Aanbod

Sold

Sold: Valkenbergstraat 33, 4921 ZC Made

€225,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 199 m²
Liveable area 110 m²

Note

Vrijstaande woning met aanbouw, serre en garage met zadeldak op een gewilde locatie midden in het gezellige dorpscentrum van Made

Vrijstaande woning met aanbouw, serre en garage met zadeldak op een gewilde locatie midden in het gezellige dorpscentrum van Made. De achtertuin ligt heerlijk zongunstig op het zuiden. De woning heeft o.a.: een ruime L-vormige hal, royale open keuken (ca. 12m²) met kelderkast, open woonkamer met serre (totaal ca. 30m²), bijkeuken (ca. 8m²), 3-tal slaapkamers (ca. 9,0/ 10,0 en 5,5m²), badkamer (ca.... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1963
  Status Sold
  Offered since 01 March 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05281
Asking price €225,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 01 March 2018
Last updated 04 May 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1963
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 199 m²
Effective area 110 m²
Content 340 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler NR combi Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2002
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Attached stone
Has a flue tube Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Vrijstaande woning met aanbouw, serre en garage met zadeldak op een gewilde locatie midden in het gezellige dorpscentrum van Made. De achtertuin ligt heerlijk zongunstig op het zuiden. De woning heeft o.a.: een ruime L-vormige hal, royale open keuken (ca. 12m²) met kelderkast, open woonkamer met serre (totaal ca. 30m²), bijkeuken (ca. 8m²), 3-tal slaapkamers (ca. 9,0/ 10,0 en 5,5m²), badkamer (ca. 3,8m²) en een zolderkamer (ca. 11m²) met aan de achterzijde een dakkapel. De L-vormige garage is ca. 6,80m diep, achterzijde ca. 5,40m breed en aan de voorzijde ca. 2,25 breed. In de garage een vlizotrap naar de riante zolder in de garage. De woning een heeft een ruime voortuin die zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. De achtertuin is ca. 8m diep (gemeten vanaf serre) en ca. 5m breed en nagenoeg volledig bestraat. Bij de garage een lange oprit en aan de andere zijde bij de woning een poort met achterom. De woning staat in een mooie breed opgezette straat, ligt aan een doorgaande weg op zeer geringe loopafstand van winkels, een basisschool en een school voor voortgezet onderwijs. In de straat staan hoofdzakelijk vrijstaande woningen. Bouwjaar woning ca. 1963 (garage ca. 1973), perceel 199m² en inhoud ca. 340m³. (Pand nr. 05281)

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde en hierachter de hal (ca. 3,10 x 2,70 x 1,30m) met direct links de meterkast (4 groepen/ geen aardlek) en rechts de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,00 x 0,90m/ bj. ca. 2007) met wandcloset en fonteintje. Aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping en in het verlengde van de hal de toegangsdeur naar de woonkamer met open keuken en serre. In de keuken (ca. 4,90 x 2,44m) een recht keukenblok met bovenkastjes, dubbele spoelbak, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. In de keuken is ook de deur naar de voorraadkelderkast. Wanden zijn hier afgewerkt met spachtelputz en op de vloer ligt een travertin vloertegel. Tussen de woonkamer en keuken een bar. De doorzon woonkamer (ca. 5,70 x 3,80m) is open met aan de achterzijde liggende serre (ca. 3,80 x 2,40m/ aluminium). In de woonkamer een open haard, een plafond van zachtboard tegels, tapijt als vloerafwerking en wanden met granol. Door de serre en de open keuken is een ruimtelijk geheel ontstaan met extra veel daglicht. Achter de keuken ligt de bijkeuken (ca. 2,80 x 2,83m) met aansluiting voor wasmachine en/of droger en een ruime vaste kast. Via de bijkeuken toegang tot de achtertuin. In de bijkeuken een plafond van gipsplaten, op de vloer een tegel en de wanden deels betegeld en deels granol.

First floor

Indeling eerste verdieping: overloop met een raam in zijgevel en toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn resp. groot ca. 3,68 x 2,8am/ 3,68 x 2,54m en 2,95 x 1,80m. De kleinste slaapkamer heeft een 2-tal vaste kasten en een deur naar het plat dak van de aanbouw. De slaapkamers zijn afgewerkt met zachtboard plafonds, behang wanden en tapijt als vloerafwerking. De volledig betegelde badkamer (ca. 2,40 x 1,60m) ligt aan de straatzijde en heeft een douchecabine, een staand closet en een wastafel met planchet en spiegel. Op de overloop is de vaste open spiltrap naar de tweede verdieping.

Second floor

Indeling tweede verdieping: voorzolder (ca. 2,20 x 3,00m) met dakkapel, kastjes en extra bergruimte bij de knieschotten en aansluitend een 4e slaap-werkkamer met dakkapel. Op de gehele verdieping tapijt als vloerafwerking.

Garden

Voor-/achtertuin en garage-berging: de voortuin is ca. 2,50m diep. De oprit rechts naast de woning is ca. 11m lange en ca. 2,50m breed. Aan de linkerzijde is een poort met achterom. De achtertuin ligt op het zuiden. Via de achtertuin toegang tot de L-vormige, in spouw uitgevoerde garage die voorzien is van verwarming en elektra. Aan de voorzijde heeft de garage openslaande garagedeuren. Via een mangat met vlizotrap is de ruime bergzolder in de garage bereikbaar. Hier is ook de HR-combi cv Nefit 10-2002.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond deels beton, deels houten balklaag/ “kruipruimte” onder woonkamer / verdiepingsvloeren: houten balklagen/ dakkapel met mastiek en grind/ plat dak bij bijkeuken: bitumen/ kap woning: na-geïsoleerd van binnenuit/ goten woning vervangen in ca. 2011 incl. de HWA’s/ stahoogte zolder ca. 1.85m

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed