Aanbod

Sold

Sold: Stationsstraat 7, 4921 AC Made

€495,000
Type of residence House, mansion, semi-detached house
Plot size 494 m²
Liveable area 140 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Karakteristieke vrijstaand geschakelde woning, serre/overkapping en een zeer riant vrijstaande garage/ loods (ca. 112m² / ca. 18,63 diep en 6,04m breed) en berging in dorpscentrum van Made. De woning dateert uit ca. 1910 en de gevels zijn destijds door een architect ontworpen en maken het pand bijzonder in zijn bouwstijl. Later is aan de achterzijde nog een opbouw geplaatst waardoor een extra r... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, mansion, semi-detached house
  Construction period 1910
  Status Sold
  Offered since 10 October 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05427
Asking price €495,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 10 October 2020
Last updated 18 June 2021
Construction
Type of residence House, mansion, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1910
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Architectural inspection
Isolations Roof, Secondary glazing
Surfaces and content
Plot size 494 m²
Effective area 140 m²
Living area 42.8 m²
Kitchen area 13.91 m²
Content 551 m³
Surface area external storage rooms 112 m²
Balcony 3.48 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a busy street
Garden
Type Front yard
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Type of boiler HR combi-cv Nefit cw5
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 7
Number of covered parking spaces 5
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has roller blinds Yes
Cadastral informations
Drimmelen S 718
Area 310 m²
Drimmelen S 717
Area 184 m²

Description

Karakteristieke vrijstaand geschakelde woning, serre/overkapping en een zeer riant vrijstaande garage/ loods (ca. 112m² / ca. 18,63 diep en 6,04m breed) en berging in dorpscentrum van Made. De woning dateert uit ca. 1910 en de gevels zijn destijds door een architect ontworpen en maken het pand bijzonder in zijn bouwstijl. Later is aan de achterzijde nog een opbouw geplaatst waardoor een extra royale woning is ontstaan. Links op de foto naast de woning ziet u de voorzijde van de loods en een poort met achterom. Bijzonder is, dat de ingang van de loods uitkomt in de Wilhelminastraat, dus daar een geheel eigen in-/ uitgang met ook een achterom. Indeling begane grond o.a.: ontvangsthal (ca. 3m²), kantoor (ca. 7m²), gang (ca. 15m²) met toegang naar de toiletruimte, woonkamer (ca. 36m²) en de leefkeuken (ca. 14m²) met een echte voorraadkelder (ca. 8m²). Indeling eerste verdieping o.a.: overloop (ca. 8m²), een 4-tal slaapkamers (resp. groot ca. 2x 14m²/ 9m²/ 7,5m²) en een badkamer ca. (6,5m²). Naast een voortuin heeft de woning ook een zeer diepe achtertuin (ca. 20m diep/ zuidwest) met bij de woning een serre (bj. ca. 2010), een houten tuinhuis en een opslagcontainer. De voorgevel en de opbouw zijn volledig in spouw uitgevoerd, de zijmuren zijn steens muren. Aan de voorzijde van de woning geïntegreerde rolluiken. De woning heeft huisnummer 7 en de loods nummer 5a en staat op een eigen kadastraal perceel. Deze karakteristieke woning is uniek te noemen door 1) de bouwstijl en 2) door de riante loods bij de woning en 3) door de (extra) toegang aan de achterzijde via de Wilhelminastraat. Je zult niet snel een woning vinden met een dergelijk riante garage/loods. Dit kom je nauwelijks tegen. Dus bent u iemand die een woning zoekt met een extra grote garage/loods, dan is dit uw kans. Bouwjaar ca. 1910, inhoud woning ca. 551m³, garage/loods inhoud ca. 445m³ en perceel groot 494m². (Pand nr. 05427)

Ground floor

Indeling begane grond: inpandige entree aan voorzijde van de woning met hierachter de ontvangsthal (ca. 1,90 x 1,49m) met direct links een kantoor (ca. 2,66 x 2,59m). Hier is ook de meterkast voor de woning (6 groepen / 2x aardlek). Vanuit de ontvangsthal toegang naar de L-vorige gang (ca. 1,90 x 5,82m) met direct links de toiletruimte (ca. 1,25 x 1,10m) met staand closet en fonteintje. Ventilatie via uitzetraampje. In het verlengde van de hal de trapopgang naar de eerste verdieping, de deur naar de leefkeuken en rechts de toegang naar de woonkamer met erker. In de hal en in de gang ligt een mozaïekvloer (mogelijk hieronder nog de oorspronkelijke granitovloer). De wandtegel in de hal, gang en bij de trapopgang zou best wel eens de oorspronkelijke wandtegel kunnen zijn. De woonkamer (ca. 9,38 x 4,42m) is ruim van opzet en heeft aan de straatzijde bij de erker het zitgedeelte. Ooit was dit een kamer-en-suite. Deels is dit nog zichtbaar. Het plafond is afgewerkt met stucwerk, sierlijsten en ornamenten, op de vloer ligt een parketvloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Vanuit de achterzijde van de woonkamer uitzicht op de serre en de achtertuin. De leefkeuken (ca. 4,09 x 3,40m) ligt aan de tuinzijde en heeft een keukenblok bestaande uit een recht keukenblok met dubbele spoelbak en een unit met de keramische kookplaat en de afzuigkap. Een losse koelvrieskast en een vaatwasser in de keuken blijven achter. Via een deur in de keuken toegang tot een echte voorraadkelder (ca. ca. 3,90 x 1,88m / stahoogte ca. 1,65m) met kelderkoekoek. In de kelder zit ook de gas-/ en watermeter. In de keuken de achterdeur naar de serre/overkapping en de achtertuin.

First floor

Indeling eerste verdieping: L-vorige overloop (ca. 4,18 x 1,90 x 1,00m) met vaste kast en de toegang tot een 4-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers aan de voorzijde hebben beide aan balkon. Op de overloop, bij de trapopgang, een zijraam voor de lichtinval. Hier zijn de wanden deels granol en deels wandtegels gelijk aan de hal beneden. De slaapkamers aan de achterzijde zijn ca. 4,13 x 3,43m en 3,35 x 2,11m. De slaapkamers aan de straatzijde meten ca. 3,83 x 3,71m en 3,60 x 2,49m. Tussen de slaapkamers aan de voorzijde en achterzijde is volledig betegelde L-vormige badkamer (ca. 3,35 x 1,81 x 1,00m) met staand closet, lig-/ douche-bad en wastafel met wastafelmeubel en spiegel.

Garden

Voor-/ achtertuin en garage/loods: de voortuin (ca. 6m breed en ca. 8m diep) aan de straatzijde heeft een poort met achterom tussen de voorzijde van de loods en de woning. Deze voortuin biedt eventueel ruimte om de auto te parkeren op eigen terrein. Daarnaast is er bij de achtertuin (aan de Wilhelminastraat) ook nog een dubbele poort om hierachter 1 auto te parkeren. En uiteraard ruimte voor meerdere auto’s in de garage/loods. De achtertuin is ca. 20m diep en ca. 12,50m breed. In de achtertuin staat nog een (houten) berging met kleine overkapping en een opslagcontainer. In de achtertuin direct achter de woning een ruim terras met hiervoor een gazon met plantenborder. Achter de woning een serre (bj. ca. 2010). Hier is het lang genieten met de zon op zuidwest. Via de achtertuin de toegang tot de garage/loods (2 toegangsdeuren). De loods meet ca. 18,63 lang en ca. 6,00m breed. In de loods (aan de zijde van de voortuin) een 2-tal kamers. Een wordt gebruikt als werkruimte, de andere is de natte ruimte waar ook de wasmachine en droger staan. Hier is tevens de HR-combi cv Nefit 10-2014 CW5. De garage/loods heeft een eigen meterkast wat betreft voor de elektra (5 groepen / 1x aardlek) en een aparte toiletruimte. De loods is bijzonder te noemen qua grootte en ideaal voor iemand met een hobby en/of voor iemand die veel opslagruimte nodig heeft. De garage heeft aan de voorzijde (Wilhelminastraat) een elektrisch bedienbare sectionaldeur.

Details

Bouwtechnisch/overig: Begane grond beton, verdiepingsvloer houten balklagen. Woning deels voorzetramen. Gasmeter en watermeter zitten in de voorraadkelder. Riolering buiten: pvc. Zijgevel buitenkraantje.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Van deze woning en loods is een bouwtechnische keuring beschikbaar van 05-2019.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed