Aanbod

Sold

Sold: Reesstraat 13, 4921 TJ Made

€270,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 153 m²
Liveable area 106 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer mooie gezinswoning (type middenwoning) met ruime berging, voortuin en een fijne ca. 12m diepe achtertuin op zuidwest met achterom. In 2019 is de woning op meerdere onderdelen gemoderniseerd, waaronder op de begane grond een fraai keramische vloertegel, een van de wanden in de woonkamer is afgewerkt met wanddecor tegelstrips (antraciet) en de hoekkeuken is geheel gerenoveerd, in 2020 is de... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1970
  Status Sold
  Offered since 17 January 2021
  Offered since 17 January 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05441
Asking price €270,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 17 January 2021
Last updated 16 March 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1970
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall
Surfaces and content
Plot size 153 m²
Effective area 106 m²
Living area 31 m²
Kitchen area 7.2 m²
Content 360 m³
Surface area external storage rooms 11.6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR combi-cv Daalderop
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system, Electric boiler
Heating Air conditioning, Central heating
Bathroom facilities Bath, Double sink, Toilet
Has AC Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Drimmelen R 1000
Area 153 m²

Description

Zeer mooie gezinswoning (type middenwoning) met ruime berging, voortuin en een fijne ca. 12m diepe achtertuin op zuidwest met achterom. In 2019 is de woning op meerdere onderdelen gemoderniseerd, waaronder op de begane grond een fraai keramische vloertegel, een van de wanden in de woonkamer is afgewerkt met wanddecor tegelstrips (antraciet) en de hoekkeuken is geheel gerenoveerd, in 2020 is de ouderslaapkamer voorzien van een airco en zijn alle kozijnen zijn aan de binnenzijde geschilderd. De voortuin is eveneens in 2020 nieuw aangelegd. Indeling begane grond o.a.: hal (ca. 3m²), toilet (2010), super sfeervolle Z-vormige woonkamer (ca. 31m²) en een semi open keuken (ca. 2010). Indeling eerste verdieping o.a.: overloop, een 3-tal slaapkamers (ca. 15,6m²/ 12,2m² en 5,1m²) en een mooie, ruime badkamer (2010 / ca. 3,7m²). Tweede verdieping: voorzolder (ca. 8,7m²) en aansluitend een vierde slaapkamer met dakkapel (ca. 19m²). De woning heeft overal dubbele beglazing en bij de ouderslaapkamer en achterdeur een rolluik. De ruime voortuin is ca. 6m breed en ca. 3m diep. De achtertuin ligt op zuidwest en is ca. 6m breed en ca. 12m diep. In de achtertuin over de volle breedte een stenen berging met achterom. De woning staat in een fijne woonwijk, op echt geringe loopafstand van een school voor voortgezet onderwijs en een basisschool, maar ook op geringe afstand van het dorpscentrum, de sportvelden en wandelpark de Ligne. Zoek jij een echte gezinswoning, dan moet je zeker komen kijken. Deze woning kan je in principe zo betrekken. Bouwjaar ca 1970, inhoud ca 360m³ en perceel 153m². (Pand nr. 05441)

De bezichtigingen starten donderdag- en vrijdagmiddag (resp. 21 en 22 januari) en zaterdagochtend 23 januari. Verlengd met maandag 25-01.

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan voorzijde van de woning met een kleine overkapping met hierachter de hal (ca. 1,05 x 2,86m) met direct rechts de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,15 x 1,00m) met wandcloset en fonteintje. Aansluitend de meterkast (7groepen / 3 toegevoegd bij plaatsen nieuwe keuken in 2010) en aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal zijn de wanden afgewerkt met glasvezelbehang en op de vloer ligt een mooie keramische vloertegel die doorloopt tot in de woonkamer en keuken. In verlengde van de hal de toegangsdeur naar de sfeervolle en gezellige Z-vormige woonkamer met aan de straatzijde het zitgedeelte (ca. 3,83 x 4,83m) en aan de tuinzijde het eetgedeelte (ca. 3,18 x 2,65m) met een vaste voorraadkast naast de deur naar de hal. De grote ramen zorgen hier voor extra veel lichtinval. De wanden zijn hoofdzakelijk afgewerkt met stucwerk, en 1 wand met wanddecor tegelstrips. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk. In de semi open keuken (ca. 3,30 x 2,21m) een modern, mooi en compleet keukenblok in hoekopstelling (gerenoveerd in 2019/ nw achterwand, nieuw werkblad, alle deurtjes laten schilderen door vakman, nw. vaatwasser). De keuken is voorzien van geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser, koelkast, close-in-boiler, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap. In de keuken de deur naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: Bij de trapopgang naar de eerste verdieping de wand afgewerkt met glasvezelbehang. Op de overloop (ca. 2,88 x 1,10m) een ruime vaste kast met aansluitend de toegang tot de fraaie badkamer (ca. 2,09 x 1,80m) en een 3-tal ruime slaapkamers van resp. ca 3,87 x 3,55m / 3,87 x 3,16m en 2,43 x 2,09m. Op de overloop en de ouderslaapkamer ligt tapijt. De andere 2 slaapkamers hebben laminaat als vloerafwerking. De wanden op de slaapkamers zijn of afgewerkt met stucwerk of met glasvezelbehang. Bij de ouderslaapkamer is een elektrisch rolluik en airco. Aan de voorzijde van de woning is de moderne en volledig betegelde badkamer met dubbele wastafel, spiegelkastje, wandcloset en lig-douche-bad. De badkamer heeft naast natuurlijke ventilatie ook mechanische ventilatie. Op de overloop de open trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: Ook hier is de trapopgang afgewerkt met glasvezelbehang. Op de voorzolder (ca. 4,08 x 2,15m) is de aansluiting voor het witgoed en extra bergruimte bij de knieschotten. Aansluitend een 4e slaapkamer (ca. 3,78 x 5,10m) met dakkapel. Op deze slaapkamer tapijt als vloerafwerking. Hier is ook achter een knieschot de HR Daalderop (ca. 2005) combi-cv.

Garden

Voor- en achtertuin en berging: De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een fraaie border van split en een pad van sierbestrating naar de voordeur en de gemetselde plantenbak voor bij de woonkamer. De zongunstige en diepe achtertuin heeft direct achter de woning een ruim terras met aansluitend een speelgazon en aan de zijkanten en bij de berging plantenborders. De stenen berging (halfsteens/ ca. 5,91 x 1,96m) is voorzien van elektra en heeft aan de achterzijde een deur naar een achterom (brandgang).

Details

Bouwtechnisch en overig: De begane grond en eerste verdiepingsvloer zijn van beton. De tweede verdieping balklaag. Er is geen kruipruimte onder de woning. Schilderwerk buitenzijde van ca. 2015 en 2018. De bekleding tussen de begane grond en eerste verdieping bij de buitengevels zijn kunststof delen. De buitenkraantjes bij voorgevel zijn niet in gebruik. Bij achtergevel wel een bruikbaar waterkraantje. Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed