Aanbod

Sold

Sold: Van Coehoornstraat 22, 4921 TD Made

€310,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 225 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

Mooie hoekwoning met grote garage op gewilde locatie in Made

Zeer ruime en mooie gezinswoning (type hoekwoning) met aanbouw, erker, riante garage-berging (ca. 24m²) en een eigen achterom op aantrekkelijke locatie. De achtertuin ligt heerlijk zongunstig op zuidwest en is maar liefst ca. 17m diep. De voor- en achtertuin zijn geheel nieuw aangelegd (ca. 2018). Indeling woning o.a.: ruime ontvangsthal, toiletruimte (nw. 2015), voorraadkast, woonkamer met ope... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1973
  Status Sold
  Offered since 18 January 2021
  Offered since 18 January 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05443
Asking price €310,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 18 January 2021
Last updated 16 March 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1973
Roof materials Plastic, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Party insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 225 m²
Effective area 110 m²
Living area 27 m²
Kitchen area 7.85 m²
Content 389 m³
Surface area external storage rooms 24.5 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Nefit HR combi CW4
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system, Electric boiler
Heating Central heating, Gas stove
Bathroom facilities Sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Made en Drimmelen R 868
Area 225 m²
Ownership Full ownership

Description

Zeer ruime en mooie gezinswoning (type hoekwoning) met aanbouw, erker, riante garage-berging (ca. 24m²) en een eigen achterom op aantrekkelijke locatie. De achtertuin ligt heerlijk zongunstig op zuidwest en is maar liefst ca. 17m diep. De voor- en achtertuin zijn geheel nieuw aangelegd (ca. 2018). Indeling woning o.a.: ruime ontvangsthal, toiletruimte (nw. 2015), voorraadkast, woonkamer met open keuken (totaal ca. 34m²) en een bijkeuken (ca. 7,8m²). Eerste verdieping: overloop, een 3-tal ruime slaapkamers (ca. 12,9m² / 9,2m² en 7,9m²) en een mooie badkamer (ca. 2,4m²/ nw. 2015). Tweede verdieping: voorzolder (ca. 5,8m²) met aansluitend een 4 slaap/werkkamer (ca. 15.3m²) met dakkapel.
De schuifpui, de slaapkamers op de eerste verdieping en het raam in de bijkeuken hebben (elektrische) rolluiken. Alle platte daken hebben kunststof dakbedekking, de pannen van de woning zijn vernieuwd in ca. 2010 en de goten in ca. 2017. De spouwmuren zijn in ca. 2019 na-geïsoleerd en op begane grond en de eerste verdieping zijn overal nieuwe laminaatvloeren gelegd (2015). De voor-/ en achtertuin zijn in ca. 2018 opnieuw aangelegd. Voordeel van de garage (die om de hoek de ingang heeft), is dat de achterdeur uitkomt in de achtertuin. Rechts naast de woning is nog een poort met achterom. De erker en de overkapping bij de voordeur geven de woning een extra uitstraling. Zoekt u een mooie gezinswoning (half-vrijstaand) met garage en op een zeer gewilde locatie, én niet ver van scholen, winkels en sportvelden, dan is dit uw kans. Optie: deel groenstrook naast woning is te koop via de gemeente. Meer info via gemeente). Bouwjaar ca. 1970, inhoud ca. 389m³, perceel groot 225m². (Pand nr. 05443)

De bezichtigingen starten vrijdag 22-01 voormiddag én deel namiddag/ 25-01 maandag voormiddag en dinsdag 26-01 voormiddag

Ground floor

Indeling begane grond: entree met overkapping aan de voorzijde bij de woning met hierachter een ruime L-vormige ontvangsthal (ca. 2,73 x 1,74 x 1,30m) met direct links de meterkast (8 groepen/ 3x aardlek/ uitgebreid ca. 2008), de trapopgang naar de eerste verdieping, een voorraadkast en de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,15 x 0,87m) met wandcloset. De wanden in de hal zijn afgewerkt met spachtelputz, het plafond met stuukwerk en op de vloer ligt een mooie laminaatvloer die doorloop tot in de woonkamer, keuken en bijkeuken.
Rechts in de hal is de garderobe, een designradiator en de toegangsdeur naar de sfeervolle en heldere woonkamer (ca. 7,76 x 3,60m) met open keuken (2,66 x 2,95m). Aan de voorzijde bij het zitgedeelte is door de erker het uitzicht op het straatbeeld uitstekend. Het eetgedeelte is bij de schuifpui en nabij de open keuken met uitzicht op de achtertuin. De fraaie gashaard draagt bij aan de sfeer in deze woonkamer. De wanden in de woonkamer zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met stuukwerk. Aan de achterzijde is de open keuken met modern en compleet keukenblok in hoekopstelling (ca. 2008) met granieten werkblad en smetplint en geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser (nw. 2018), combimagnetron, koelkast, close-in boiler, 4-pits gaskookplaat met rvs-afzuigkap en soft-close lades. Ook in de keuken zijn de wanden afgewerkt met spachtelputz. Achter de keuken (in de aanbouw met plat dak) is de bijkeuken (ca. 3,32 x 2,58m) met hier de aansluiting voor het witgoed en een vaste voorraadkast. In de bijkeuken de deur naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2,50 x 1,35m) met vaste kast en de toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers, de badkamer en de vaste (dichte) trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 4,07 x 3,17m/ 3,57 x 2,60m en 2,98 x 2,67m. Alle slaapkamers (incl. overloop) hebben gestuukte wanden. Op de overloop en de slaapkamers ligt een fraaie laminaatvloer. De prachtige afgewerkte en volledig betegelde badkamer (ca. 2,27 x 1,06m) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een mooie inloopdouche, designradiator en wastafel met wastafelmeubel met spiegelkastjes en een extra kast voor bijv. de handdoeken. Ook op de eerste verdieping zorgen de grote ramen (alle met rolluik) voor extra veel lichtinval.

Second floor

Tweede verdieping: ruime voorzolder (ca. 2,67 x 2,18m) met dakraam, bergruimte bij de knieschotten en de Nefit HR-combi-cv Nefit cv (nw. 2018). Aansluitend een royale 4eslaap(werk)kamer / ca. 4,85 x 3,16m met dakkapel. Ook hier extra bergruimte bij de knieschotten.

Garden

Voor-/ achtertuin en garage-berging: De mooie en strakke voortuin (ca. 4m diep en ca. 8m breed) is geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd met een grote splitborder en een brede pad naar de voordeur en idem naar de poort met achterom. De achtertuin (ca. 6m breed en 17m diep) heeft een riant terras direct achter de woning en een terras geheel achter in de tuin. Verder is er een grote speelweide (kunstgras). Ook deze tuin is geheel onderhoudsvriendelijk. Hier is het lang genieten in deze ruime achtertuin. De garage-berging is achter in de tuin en halfsteens uitgevoerd. De ingang van de garage is aan de Van Vuurenstraat en komt uit bij de berging van de woning. Voor de garage ruimte om te parkeren (1 auto).

Details

Bouwtechnisch/overige: begane grond +1e verdiepingsvloer: beton. Tweede verdiepingsvloer: houten balklaag. Geen kruipruimte. Schuine kap: van binnenuit geïsoleerd (en bij slaapkamer opnieuw van binnenuit in ca. 2020. Overal hardhouten kozijnen, alleen vuren kozijnen op eerste verdieping m.u.v. de draaiende delen. De woning is deels voorzien van dubbele beglazing. Buitenkraantje bij aanbouw en garage-berging. Bouw erker ca. 2001. Schilderwerk buiten is van 2018. Nieuw lood bij schoorsteen en lood bij dakkapel in ca. 2016. De garage-berging is voorzien van elektra en een koudwaterkraan.

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed