Aanbod

Sold

Sold: Stationsstraat 43, 4921 AC Made

€189,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 284 m²
Liveable area 120 m²

Note

General

Ruime 2/1 kap gezinswoning met ca. 5m brede oprit, aanbouw, een stenen berging, een voortuin en achtertuin op het westen ca. 12,50 breed en 7m diep. De woning heeft o.a. een woonkamer van ca. 29m²/ een (slaap)kamer van ca. 9m² groot (die eenvoudig toe te voegen is aan de woonkamer waardoor er een royale woonkamer kan ontstaan/ een woonkeuken ca. 18m²/ een riante slaapkamer ca. 16m² en een badkamer... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1970
  Status Sold
  Offered since 05 May 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05295
Asking price €189,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 05 May 2018
Last updated 14 December 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1970
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 284 m²
Effective area 120 m²
Content 420 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Near shopping center
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Nefit HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a shower Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Ruime 2/1 kap gezinswoning met ca. 5m brede oprit, aanbouw, een stenen berging, een voortuin en achtertuin op het westen ca. 12,50 breed en 7m diep. De woning heeft o.a. een woonkamer van ca. 29m²/ een (slaap)kamer van ca. 9m² groot (die eenvoudig toe te voegen is aan de woonkamer waardoor er een royale woonkamer kan ontstaan/ een woonkeuken ca. 18m²/ een riante slaapkamer ca. 16m² en een badkamer met toiletruimte van ca. 3,50m² op de begane grond en tevens is hier ook een bijkeuken ca. 7m². Op de eerste verdieping zijn een 2-tal slaapkamers van ieder ca. 20m² groot. De in spouw uitgevoerde stenen berging (ca. 10m²) ligt direct achter de aanbouw met plat dak. Fysiek is het niet echt zichtbaar, maar bij de woning is ook aan de straatzijde een voortuin (strook grond) van ca. 2,50m diep. De woning is uitgevoerd in spouw en zijn in ca. 1974 na-geïsoleerd. Een leuke woning met veel opties en op een prima locatie nabij winkels en een basisschool. Met modernisering van de woning dient men rekening te houden. Bouwjaar ca. 1970 (herbouwd), inhoud ca. 420m³, perceel 284m². (Pand nr. 05295)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter een kleine hal (ca. 1,65 x 1,05m) en in het verlengde de trapopgang naar de eerste verdieping. Rechts de meterkast (4 groepen/ 1x aardlek) en de toegangsdeur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een groot raam aan de straatzijde en een groot raam aan de tuinzijde die beide zorgen voor meer dan voldoende lichtinval in deze ruimte. Aan de achterzijde van de woonkamer is nog een (slaap)kamer (ca. 3,60 x 2,60m) met een raam dat uitkijkt op de achtertuin (dit is de kamer die eenvoudig toegevoegd zou kunnen worden aan de woonkamer). Naast de woonkamer is een riante ouderslaapkamer (ca. 4,00 x 4,06m) met vaste kast. Aan de tuinzijde ligt de woonkeuken (ca. 5,09 x 3,56m) met een recht keukenblok in de keuken, een schoorsteen met kachel en heeft uitzicht op de achtertuin. In de keuken een 2-tal vaste muurkasten. Achter de woning in de aanbouw met plat dak is de bijkeuken (ca. 4,00 x 1,76m) met een deur naar de achtertuin en een deur naar de badkamer met toiletruimte (totaal ca. 2,96 x 1,15m). In de badkamer een staand closet, een doucheruimte en een wastafel met planchet/ spiegel.

First floor

Eerste verdieping: kleine overloop met toegang tot een 2-tal achter elkaar gelegen ruime slaapkamers van groot ca. 5,40 x 4,00m en 5,07 x 4,00m. De voorste slaapkamer heeft een groot raam in de topgevel en de achterste slaapkamer een dakraam aan de tuinzijde. In deze laatste slaapkamer is ook de HR-combi-cv Nefit (bj. 2014). De eerste verdieping is behoorlijk ruim en daardoor is er de mogelijkheid om hier slaapkamers en een badkamer te creëren.

Garden

Voor-/ achtertuin en berging: De voortuin is fysiek niet echt zichtbaar maar kadastraal is er wel degelijk een strook grond van ca. 2,50m (volle breedte van de woning). Links naast de woning een lange en brede oprit naar de achtertuin. De achtertuin is hoofdzakelijk bestraat. De stenen berging ca. 3,75 x 2,80m ligt direct achter de aanbouw met plat dak. In de achtertuin is eventueel ruimte voor het bouwen van een garage.

Details

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Extra

ZonZone

Recently viewed