Aanbod

Sold

Sold: Tijmstraat 5, 4921 HN Made

€275,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 193 m²
Liveable area 107 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer mooie gezinswoning (type tussenwoning) met fraaie tuinkamer, in spouw uitgevoerde berging een zongunstige achtertuin (zw) met achterom. Bijzonder aan de woning: alle kozijnen uitgevoerd in kunststof, incl. aan de voorzijde bij de berging (m.u.v. van de dakkapellen) en de ca. 16m diepe achtertuin. Indeling begane grond o.a.: L-vormige hal, toilet (ca. 2018), zeer ruime trapkast, woonkamer m... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1965
  Status Sold
  Offered since 25 November 2020
  Offered since 25 November 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05437
Asking price €275,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 25 November 2020
Last updated 02 February 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1965
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 193 m²
Effective area 107 m²
Living area 26.2 m²
Kitchen area 5.9 m²
Content 355 m³
Surface area external storage rooms 15 m²
Surface area external, linked storage rooms 15 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler HR-combi cv Remeha CW5
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Toilet
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Drimmelen H 6246
Area 193 m²

Description

Zeer mooie gezinswoning (type tussenwoning) met fraaie tuinkamer, in spouw uitgevoerde berging een zongunstige achtertuin (zw) met achterom. Bijzonder aan de woning: alle kozijnen uitgevoerd in kunststof, incl. aan de voorzijde bij de berging (m.u.v. van de dakkapellen) en de ca. 16m diepe achtertuin. Indeling begane grond o.a.: L-vormige hal, toilet (ca. 2018), zeer ruime trapkast, woonkamer met open keuken (totaal ca. 32m²/ keuken bj. nw. 2013). Indeling eerste verdieping: overloop, 3-tal slaapkamers (ca. 11m²/ 10m²/ 6m²) waarvan 2 met luxe kastenwand en een ruime badkamer (ca. 5m²). Indeling tweede verdieping: voorzolder (ca. 10m²) met dakkapel en aansluitend een ruime 4e (zolder)slaapkamer (ca. 13,6m²) met aan voor-/ en achterzijde een dakkapel. De prachtig aangelegde voor-/ en achtertuin zijn nieuw aangelegd in ca. 2019 en de stenen berging met tuinkamer zijn van ca. 2012. Nagenoeg alle wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en de plafonds met schuurwerk of strak stucwerk. De ramen zijn van het type draai-kiep-systeem (met horren) en de gehele woning is voorzien van rolluiken. De woning ligt op een gewilde, rustige locatie en op loopafstand van basisschool de Stuifhoek, nabij een speeltuintje en supermarkt AH. Bent u op zoek naar een mooie gezinswoning, gemakkelijk in onderhoud en op een rustig en mooi plekje, dan zou best wel eens uw woning kunnen worden. Bouwjaar ca 1966, inhoud ca 355m³ en perceel 193m². (Pand nr. 05437)

Ground floor

Indeling begane grond: entree voorzijde van de woning met hierachter L-vormige hal (ca 3,50 x 2,04 x 1,00m) met aan rechterzijde de meterkast (nw. 2020/ 8 groepen en 2x aardlek).
Aansluitend de toiletruimte (ca. 1,10 x 0,90m/ nw. 2018) met wandcloset, de trapopgang naar de eerste verdieping met onder de trap een zeer royale voorraadkast. In de hal ligt een mooie laminaatvloer met v-groef die doorloopt tot in de woonkamer en de keuken. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met schuurwerk. Links in de hal de toegangsdeur met glaszetting (nieuw) naar de sfeervolle en ruim ingedeelde woonkamer (ca. 7,47 x 3,52m) met open keuken (ca. 2,93 x 2,04m). De grote ramen zorgen hier voor veel lichtinval en prima uitzicht op de mooie tuinen. Ook in de woonkamer en keuken zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz en het plafond met schuurwerk. In de keuken een modern keukenblok (ca. 2013) in hoekopstelling met composiet werkblad en geïntegreerde inbouwapparatuur (alle Siemens) zoals: koelkast, vaatwasser, combimagnetron en 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. De achterwand bij de keuken is afgewerkt met wandtegels. Bij de keuken de deur naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: De trapopgang naar de eerste verdieping is afgewerkt met spachtelputz. De L-vormige overloop (eveneens spachtelputz wanden) geeft toegang tot de badkamer en een 3-tal mooi afgewerkte slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 3,49 x 2,91m (excl. afmeting van de vaste kastenwand)/ 3,49 x 3,20m (eveneens excl. de afmeting van de vaste kastenwand) en 2,91 x 2,10m. Alle slaapkamers en de overloop zijn afgewerkt met een laminaatvloer met v-groef en plafonds van strak stucwerk. De wanden van de grootste slaapkamer hebben spachtelputz afwerking, de andere slaapkamer idem met 1 wand behang en de kleinste kamer strak stucwerk en ook 1 wand met behang. Aan de voorzijde van de woning is de volledig betegelde en ruime badkamer (ca 2,42 x 2,10m) met ligbad, douchecabine, wastafel met spiegel/planchet en staand closet. Ventilatie in de badkamer via raam en/of mechanische ventilatie. Op de overloop de vaste trapopgang naar de tweede verdieping die kan worden afgesloten met een toegangsdeur.

Second floor

Tweede verdieping: een royale voorzolder (ca. 2,90 x 3,74m) met dakkapel aan de achterzijde met hier de HR combi-cv Remeha 2014 (cw5) en de aansluiting voor het witgoed. Tevens is hier extra veel bergruimte bij de knieschotten. Aansluitend een 4e royale zolderslaapkamer (ca. 2,67 x 5,12m) met aan voor-/ en achterzijde een dakkapel. Op de overloop en slaapkamer ligt zeil met laminaatlook. De wanden zijn op de tweede verdieping hoofdzakelijk afgewerkt met glasvezelbehang.

Garden

Voor- achtertuin en tuinkamer met berging: Een fraai aangelegde voortuin (ca. 7 x 6m) met sierklinkers (waaltjes), verhoogde borders met vaste beplanting, border met beukenhaag en splitborders. De super diepe achtertuin (ca. 16m diep en ca. 6m breed) is gelijkwaardig aangelegd als de voortuin. Direct achter de woning een ruim terras met terrastegels en afgewisseld met waaltjes. Achter het terras een speelgazon met een 2-tal dakplatanen en aansluitend een vijver. Aan de zijkant zijn nog plantenborders die zorgen voor het groen in de tuin. Geheel achter in de tuin een prachtige tuinkamer met stenen berging (ca. 2012). De berging (ca. 6,06 x 2,44m) is in spouw uitgevoerd en volledig geïsoleerd en heeft aan de achterzijde een (houten) deur naar de achter de berging gelegen brandgang. De tuinaanleg is van ca. 2019.

Details

Bouwtechnisch en overig: Begane grond en eerste verdieping: beton. Tweede verdieping houten balklaag. Er is geen kruipruimte. In de woning zijn op de begane grond en de eerste verdieping alle wanden en plafonds nieuw gestuukt (2008). De buitengevels zijn in 2015 na-geïsoleerd. Eerder zijn de buitengevels gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd. In 2008 is de woonkamer open gemaakt met de keuken. Kap van binnenuit geïsoleerd. Meterkast is nw. 2020 en alle bedrading, schakelaars en wcd’s grotendeels nieuw in 2008. Bij voor-/ en achtergevel buitenkraantje. De buitenafwerking van de keuken is gemaakt van houtplaatmateriaal (fineer). De betimmering tussen de onder-/ en boven kozijnen is van kunststof. Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed