Aanbod

Sold

Sold: Van Gilslaan 1c, 4921 EM Made

€225,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Plot size 1,130 m²
Liveable area 68 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Prima 3-kamer appartement met serre/loggia (west), eigen parkeerplaats en berging. Het betreffende appartement ligt op de begane grond (tweede van links) met uitzicht op de hoek Van Gilslaan-Zuideindsestraat. De parkeerplaats en de berging behorende bij het appartement liggen aan de achterzijde op de binnenplaats. Het appartement heeft o.a. een woonkamer met open keuken van ca. 32m², een 2-tal... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
  Construction period 1993
  Status Sold
  Offered since 05 June 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05410
Asking price €225,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 05 June 2020
Last updated 25 August 2020
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1993
Rooftype Flat
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 1,130 m²
Effective area 68 m²
Living area 32 m²
Content 185 m³
Surface area other inner rooms 4.55 m²
Surface area external storage rooms 4.3 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Boiler
Type of boiler HR Remeha Avanta CW4
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink
Walkin shower
Parking Parking lot
Has a phone line Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Description

Prima 3-kamer appartement met serre/loggia (west), eigen parkeerplaats en berging. Het betreffende appartement ligt op de begane grond (tweede van links) met uitzicht op de hoek Van Gilslaan-Zuideindsestraat. De parkeerplaats en de berging behorende bij het appartement liggen aan de achterzijde op de binnenplaats. Het appartement heeft o.a. een woonkamer met open keuken van ca. 32m², een 2-tal slaapkamers van ca. 11,50m² en 6,00m², badkamer ca. 3,1m² en een serre/loggia van ca. 4,55m². De serre/loggia heeft aan de voorzijde een toegangsdeur naar de kleine voortuin die ligt aan de voorzijde bij het appartement. De bewoners die een appartement op de begane grond hebben verblijven hier vaak op zomerse dagen. De riante tuin die aan de voorzijde ligt bij het complex wordt door de bewoners op de begane grond onderhouden (alleen voor het gedeelte dat voor zijn/haar appartement ligt). Zo heb je een soort van eigen tuintje. Het complex beschikt over van een lift, automatische deuren bij hoofdentree en achteringang en de appartementen hebben een videofoonsysteem. Het appartement ligt op een aantrekkelijk gesitueerde locatie, op zeer geringe loopafstand van AH supermarkt en een opstap bus. De appartementen zijn praktisch ingericht en bestemd om langdurig zelfstandig te kunnen blijven wonen. Bouwjaar 1993, woonoppervlak ca. 68m²/ serre ca. 4,55m² en inhoud ca. 190m³. (Pand nr. 05410)

Indeling: Overdekte hoofdentree aan de Van Gilslaan met hier de brievenbussen en het videofoonsysteem. Hierachter een gezellig ingedeelde ontvangsthal met trapopgang en lift met telescoopdeuren naar de eerste verdieping. Naast de lift/trap een achteringang naar de achter het complex gelegen parkeerplaatsen en bergingen.

Ground floor

Via een gesloten galerij (veilig) is het appartement op de begane grond bereikbaar. Achter de entree een hal/gang (ca. 5,04 x 1,04m). Direct rechts in de hal de meterkast (5 groepen / 1x aardlek). In de hal ligt net als in de woonkamer, keuken en slaapkamers tapijt. De wanden en het plafond in de hal zijn afgewerkt met spuitwerk. Links in de hal is een ruime 2-persoons slaapkamer (ca. 4,05 x 2,85m) met grote vaste (berg)kast (ca. 1,05 x 1,00m). Hier zijn de wanden afgewerkt met behang en het plafond met spuitwerk. Rechts in de hal is een tweede slaap/ hobbykamer (ca. 2,90 x 2,10m) die idem is afgewerkt als de 2-persoonsslaapkamer. Beide slaapkamers hebben ramen die uitkijken op de gesloten galerij. Aan het einde van de hal is links de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,30 x 1,00m) met staand closet en fonteintje. Aan de andere zijde van de toiletruimte is de aparte de cv-kast (HR Remeha Avanta ca. 2012/ CW4) met hier tevens de aansluiting voor was- en/of droogapparatuur en het centraal ventilatiesysteem. Aansluitend de grotendeels betegelde L-vormige badkamer (ca. 1,82 x 1,00 x 2,07m) met wastafel, spiegel en planchet en een inloopdouche. Tot slot de toegangsdeur naar de zonnige en heldere woonkamer met open keuken (totaal groot ca. 32m² / ca. 6,33 x 4,98m). In de keuken een keukenblok in hoekopstelling met kunststof werkblad, 4-pits elektrische kookplaat met afzuigkap, spoelbak en koelkast. Voor de keukenopstelling is het eetgedeelte met hier een 2-tal draai-kiepramen. Aan de andere zijde is de zitkamer met de toegangsdeur naar de serre/loggia (groot ca. 2,68 x 1,70m) en aansluitende in deze serre/loggia direct de toegangsdeur naar de voortuin. De wanden in de woonkamer zijn afgewerkt met behang en het plafond met spuitwerk.

Parkeerplaats-berging: De eigen parkeerplaats ligt aan de achterzijde bij de appartementen en is via een oprijlaan aan de linkerzijde van het complex bereikbaar. Doordat het complex voor de bewoners ook via de achterzijde toegankelijk is, is het hier handig laden en lossen. Nabij de parkeerplaats is ook de halfsteens uitgevoerde berging (ca. 2,40 x 1,80m) behorende bij het appartement. De berging is voorzien van elektra en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van fietsen en/of het opslaan van spullen.

Details

Bouwtechnisch/overig: begane grond: beton. Complex goed geïsoleerd met o.a. muur- spouw- en dakisolatie. Alle ramen met dubbele beglazing.

De actieve Vereniging van Eigenaren wordt beheerd door Stravast. De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedraagt ca. € 146,50 per maand. Deze servicekosten zijn voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, periodiek lappen van de ramen aan de buitenzijde, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het complex. De gegevens van de V.v.E. waaronder de financiële gegevens en het huishoudelijk reglement zijn ter inzage. Er is geen (aanvullend) huishoudelijk reglement.

I.v.m. de coronacrisis is een persoonlijke virtuele bezichtiging een prima eerste optie. U maakt op een bepaalde dag en tijdstip met ons een afspraak en wij zijn dan op de afgesproken dag/tijd in de woning, waarna wij u de woning live tonen via FaceTime. U kunt dan ook direct uw vragen stellen. Traditionele bezichtigingen blijven uiteraard gewoon mogelijk. Wel met aangepaste normen en voorschriften van RIVM. Meer informatie hierover? Neem dan even contact op met ons kantoor of met een van onze makelaars.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed