum. De woning heeft op de begane grond o.a. een ruime ontvangsthal (6m²), L-vormige woonkamer met open keuken totaal maar liefst ca. 45m² en een bijkeuken (ca. 6m²). Op de eerste verdieping: L-vormige overloop, een 3-tal slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer ca. 13m² en de overige slaapkamers ca.10m² en 8m², een complete badkamer (ca. 6m²) en een aparte toiletruimte. De vaste trap naar de tweede verdieping geeft toegang tot de voorzolder en aansluitend een zeer riante 4e slaapkamer (ca. 28m²) met dakraam. De gashaard en de tuindeuren in de woonkamer zorgen voor een bijzonder huislijke sfeer. Op de begane grond ligt vloerverwarming als hoofdverwarming. In prachtige aangelegde en royale achtertuin is gedacht aan groen, maar ook een terras met zon en een tuinkamer (bj. 2011) als schaduwplek. De garage is inpandig bereikbaar met voor de garage een carport (bj. 2018) en een oprit voor het parkeren van een 2-tal auto’s op eigen terrein. Wat een prachtige gezinswoning is dit! Bouwjaar ca. 2011, inhoud ca. 490m³ en perceel groot 276m². (Pand nr. 05413).

Ground floor

Indeling begane grond: entree zijkant van de woning met hierachter een ruime ontvangsthal met garderobe (ca. 2,40 x 2,60m) en direct rechts de meterkast (7 groepen/ 2x aardlek) en aansluitend de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,12 x 1,00m) met wandcloset en fonteintje. In de hal zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz en op de vloer een mooie laminaatvloer die doorloopt tot in de woonkamer. Links in de hal de trapopgang naar de eerste verdieping en in het verlengde de stalen industriële deur naar de zeer riante L-vormige woonkamer (ca. 5,45 x 10,20 x 3,00m) met open keuken (ca. 2,46 x 2,45m), openslaande tuindeuren en de sfeervolle gashaard. Het gezellig ingedeelde zitgedeelte is natuurlijk aan de straatzijde bij de gashaard. De 3-ramen geven een bijzonder huislijke sfeer aan dit woongedeelte en kijken lekker ver weg de wijk in. Aan de achterzijde is het eetgedeelte, heerlijk nabij de open keuken en de openslaande tuindeuren naar de achtertuin. In de keuken een compleet keukenblok in hoekopstelling met granieten werkblad/ smetplint en geïntegreerde apparatuur zoals: combi magnetronoven, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, vaatwasser en spoelbak. In de woonkamer en keuken zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz en in de keuken ligt een tegelvloer die doorloopt tot in de bijkeuken. Aansluitend de bijkeuken (ca. 3,55 x 1,75m) met hier de aansluiting voor het witgoed, 3-tal ruime vaste kasten en een toegangsdeur naar de achtertuin en de deur naar de garage. De gehele begane vloer heeft vloerverwarming m.u.v. de garage.

First floor

Indeling eerste verdieping: L-vormige overloop (ca. 3,40 x 1,13 x 2,55m) met raam in de zijgevel en de toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers, de badkamer en een aparte toiletruimte. De slaapkamers zijn resp. groot ca. ouderslaapkamer: 5,45 x 2,40 x 3,84m / kinderkamers 3,42 x 2,32m en 3,05 x 3,43m. De slaapkamers en de overloop hebben zeil (laminaatlook) en alle wanden zijn afgewerkt met strak stucwerk. De volledig betegelde en ruime badkamer (ca. 2,56 x 2,00m / inloopdouche ca. 1,40 x 0,88m) ligt tussen 2 slaapkamers in en heeft een ligbad, extra brede wastafel met lades en spiegel en een ruime inloopdouche. Naast de badkamer is een aparte toiletruimte (ca. 1,32 x 0,88m / gelijk aan die van de begane grond) met wandcloset en fonteintje. Op de overloop de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. De trapopgang naar eerste en tweede verdieping zijn afgewerkt met spachtelputz.

Second floor

Tweede verdieping: voorzolder (ca. 3,35 x 2,35m) met hier de HR combi-cv Intergas 2011 en het mechanisch ventilatiesysteem. Naast de voorzolder is de 4e L-vormige slaapkamer (ca. 7,45 x 3,00 x 5,45m) met aan de achterzijde een groot dakraam. Ook hier vloerafwerking zeil met laminaatlook.

Garden

Voor-/ achtertuin, carport, garage en tuinkamer: De ruime voortuin 4,50 x 5,45m is onderhoudsvriendelijk aangelegd met grindborder maar ook met oog voor groen: met o.a., catalpa bolbomen, beukenhaag en hortensia’s. Naast de woning een brede oprit geschikt voor parkeren op eigen terrein. Bij deze oprit een carport (ca. 5,60 x 3,85m/ van gegalvaniseerd staal) en de hemelwaterafvoeren geïntegreerd in de gemetselde kolommen. De lichtkoepel in het dak zorgt dan weer voor lichtinval bij de voordeur. De garage (ca. 6,37 x 2,86m) heeft een kiepdeur met inloopdeur en is voorzien van elektra en heeft een uitstortgootsteen met koud water. In de garage aan de achterzijde nog een deur die uitkomt bij de tuinkamer. De achtertuin is ca. 12m diep, ca. 8,60m breed en ligt op noord. Direct achter de woning een groot terras met aansluitend een speelgazon en borders met o.a. beukenhaag. In de achtertuin heel veel privacy. Verder is er in de achtertuin nog een tuinkamer ca. 5,00 x 3,60m. Hier is het lang genieten van het buitenleven.

Details

Bouwtechnisch/overig: alle verdiepingsvloeren van beton, dak garage eveneens beton met bitumen dakbedekking. Verdeler vloerverwarming in de hal onder de trap. Buitenkraantje bij achtergevel. De woning is voorzien van spouw-/, vloer-/ en dakisolatie, dubbele beglazing HR++, draai-kiep ramen en alle deuren zijn voorzien van veiligheidshang-/ en sluitwerk. Schilderwerk buiten ca. 2016.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed