Aanbod

Sold

Sold: Van den Houtstraat 8, 4921 EX Made

€285,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 243 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer degelijk, traditioneel gebouwde, vrijstaande woning met aanbouw, achterom en vrijstaande garage met bergzolder op een aantrekkelijk gesitueerde locatie in een gewilde straat in centrum van Made. De woning heeft o.a. een ruime doorzon woonkamer van ca. 29m², een ruime leefkeuken van ca. 9m², bijkeuken van 8m², 3-tal slaapkamers op de eerste verdieping van ca. 15m²/ 9m² en 10m², badkamer van ca... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1971
  Status Sold
  Offered since 29 March 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05344
Asking price €285,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 29 March 2019
Last updated 27 September 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1971
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Largely insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 243 m²
Effective area 120 m²
Living area 27 m²
Kitchen area 9 m²
Content 370 m³
Surface area external storage rooms 18 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler HR combi cv Nefit CW4
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink
Walkin shower
Parking Detached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has roller blinds Yes

Definition

Zeer degelijk, traditioneel gebouwde, vrijstaande woning met aanbouw, achterom en vrijstaande garage met bergzolder op een aantrekkelijk gesitueerde locatie in een gewilde straat in centrum van Made. De woning heeft o.a. een ruime doorzon woonkamer van ca. 29m², een ruime leefkeuken van ca. 9m², bijkeuken van 8m², 3-tal slaapkamers op de eerste verdieping van ca. 15m²/ 9m² en 10m², badkamer van ca. 3m² en een voorzolder met een 4e slaapkamer op de tweede verdieping. De woning en garage zijn beiden uitgevoerd in spouw, kozijnen zijn van hardhout en nagenoeg alle voorzien van dubbele beglazing. Voor de garage is een oprit met voldoende ruimte voor het parkeren van 2 auto’s op eigen terrein. Voor de woning een voortuin die zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde. De ruime ca. 12m diepe achtertuin ligt op noord. Om de hoek is het mooie wandel-/ en natuurpark de Ligne en op loopafstand een school voor voortgezet onderwijs en basisschool. De woning is van binnen gedateerd. Het leuke en aantrekkelijke hiervan is dat u de woning geheel naar eigen smaak en stijl kan inrichten/verbouwen. Interesse? Bel voor een afspraak. Bouwjaar woning ca 1971, inhoud ca 370m³ (excl. garage/berging) en perceel groot 243m². (Pand nr. 05344)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 3,47 x 1,40m) met direct rechts de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,10 x 0,90m) met staand closet, fonteintje en ventilatie via uitzetraampje. Aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping met hieronder de deur naar de voorraadkelder. Links in de hal de (vernieuwde) meterkast met 4 groepen en 2x aardlek en de toegangsdeur naar de L-vormige doorzon woonkamer (ca. 4,00 x 6,80 x 3,50m). De grote ramen zorgen voor extra veel lichtinval. In de woonkamer tapijt als vloerafwerking en een plafond met sierbalkjes met hiertussen houtwolcementplaten. De wanden zijn o.a. deels afgewerkt met schoonmetselwerk en deels met behang. Het zitgedeelte is straatgericht met vrij uitzicht over de breed opgezette straat. De woning heeft een ruime leefkeuken (ca. 3,22 x 2,80m) met recht keukenblok. De wanden zijn deels betegeld en vanuit de keuken uitzicht op de eigen oprit naast de woning. Direct achter de keuken in de aanbouw met plat dak is de bijkeuken (ca. 3,00 x 2,80m). Hier is de aansluiting voor de wasmachine en de toegangsdeur naar de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: ruime overloop (ca. 2,00 x 1,60m) met toegang tot de badkamer en een 3-tal ruime slaapkamers met vaste kast(en). Een van de slaapkamers heeft een toegangsdeur naar het plat dak. De slaapkamers zij resp. groot ca. 4,23 x 3,50m/ 4,00 x 2,50m en 3,26 x 2,85m. Alle slaapkamers hebben tapijt als vloerafwerking en plafonds van zachtboard. De grotendeels betegelde badkamer (ca. 2,35 x 1,40m) ligt aan de straatzijde en heeft een inloopdouche met wastafel, spiegel en planchet. Op de overloop is de vast trap naar de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: ruime voorzolder (ca. 4,00 x 2,50m) met dakraam en hier de HR combi-cv Nefit 2013 (CW4) en aansluitend een 4e (zolder)slaapkamer (ca. 4,00 x 3,50m/ nokhoogte ca. 2,10m). Deze kamer heeft eveneens een dakraam.

Garden

Garage, voor-/ en achtertuin: de voortuin met veelal vaste planten/struiken is ruim van opzet (ca. 7m breed en ca. 3m diep). Naast de woning een oprit naar de garage en net voor de garage een poort met achterom. De achtertuin (noord/ ca. 10m breed en 12m diep) heeft een groot terras direct achter de woning. Verder staat in de achtertuin nog een broeikas (blijft achter). De garage (ca. 3,00 x 6,00m/ binnenwerks gemeten) is in spouw uitgevoerd en heeft een bergzolder die voor ca. 2/3 beloopbaar is. Aan de voorzijde van de garage is een met de hand bedienbare kanteldeur en de garage heeft geheel achterin nog een toegangsdeur naar de achtertuin. In de garage een zgn. smeerput.

Details

Bouwtechnisch/overig: begane grond deels beton, deels hout (beperkte kruipruimte bij woonkamer)/ verdiepingsvloeren: houten balklagen. Geen spouw-/ vloer of dakisolatie. Schilderwerk van ca. 2016. Buitenkraantje bij zijgevel. Woning en garage gedekt met gebakken kleipan. Plat dak aanbouw/bijkeuken: mastiek dak met tegels. Rolluik bij woonkamer aan voor- en achterzijde.

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed